Breng meer Flow in je leven!

Anneloes · 4 December 2023
Ik neem je mee in Flow via drie stappen en ik laat je ervaren hoe je daar zelf mee aan de slag kunt. Ik laat je voelen dat we alles in huis hebben om onze stroom van flow te activeren en zo een lichter en vrijer leven te leiden.
 • Alle niveaus
 • 6 Lessen
 • 52min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Wat is flow en waarom is het zo belangrijk in je leven?
 • Flow in de het dagelijkse leven; psychologische basisbehoefen, inzicht in je eigen situatie en tips
 • Flow activeren in 3 stappen; voelen, body & mind en intentie
 • Je ervaart verbinding in de energie, meer levensenergie en hoe dit toe te passen / te activeren in je leven

Breng meer flow in je leven!

Ontdek de kracht van flow met Anneloes

Welkom bij “Breng meer flow in je leven”, een online cursus ontworpen door Anneloes, gericht op het activeren van je levensenergie voor een lichter en vrijer leven. Deze compacte cursus, bestaande uit zes lessen en met een totale duur van 52 minuten, biedt een diepgaand inzicht in de kunst van flow en hoe je dit krachtige concept in je dagelijks leven kunt integreren.

De essentie van flow: Meer dan gewoon geluk

Wat is flow precies en hoe kan het jouw leven transformeren? Anneloes neemt je mee in de wereld van flow, verheldert het belang ervan in je dagelijkse leven en legt uit wat er gebeurt als flow ontbreekt. Je leert dat leven in flow niet gaat over kracht zetten, maar juist over het moeiteloos afstemmen van je levensenergie op activiteiten die echt bij je passen. Dit inzicht is cruciaal om uitputting en neerslachtigheid te voorkomen.

Transformeer je leven met flow

Heb jij wel eens het gevoel vast te zitten in een dagelijkse sleur? Anneloes leert je hoe je met flow je leven kan verrijken, door energie en vreugde terug te brengen in je dagelijkse routine. Deze benadering is fundamenteel anders dan de snelle, oppervlakkige oplossingen die vaak worden aangeboden. Het gaat over het cultiveren van een diepgaand begrip en het praktisch toepassen van flow-principes in je leven.

In deze cursus ontdek je de kernaspecten van flow:

 • De betekenis en het belang van flow in het dagelijks leven.
 • Het activeren van flow in drie stappen: voelen, body & mind, en intentie.
 • Hoe je meer verbinding en levensenergie ervaart en dit toepast in je leven.

Voor wie is deze cursus?

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, meer energie in je leven, of een dieper begrip van je innerlijke wereld, deze cursus is geschikt voor iedereen die verlangt naar verandering en verbetering.

Begin vandaag nog!

Ben je klaar om meer flow in je leven te brengen en een pad van moeiteloosheid en vreugde te ontdekken? Schrijf je nu in voor deze cursus en begin je reis naar een lichter en vrijer leven onder de deskundige begeleiding van Anneloes.

Over de instructeur

Anneloes

2 Cursussen

Eigenwijs, of eigen wijs… volg ik al van jongs af aan mijn eigen pad. Een jaar of 26 was ik toen ik merkte dat ik wilde creëren ver voorbij de gebruikelijke kaders.  Dus daar ging ik…. alleen verder als zelfstandige zonder duidelijk plan, maar met een heel helder diep gevoel van binnen….

In mijn boek ‘Ik ben’ neem ik je een stukje mee in mijn verhaal, hoe mijn avontuur verder ging en hoe mijn ontwikkeling een vlucht nam toen ik moeder werd van mijn (inmiddels puber) zoon.

We zijn inmiddels, slik, ruim 25 jaar verder en heb ik honderden ontroerende, hartverwarmende transformatie sessies en healings mogen begeleiden. Door open te staan voor kosmische energie en informatie en dit in begrijpelijke vorm naar buiten te brengen kan ik een brug slaan tussen aarde en universum. Hierdoor  ontstaan er talloze er mogelijkheden om een kwantumsprong in bewust zijn te maken.

Ik werk enkel en alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere (goddelijke) licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder en ik geef dit vorm via healing sessies, jaartrajecten , lichtcirkels, magische verbindingen, online healing sessies en lichtcodes voor een ruimer (kosmisch) bewust zijn. In live sessies werk ik met het openen van (nieuwe) stoffelijke lagen middels verbonden adem- en lichaamswerk. Lichaamsbewustzijn en volledige aanwezigheid leiden tot meer eenheidsbewustzijn.

Ik heb een schat aan (werk) ervaring en opleiding. Alles wat ik ondernomen heb zoals  energiewerk, geven van workshops, het runnen van mijn re-integratie bureau met medewerkers, psychosociale begeleiding, bewustzijnsverruiming, om maar wat dingen te noemen, maakt mij tot wie ik nu ben en wat ik uitdraag in mijn werk.

Het heeft mij steeds dichter gebracht bij wie ik ten diepste ben en hoe ik als multidimensionaal wezen behoefte heb aan  plaatsen waar het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis. Je zou me een moderne monnik kunnen noemen.

www.anneloesvanhamburg.nl

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Fijne compacte cursus en daarom heel makkelijk te volgen als je behoefte hebt aan een mini-retraite waar je ook bent.

 2. Prettig helder motiverend
  Het zet me op mijn goede been.

 3. Een fijne cursus waarin Anneloes helder, duidelijk en rustig uitlegt wat flow is en hoe jij in die flow kan komen. Ik zal dit zeker toepassen in mijn leven om meer in die flow te komen, niet alleen werkgerelateerd, maar zeker ook in mijn privéleven.
  Tijdens de cursus ook oefeningen mogen doen en hiervoor kan je de video’s makkelijk pauzeren en zelfs de cursus pauzeren. Dan kan je op een later moment verdergaan met de cursus.

 4. Super duidelijke uitleg, hoe simpel het eigenlijk is daardoor. Het motiveert mij om dit te blijven herhalen, en me te laten meebewegen in deze energie van flow! Top.

14,95Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 14 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.