Profielfoto van
Instructeur

Anneloes

Bewustzijn, transformatieprocessen, spirituele en persoonlijke ontwikkeling, spiritueel ontwaken

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Anneloes

Eigenwijs, of eigen wijs… volg ik al van jongs af aan mijn eigen pad. Een jaar of 26 was ik toen ik merkte dat ik wilde creëren ver voorbij de gebruikelijke kaders.  Dus daar ging ik…. alleen verder als zelfstandige zonder duidelijk plan, maar met een heel helder diep gevoel van binnen….

In mijn boek ‘Ik ben’ neem ik je een stukje mee in mijn verhaal, hoe mijn avontuur verder ging en hoe mijn ontwikkeling een vlucht nam toen ik moeder werd van mijn (inmiddels puber) zoon.

We zijn inmiddels, slik, ruim 25 jaar verder en heb ik honderden ontroerende, hartverwarmende transformatie sessies en healings mogen begeleiden. Door open te staan voor kosmische energie en informatie en dit in begrijpelijke vorm naar buiten te brengen kan ik een brug slaan tussen aarde en universum. Hierdoor  ontstaan er talloze er mogelijkheden om een kwantumsprong in bewust zijn te maken.

Ik werk enkel en alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere (goddelijke) licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder en ik geef dit vorm via healing sessies, jaartrajecten , lichtcirkels, magische verbindingen, online healing sessies en lichtcodes voor een ruimer (kosmisch) bewust zijn. In live sessies werk ik met het openen van (nieuwe) stoffelijke lagen middels verbonden adem- en lichaamswerk. Lichaamsbewustzijn en volledige aanwezigheid leiden tot meer eenheidsbewustzijn.

Ik heb een schat aan (werk) ervaring en opleiding. Alles wat ik ondernomen heb zoals  energiewerk, geven van workshops, het runnen van mijn re-integratie bureau met medewerkers, psychosociale begeleiding, bewustzijnsverruiming, om maar wat dingen te noemen, maakt mij tot wie ik nu ben en wat ik uitdraag in mijn werk.

Het heeft mij steeds dichter gebracht bij wie ik ten diepste ben en hoe ik als multidimensionaal wezen behoefte heb aan  plaatsen waar het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis. Je zou me een moderne monnik kunnen noemen.

www.anneloesvanhamburg.nl

Cursussen

 • Breng meer Flow in je leven!

  Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €14,95.
  4
  18

  Ik neem je mee in Flow via drie stappen en ik laat je ervaren hoe je daar zelf mee aan de slag kunt. Ik laat je voelen dat we alles in huis hebben om onze stroom van flow te activeren en zo een lichter en vrijer leven te leiden.

 • Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

  97
  10
  36

  Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van spirtiueel ontwaken middels energetisch leiderschap.

Blogs

anneloes van hamburg

Verander je beperkende overtuigingen in 7 stappen!

In dit blog neemt Anneloes je mee in het proces van beperkende overtuigingen en hoe je ermee aan de slag kunt.

18 december 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.