Cursussen Over Voldoening

Ontdek de Cursussen over Voldoening op Soofos – Haal het beste uit je carrière en leven met praktische tips en inzichten van ervaren instructeurs.

Gerelateerd

Breintraining Coachen Concentratie Emoties Levensstijl Lichaam Loopbaan Mindset Motivatie Ouderschap Stress Zelfvertrouwen Toon alle
 • Zielsmissie @work: zelfvertrouwen en voldoening op je werk

  58
  1
  7

  Wil je meer zelfvertrouwen hebben op je werk? Zou je je werkweek met een voldaan gevoel willen afsluiten? Deze cursus is voor jou als je het meeste uit jezelf en uit je werkplek wilt halen!

 • Remote Ready: Alles wat je moet weten over locatie-onafhankelijk werken

  Oorspronkelijke prijs was: €249.Huidige prijs is: €149.
  2
  16

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om de saaie kantoortuin of het thuiskantoor even te verruilen voor een remote werkplek. Ontdek hoe je een workation goed voorbereid, waar je allemaal heen kunt en hoe je productief remote kunt werken.

 • Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

  97
  10
  36

  Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van spirtiueel ontwaken middels energetisch leiderschap.

 • Hoofdpijn te lijf

  12,95
  2
  19

  Misschien doe je al veel tegen de hoofdpijn, alleen dat werkt NU nog niet. Er is een hele makkelijke manier om je hoofdpijn in 5-10 minuten te laten afnemen. Het is geen oplossing op lange termijn, WEL op de korte termijn.

 • CLARITY – Ontdek wat je wilt met je leven

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €79.
  4
  44

  Weet jij niet wat je wilt met je leven? Ben je succes-vol, maar ervaar je geen vol-doening? Sta je op een kruispunt in je leven? Na afloop van deze cursus heb je glashelder wat je wilt met je leven, met hieraan gekoppeld concrete doelen en acties.

 • Werk-privébalans voor vrouwen: Tips uit de topsport

  134,95
  4
  34

  Ontdek hoe je een gezonde werk-privébalans creëert met inzichten uit de topsport. Leer stress te reguleren, focus te behouden en efficiënter te werken. Praktische tips en strategieën helpen je om meer te genieten van zowel je werk als je privéleven.

 • Succesvol en gelukkig 45+: Loopbaantraining voor hoogopgeleide vrouwen

  149,50
  5
  56

  Ontdek jouw ideale carrière. Dit is dé loopbaantraining voor hoogopgeleide 45+ vrouwen. Deze cursus biedt video's en opdrachten om je drijfveren te verkennen, je zelfkennis te vergroten en je volgende loopbaanstap te plannen.

Ontdek de voldoening van online leren

Ben je op zoek naar meer tevredenheid en voldoening in je leven? Of wil je graag meer voldoening halen uit je werk? Dan zijn de cursussen over Voldoening op Soofos precies wat je nodig hebt! Met onze vriendelijke en interactieve online cursussen kun je op je eigen tempo leren en groeien, terwijl je de voldoening ervaart van het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Voldoening op het werk

Voldoening op het werk is essentieel voor een gelukkig en bevredigend leven. Het is belangrijk om werk te doen waar je gepassioneerd over bent en waar je voldoening uit haalt. Onze cursussen over Voldoening op het werk helpen je om je passies en talenten te ontdekken en te benutten, zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe carrière of je huidige baan wilt verbeteren, onze cursussen bieden de kennis en tools die je nodig hebt om succesvol te zijn en voldoening te ervaren.

Voldoening in het leven

Naast voldoening op het werk is het ook belangrijk om voldoening in het leven te ervaren. Onze cursussen over Voldoening in het leven helpen je om je persoonlijke doelen en dromen te realiseren, zodat je een vervuld en gelukkig leven kunt leiden. Of je nu wilt leren hoe je beter kunt omgaan met stress, je zelfvertrouwen wilt vergroten of je relaties wilt verbeteren, onze cursussen bieden praktische tips en technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek de voldoening van online leren. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen! Wacht niet langer en investeer in jezelf.

Deze instructeurs geven les over Voldoening

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.