Projectmanagement Cursussen

Ontdek onze uitgebreide online cursussen over projectmanagement. Vergroot je vaardigheden, kennis en carrièrekansen met onze praktische online cursussen.

Uitgelicht

 • Projectmanagement met Scrum

  19,99
  1
  1

  Natuurlijke en flexibele projectmanagementmethode. Leer Scrum, pas het toe in je werk en bereik verbeterde resultaten, ongeacht je vakgebied. Optimaliseer je proces en verbeter je productiviteit met onze diepgaande Scrum-cursus.

 • Cursus plannen voor beginners

  69
  2
  34

  In deze cursus gaan we jouw activiteiten netjes op een rijtje zetten. We kijken wat voor jou belangrijk is en wat niet, zodat je aan het einde van de cursus een heldere blik hebt en rust in je hoofd!

 • Project management voor niet-project managers

  50
  1
  13

  Projectmanagement voor niet project-managers. Leer hoe je, zelfs zonder officiële titel, projecten efficiënt kunt leiden en managen met direct toepasbare skills en tools.

 • Effectief Projectmanagement: Maak jouw project succesvol

  Oorspronkelijke prijs was: €89.Huidige prijs is: €49.
  6
  74

  Leer effectief projectmanagement voor succes in teams, klantrelaties of eigen projecten. Voorspelbare resultaten en slimme aanpak voor onderscheidend werk. Voor beginners en carrièreboosters!

 • Bouw een Productiviteit Systeem (Jouw Tweede Digitale Brein)

  Gratis
  12
  130

  Leer slimmer werken om je doelen te behalen. Creëer een brein-ondersteunend systeem, vergroot je productiviteit en bereik je doelen. Ontwikkel jezelf met deze cursus.

Wat is projectmanagement?

Projectmanagement is het proces van het leiden van de werkzaamheden van een team om projectdoelen binnen de gestelde beperkingen te bereiken. Dit gaat verder dan het leiden van teams; het omvat het beheren van alle aspecten van een project vanaf de start tot aan de oplevering. Dit omvat onder andere scope management, tijdsmanagement, kwaliteitsmanagement, kostenmanagement, risicomanagement, en stakeholdermanagement.

Hoe word je beter in het managen van projecten?

Om beter te worden in projectmanagement, is het essentieel om een solide basis te hebben van de principes en praktijken die bij projectmanagement gebruikt wordent. Dit omvat het begrijpen van termen zoals Agile, Scrum, Lean, en Waterfall. Daarnaast is het ontwikkelen van vaardigheden zoals leiderschap, communicatie, risicoanalyse, en conflictresolutie fundamenteel. Het volgen van een online cursus kan een effectieve manier zijn om deze kennis en vaardigheden op te doen of te verbeteren.

Voor wie is een cursus projectmanagement relevant?

Een cursus projectmanagement is relevant voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor het beheren van projecten. Dit omvat projectmanagers, teamleiders, business managers, consultants, start-up eigenaren, en zelfs freelancers. Het is ook waardevol voor individuen die hun vaardigheten willen verbreden om carrièremogelijkheden te vergroten of effectiever te willen zijn in hun huidige rol.

De belangrijkste elementen van projectmanagement

De belangrijkste elementen van projectmanagement omvatten:

 • Projectscope: Het definiëren en beheren van wat in het project is inbegrepen en wat niet.
 • Tijd: Het plannen, schatten en beheren van de tijd die nodig is om de projectdoelstellingen te bereiken.
 • Kosten: Het schatten, budgetteren en beheren van de kosten om het project binnen het budget af te ronden.
 • Kwaliteit: Het waarborgen dat het project voldoet aan de vooraf bepaalde kwaliteitseisen.
 • Communicatie: Het plannen, structureren, en uitvoeren van effectieve communicatie binnen het projectteam en met stakeholders.
 • Risico’s: Het identificeren, analyseren, en beheren van potentiële risico’s voor het project.
 • Stakeholders: Het identificeren van alle betrokkenen bij het project en het managen van hun verwachtingen.

Volg een online cursus projectmanagement op Soofos

Soofos biedt diverse online cursussen in projectmanagement die ontworpen zijn om je de vaardigheden en kennis te bieden die je nodig hebt om succesvol te zijn tijdens het managen van projecten. Of je nu net begint of je vaardigheden wilt aanscherpen, Soofos heeft een cursus die aan jouw behoeften voldoet. Start vandaag nog met een cursus om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Deze instructeurs geven les over Projectmanagement

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.