Filosofie Cursussen

Ontdek de fascinerende wereld van de Filosofie met onze cursussen. Leer kritisch denken, ontwikkel je eigen ideeën en verbeter je communicatieve vaardigheden.

 • Starterspakket filosofie: dit zit er in

  Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €42.
  14
  118

  Een basiscursus filosofie, niet meer & niet minder! Voor wie het leuk vindt om beter te leren denken en argumenteren. Welkom!

 • Cursus Filosofie en Islam – Geschiedenis

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €47.
  8
  65

  De islam - je hoort er veel over. Maar wat weet je er eigenlijk vanaf? Deze cursus praat je bij over de geschiedenis van deze religie en zet je aan het nadenken over wat normaal is en wat niet.

 • Gratis Cursus: Verhaal van Mohammed en de Islam

  Gratis
  9
  91

  In deze cursus ga je aan de hand van een paar korte video’s kennis maken met de grondbeginselen van de Islam. Om zo een frisse blik te krijgen op de dingen die jij vanzelfsprekend vindt.

Ontdek de fascinerende wereld van filosofie met onze cursussen

Ben je geïnteresseerd in filosofie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan zijn onze filosofie cursussen perfect voor jou! Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt, onze cursussen bieden een toegankelijke en vriendelijke manier om de wereld van filosofie te verkennen.

Leer op je eigen tempo met onze online filosofie cursussen

Onze filosofie cursussen zijn speciaal ontworpen om online te leren. Dit betekent dat je kunt studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu ‘s avonds na het werk wilt leren of in het weekend, je hebt de vrijheid om je eigen studietijden te bepalen. Bovendien kun je op je eigen tempo leren, zodat je de stof echt kunt begrijpen en absorberen.

Verrijk je kennis met onze diverse filosofie cursussen

Bij Soofos bieden we een breed scala aan filosofie cursussen aan, zodat er altijd iets is dat bij jouw interesses en behoeften past. Of je nu geïnteresseerd bent in de klassieke filosofie van Plato en Aristoteles, of juist in moderne stromingen zoals existentialisme en poststructuralisme, wij hebben de cursus voor jou. Onze ervaren docenten zullen je begeleiden en inspireren tijdens je filosofie opleiding, zodat je echt kunt genieten van het leerproces.

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een filosofie cursus op Soofos en ontdek de fascinerende wereld van filosofie. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en begin je filosofie studie vandaag nog!

Deze instructeurs geven les over Filosofie

Blogs over Filosofie

cursus filosofie cornelis kramer

Leer filosofie van…Cornelis Kramer!

Wil je een online cursus filosofie volgen, maar weet je niet of je nou moet beginnen bij Kant of Nietzsche? Begin bij Cornelis Kramer!

11 mei 2022

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.