Cursussen Over De Islam

Ontdek de rijke wereld van de Islam met onze Islam Cursus. Leer de Islamitische leer kennen, ontdek de tradities en verdiep je in de geschiedenis.

Gerelateerd

Filosofie Geschiedenis
 • Cursus Filosofie en Islam – Geschiedenis

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €47.
  8
  65

  De islam - je hoort er veel over. Maar wat weet je er eigenlijk vanaf? Deze cursus praat je bij over de geschiedenis van deze religie en zet je aan het nadenken over wat normaal is en wat niet.

 • Gratis Cursus: Verhaal van Mohammed en de Islam

  Gratis
  9
  89

  In deze cursus ga je aan de hand van een paar korte video’s kennis maken met de grondbeginselen van de Islam. Om zo een frisse blik te krijgen op de dingen die jij vanzelfsprekend vindt.

Leer de basisprincipes van de Islam online

Wil je meer weten over de Islamitische leer, tradities, geschiedenis, wetgeving en cultuur? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen over de Islam bieden een vriendelijke en toegankelijke manier om de basisprincipes van de Islam te leren. Of je nu nieuwsgierig bent naar de religie of je kennis wilt verdiepen, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Ontdek de Islamitische leer en tradities

In onze cursussen leer je alles over de Islamitische leer en tradities. Je krijgt inzicht in de belangrijkste concepten en geloofsprincipes, zoals de vijf zuilen van de Islam. Daarnaast leer je over de rol van de Profeet Mohammed en de heilige geschriften, zoals de Koran en de Hadith. Door middel van interactieve lessen en praktische voorbeelden krijg je een goed begrip van de Islamitische leer en hoe deze wordt toegepast in het dagelijks leven.

Cursus Islam vanuit westers perspectief

Je leert in de cursus Islam op Soofos over de historische interacties tussen de islamitische en westerse beschavingen. Leer over de geschiedenis van de Islam, wat de invloed is geweest op de moderne wereld en waar het nu staat.

Verdiep je in de Islamitische geschiedenis, wetgeving en cultuur

Naast de leer en tradities, bieden onze cursussen ook inzicht in de rijke geschiedenis van de Islam. Je leert over belangrijke gebeurtenissen en personen die de religie hebben gevormd. Ook maak je kennis met de diverse aspecten van de Islamitische cultuur, zoals kunst, architectuur en muziek.

Wil je graag meer weten over de Islam en de basisprincipes leren? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Onbeperkt Leren kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Wacht niet langer en ontdek de fascinerende wereld van de Islam. Schrijf je in en begin vandaag nog met leren!

Deze instructeurs geven les over Islam

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.