Cursussen Over De Tweede Wereldoorlog

Ontdek de fascinerende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Leer over Nazi-Duitsland, de Holocaust en het verzet. Start vandaag nog op Soofos!

Gerelateerd

Geschiedenis
  • Over de Tweede Wereldoorlog

    Oorspronkelijke prijs was: €10.Huidige prijs is: €6.
    3
    20

    Andries van der Broek, 7 jaar tijdens WOII, vertelt aangrijpend in een cursus voor jongeren en ouders, waardevol om heden van verleden te leren.

Geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog

De Tweede Wereldoorlog was een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in de geschiedenis. Het conflict, dat plaatsvond tussen 1939 en 1945, had een enorme impact op de wereld en veranderde de loop van de geschiedenis. Bij Soofos bieden we verschillende cursussen aan die je alles leren over deze belangrijke periode.

De opkomst van Nazi-Duitsland

Een van de belangrijkste onderwerpen die in onze cursussen aan bod komen, is de opkomst van Nazi-Duitsland. We bespreken hoe Adolf Hitler aan de macht kwam en hoe zijn regime geleidelijk aan steeds meer controle kreeg over het land. Daarnaast leer je over de ideologie van het nazisme en de gevolgen daarvan voor Duitsland en de rest van de wereld.

De Holocaust en het verzet

Een ander belangrijk onderdeel van onze cursussen is de Holocaust. We gaan dieper in op dit gruwelijke hoofdstuk uit de geschiedenis en bespreken de systematische vervolging en moord op miljoenen Joden en andere minderheidsgroepen. Daarnaast leer je ook over het verzet tegen het naziregime en de heldhaftige daden van mensen die zich verzetten tegen de onderdrukking.

De Tweede Wereldoorlog heeft een blijvende impact gehad op de wereld en het is belangrijk om deze geschiedenis te begrijpen. Met onze cursussen kun je je kennis over deze periode vergroten en een dieper inzicht krijgen in de gebeurtenissen en de gevolgen ervan.

Wil je meer leren over de Tweede Wereldoorlog? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen. Wacht niet langer en ontdek de fascinerende geschiedenis en impact van de Tweede Wereldoorlog.

Deze instructeurs geven les over Tweede Wereldoorlog

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.