Online cursussen voor kinderen: leer en groei op een leuke en interactieve manier

Cursussen over kinderen. Leer hoe je een goede ouder kunt zijn, je vaardigheden als leerkracht kunt verbeteren en de ontwikkeling van je kind kunt stimuleren.

 • Je kind begeleiden bij rouw

  19,99
  0
  2

  Deze cursus biedt ouders inzichten en praktische tools om hun kind te begeleiden bij het rouwproces na het verlies van een dierbare. Inclusief interactieve opdrachten en oefeningen die helpen bij het verwerken van emoties.

 • Weerbaarheid en sociale vaardigheden van je kind vergroten

  49
  0
  3

  Deze cursus helpt ouders om hun kinderen te ondersteunen in het ontwikkelen van sociale weerbaarheid en vaardigheden. Leer over zelfexpressie, conflictoplossing, grenzen stellen en veilig social media gebruik.

 • Omgaan met emoties van kinderen

  39,99
  0
  4

  Praktische technieken voor het omgaan met kinderemoties, inclusief het herkennen van gevoelens, het toepassen van het 5-G Model en het gebruik van speelse methoden voor emotionele groei en zelfregulatie.

 • Je kind begeleiden bij faalangst

  59,99
  0
  5

  Ontdek hoe je faalangst bij je kind herkent en aanpakt met praktische oefeningen en strategieën. Deze cursus leert je effectieve technieken voor dagelijkse ondersteuning en zelfvertrouwen.

 • Online zwangerschapscursus: Voorbereiden op je bevalling

  59
  2
  4

  Bevallen: een bijzonder en intens proces. Hoe meer ontspannen je bent, des te soepeler het gaat. Weet wat er komen gaat, ontdek wat je wilt en ervaar kracht en rust. Bereid je voor en je ervaring zal geheel anders zijn.

 • Jouw stap naar High School USA: Een levensveranderende ervaring

  29,99
  0
  5

  Hoe bereid je je voor op een tussenjaar in de VS? Volg deze online cursus en leer alles over High School USA. Begin jouw reis hier!

 • Vruchtbaarheid na je bevalling – FEMM methode

  225
  2
  11

  Na je bevalling ben je tijdelijk niet vruchtbaar. Maar hoe tijdelijk is tijdelijk? Deze cursus leert je alles over je vruchtbaarheid in deze levensfase. Heb je na je bevalling nog geen drie regelmatige cyclussen gehad? Dan is deze cursus voor jou.  

 • Hechting tijdens de zwangerschap

  19
  1
  9

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Ook nu al kun je contact maken met je kind. De hechting tussen jullie en je baby start zelfs al tijdens de zwangerschap. Ontdek wat er nu al gaande is.

 • Alles over baby´s en huilen

  12,50
  1
  8

  Wil je jouw baby en zijn of haar behoeften beter begrijpen? Schrijf je in voor deze cursus en begin met het opbouwen van een liefdevolle en responsieve relatie met je kind.

 • Zo gaat je kind groente eten met plezier

  29
  5
  12

  In de cursus ‘Zo gaat je kind groente eten met plezier’ leer je hoe jij je kind een fijne en gezonde eetopvoeding kan meegeven en hoe jij je kind kan stimuleren om voldoende groente te eten. En dat op een leuke, fijne en positieve manier!

 • Leer je menstruatiecyclus kennen – FEMM methode

  117
  0
  13

  Leer leven met je natuurlijke menstruatie cyclus. Wil jij je verdiepen of leven volgens je natuurlijke cyclus bij je past? Deze cursus wordt aangeboden volgens de FEMM methode. Gebaseerd op fysiologie en wetenschap.

 • Cursus Zwangerschap, babytijd en ouderschap

  49
  6
  16

  Op zoek naar een zwangerschapscursus? Denk eens verder dan een bevalcursus. Veel ouders geven aan dat ze beter voorbereid hadden willen zijn op de babytijd. Deze cursus bundelt de belangrijkste onderwerpen voor een ontspannen babytijd.

Ontdek onze cursussen over kinderen

Ben je geïnteresseerd in opvoeding, onderwijs, ontwikkeling, pedagogiek en kinderpsychologie? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan online cursussen die je helpen om meer te leren over kinderen en hun wereld. Of je nu een ouder, leerkracht, pedagoog of gewoon nieuwsgierig bent, onze cursussen zijn toegankelijk voor iedereen.

Leer alles over opvoeding en ontwikkeling

Onze cursussen over opvoeding en ontwikkeling bieden waardevolle inzichten en praktische tips om kinderen te begeleiden in hun groei. Leer hoe je een positieve en stimulerende omgeving kunt creëren, hoe je omgaat met lastige situaties en hoe je de ontwikkeling van kinderen kunt ondersteunen. Of je nu wilt leren over de verschillende opvoedstijlen, het belang van spel in de ontwikkeling van kinderen of hoe je omgaat met specifieke uitdagingen, onze cursussen bieden de kennis en tools die je nodig hebt.

Verdiep je in pedagogiek en kinderpsychologie

Wil je meer weten over pedagogiek en kinderpsychologie? Onze cursussen bieden een diepgaande kijk op deze onderwerpen. Leer over de theorieën en concepten die ten grondslag liggen aan pedagogiek en kinderpsychologie, en ontdek hoe je deze kunt toepassen in de praktijk. Of je nu geïnteresseerd bent in de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen, gedragsproblemen of de invloed van omgevingsfactoren, onze cursussen bieden een uitgebreid overzicht en praktische handvatten.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos

Wil je meer leren over kinderen en hun wereld? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een cursus op Soofos!

Deze instructeurs geven les over kinderen

Blogs over kinderen

online cursus zwangerschap

Online cursussen voor tijdens en na je zwangerschap

Perfect als aanstaande ouders: een online cursus over alles omtrent zwangerschap en ouderschap! Ontdek online cursussen voor jou en je baby.

25 januari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.