Cursussen Over Vlechten

Leer de mooiste vlechttechnieken en ontdek nieuwe uitdagingen. Start vandaag nog met een cursus op Soofos en creëer prachtige vlechten!

Gerelateerd

Ouderschap
  • Cursus vlechten voor Papa

    Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €17,50.
    1
    48

    In je eigen tijd en op je eigen tempo online lessen volgen. Want als vader met een drukke baan zit je er toch ook niet op te wachten om in een kapsalon een workshop te volgen. De cursus is daarom kort, duidelijk en neemt weinig tijd in beslag. Een leuk cadeautje voor Vaderdag, verjaardag, Sinterklaas en Kerst, of gewoon voor jezelf als je niet meer kan maken dan een paardenstaart. ;-)

Vlechten leren - Online cursussen

Wil je graag leren vlechten? Bij Soofos bieden we verschillende online cursussen aan om je de kunst van het vlechten bij te brengen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in vlechttechnieken.

Haarvlechten voor beginners

Ben je nieuw in de wereld van haarvlechten? Geen zorgen, onze cursussen zijn speciaal ontworpen voor beginners. Stap voor stap leer je de basisprincipes van het vlechten en ontwikkel je de vaardigheden om prachtige kapsels te creëren. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door het proces en geven handige tips en trucs om het vlechten onder de knie te krijgen.

Vlechten stap voor stap

Onze cursussen bieden gedetailleerde instructies en demonstraties, zodat je elke vlechttechniek stap voor stap kunt volgen. Of je nu wilt leren invlechten, opvlechten of vlechten met verschillende accessoires, onze cursussen bieden een breed scala aan technieken om uit te kiezen. Met behulp van duidelijke video’s en eenvoudige uitleg zul je al snel in staat zijn om zelf prachtige vlechten te maken.

Of je nu een klassieke vlecht wilt leren of op zoek bent naar creatieve vlechten, onze cursussen bieden voor elk wat wils. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en unieke kapsels creëren die bij elke gelegenheid passen. Met onze cursussen leer je niet alleen de technieken, maar ook hoe je je eigen stijl kunt ontwikkelen en experimenteren met verschillende vlechtontwerpen.

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek de wereld van vlechten. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Vlechten

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.