Cursussen Over Ouderschap

Leer alles over opvoeding en de ouder-kind relatie met cursussen over ouderschap op Soofos. Groei als ouder met een van onze cursussen.

Gerelateerd

Autisme Babymassage Communicatie Emoties Faalangst Gehechtheid kinderen Kindermassage Levensstijl Lichaam Relaties Rouwverwerking Sociale Angst Vegan Vegetarisch Verzorging Voedingscoach Zelfvertrouwen Zwangerschap Toon alle
 • Zelfvertrouwen en weerbaarheid bij kinderen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €39,95.
  1
  7

  Ontdek hoe je zelfvertrouwen en weerbaarheid bij je kind kunt versterken. Deze cursus biedt praktische strategieën voor ouders van kinderen tussen 3 en 14 jaar.

 • Kennismakingscursus: Leer je menstruatiecyclus kennen

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €22,50.
  1
  6

  Ontdek de geheimen van je menstruatiecyclus. Leer je hormonen begrijpen, identificeer je vruchtbare dagen en verbeter je gezondheid. Een voorproefje op de complete cursus!

 • Speelcursus voor ouders: Leer de speeltaal van je kind!

  47
  0
  8

  Door bepaalde technieken rond samen spelen toe te passen, kan je via samen spelen een steviger contact opbouwen met je kind en kan je jouw kind leren begrijpen via de taal van het spelen.

 • Je kind begeleiden bij rouw

  19,99
  0
  5

  Deze cursus biedt ouders inzichten en praktische tools om hun kind te begeleiden bij het rouwproces na het verlies van een dierbare. Inclusief interactieve opdrachten en oefeningen die helpen bij het verwerken van emoties.

 • Weerbaarheid en sociale vaardigheden van je kind vergroten

  49
  0
  3

  Deze cursus helpt ouders om hun kinderen te ondersteunen in het ontwikkelen van sociale weerbaarheid en vaardigheden. Leer over zelfexpressie, conflictoplossing, grenzen stellen en veilig social media gebruik.

 • Omgaan met emoties van kinderen

  39,99
  1
  6

  Praktische technieken voor het omgaan met kinderemoties, inclusief het herkennen van gevoelens, het toepassen van het 5-G Model en het gebruik van speelse methoden voor emotionele groei en zelfregulatie.

 • Je kind begeleiden bij faalangst

  59,99
  1
  7

  Ontdek hoe je faalangst bij je kind herkent en aanpakt met praktische oefeningen en strategieën. Deze cursus leert je effectieve technieken voor dagelijkse ondersteuning en zelfvertrouwen.

 • Online zwangerschapscursus: Voorbereiden op je bevalling

  Oorspronkelijke prijs was: €159.Huidige prijs is: €59.
  2
  7

  Bevallen: een bijzonder en intens proces. Hoe meer ontspannen je bent, des te soepeler het gaat. Weet wat er komen gaat, ontdek wat je wilt en ervaar kracht en rust. Bereid je voor en je ervaring zal geheel anders zijn.

 • Vruchtbaarheid na je bevalling – FEMM methode

  247
  2
  13

  Na je bevalling ben je tijdelijk niet vruchtbaar. Maar hoe tijdelijk is tijdelijk? Deze cursus leert je alles over je vruchtbaarheid in deze levensfase. Heb je na je bevalling nog geen drie regelmatige cyclussen gehad? Dan is deze cursus voor jou.  

 • Alles over baby´s en huilen

  Oorspronkelijke prijs was: €19.Huidige prijs is: €12,50.
  1
  9

  Wil je jouw baby en zijn of haar behoeften beter begrijpen? Schrijf je in voor deze cursus en begin met het opbouwen van een liefdevolle en responsieve relatie met je kind.

 • Zo gaat je kind groente eten met plezier

  Oorspronkelijke prijs was: €45.Huidige prijs is: €29.
  5
  13

  In de cursus ‘Zo gaat je kind groente eten met plezier’ leer je hoe jij je kind een fijne en gezonde eetopvoeding kan meegeven en hoe jij je kind kan stimuleren om voldoende groente te eten. En dat op een leuke, fijne en positieve manier!

 • Leer je menstruatiecyclus kennen – FEMM methode

  133
  0
  16

  Leer leven met je natuurlijke menstruatie cyclus. Wil jij je verdiepen of leven volgens je natuurlijke cyclus bij je past? Deze cursus wordt aangeboden volgens de FEMM methode. Gebaseerd op fysiologie en wetenschap.

Cursussen voor ouderschap - Online leren

Bij Soofos begrijpen we dat ouderschap een van de meest belangrijke en uitdagende rollen in het leven is. Daarom bieden wij een breed scala aan cursussen over ouderschap, zodat ouders hun opvoedingsvaardigheden kunnen verbeteren en een sterke ouder-kind relatie kunnen opbouwen. Of je nu een nieuwe ouder bent of al jaren ervaring hebt, onze cursussen bieden waardevolle inzichten en praktische tips om je te ondersteunen in je ouderlijke verantwoordelijkheid.

Opvoeding: Leer de beste technieken

Onze cursussen over opvoeding zijn ontworpen om ouders te helpen bij het begrijpen van de verschillende aspecten van opvoeding. Of het nu gaat om het omgaan met driftbuien, het bevorderen van positief gedrag of het oplossen van slaapproblemen, onze cursussen bieden praktische strategieën en technieken die je direct kunt toepassen. Leer hoe je een positieve en ondersteunende omgeving kunt creëren voor je kinderen, waarin ze kunnen groeien en bloeien.

Kinderen: Begrijp hun behoeften en ontwikkeling

Het begrijpen van de behoeften en ontwikkeling van kinderen is essentieel voor een succesvolle ouder-kind relatie. Onze cursussen bieden inzicht in de verschillende levensfasen van kinderen, van baby’s tot tieners, en helpen je om te gaan met de uitdagingen die elke fase met zich meebrengt. Leer hoe je kunt communiceren met je kinderen op een manier die hen aanmoedigt om zich uit te drukken en hun emoties te begrijpen. Ontdek hoe je een sterke band kunt opbouwen en een veilige omgeving kunt creëren waarin je kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Deze instructeurs geven les over Ouderschap

Blogs over Ouderschap

kleine zaken

Zwanger? Met alleen een bevallingscursus ben je er niet. Dit is waarom…

Goed voorbereid op je bevalling zijn is natuurlijk geweldig, maar de periode daarna is ook super belangrijk! Kleine Zaken helpt je daarbij.

23 april 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.