Profielfoto van
Instructeur

Kleine Zaken

Babytijd, ouderschap, zwangerschapscursus

3

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Kleine Zaken

Kleine Zaken geeft cursussen aan ouders en aanstaand ouders. Met brede ervaring en expertise stippen we juist die zaken aan, die helpen om op een fijne manier aan het ouderschap te beginnen. Wij putten uit onze jarenlange ervaring als arts en IC neonatologie verpleegkundige, en ook uit onder andere de (kinder-) psychologie. Daarnaast hebben we zelf ook beide kinderen en hebben we met veel verschillende nieuwe gezinnen gewerkt. Veel van onze cursussen zijn dus ook erg geschikt om al tijdens de zwangerschap te volgen.

Het is onze missie om ouders en kinderen een stevige basis te geven, vol zelfvertrouwen en vertrouwen in elkaar. Daarbij is ieder gezinslid belangrijk, zowel kind als ouders.

Ook voor ouders die bewust vanuit gelijkwaardig ouderschap aan de babytijd willen beginnen, is de 'Cursus over de babytijd' uitermate geschikt. Ieder vult dit op een eigen manier in, maar vooraf bespreken hoe je het aan wil pakken, heeft al vele gezinnen geholpen.

Ga er ook samen voor zitten en leer over je kind, jezelf en wat er gaat veranderen als je (samen) ouders wordt!

 

Cursussen

 • Hechting tijdens de zwangerschap

  19
  1
  10

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Ook nu al kun je contact maken met je kind. De hechting tussen jullie en je baby start zelfs al tijdens de zwangerschap. Ontdek wat er nu al gaande is.

 • Alles over baby´s en huilen

  Oorspronkelijke prijs was: €19.Huidige prijs is: €12,50.
  1
  9

  Wil je jouw baby en zijn of haar behoeften beter begrijpen? Schrijf je in voor deze cursus en begin met het opbouwen van een liefdevolle en responsieve relatie met je kind.

 • Cursus Zwangerschap, babytijd en ouderschap

  Oorspronkelijke prijs was: €112,50.Huidige prijs is: €49.
  6
  16

  Op zoek naar een zwangerschapscursus? Denk eens verder dan een bevalcursus. Veel ouders geven aan dat ze beter voorbereid hadden willen zijn op de babytijd. Deze cursus bundelt de belangrijkste onderwerpen voor een ontspannen babytijd.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.