Dit ga je leren:

Aan het einde van deze cursus kun je van het begin tot het eind je eigen video monteren in Premiere Pro.
De basis van Premiere pro, je leert beelden knippen en plakken.
Geavanceerde video-effecten om elke video mooi te maken (muziek, extra beelden, video-overgangen, titels, animatie, kleurcorrectie)!
Extra tips om elke video professioneel er uit te laten zijn!

Ga in deze cursus aan de slag met Premiere Pro en leer video’s editen

In deze cursus zal ik jou in een korte tijd vertrouwd maken met Premiere Pro en je alles leren om jou eerste video in het programma te editen/monteren.

Ik weet zeker dat jij na deze cursus andere video’s met gemak kunt editen in Premiere Pro. Je kunt deze vaardigheden gebruiken om zelf video’s te maken als influencer, een baan te krijgen als video editor of social media content creator of gewoon creatieve eigen projecten opzetten (zoals bijvoorbeeld je eerste eigen short-film).

 

Is het mogelijk om als beginner Premiere Pro onder de knie te krijgen binnen een paar uur? Ik weet zeker van wel!

 

Het probleem

Er zijn vele mensen die videobewerking proberen en na een korte tijd afhaken. Dit komt omdat er zoveel functies in de programma’s zitten, dat je soms het overzicht kwijt kan raken. Er is zoveel materiaal te vinden online over Premiere Pro van Adobe dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

 

De mogelijkheden

Het leren van Premiere Pro is enorm leuk. Je maakt van losse nietszeggende bestanden een verhaal. Na deze cursus heb jij geen losse videobestanden meer die rondzwerven op jouw computer. Ook zal je aan het eind van deze cursus jouw nieuwe vaardigheden kunnen gebruiken voor anderen, om zo bijvoorbeeld voor bedrijven te werken en er geld mee te verdienen.

 

Een simpele oplossing

Na heel lang online lesgegeven te hebben over filmmaken, kwam ik erachter dat ik een oplossing kon bieden voor de paniek die mensen hebben als ze voor het eerst het programma openen of willen starten met editen. Een complete Premiere Pro cursus, waarin je op een snelle, efficiënte manier en binnen een paar uur het programma onder de knie krijgt. Geen cursus van 40 uur waar geen eind aan lijkt te komen, maar gewoon de functies die je nodig hebt in het echte leven of werkveld, zonder poespas.

 

Al 20.000 mensen gingen je voor…

Op YouTube heb ik al meer dan 3.000.000 weergaven en 20.000+ abonnees behaald met mijn video’s, daarom hoop ik dat ik ook veel andere mensen tevreden kan maken met mijn werk!

 

Alleen focus op wat echt nodig is

“Maar hoe bepaal je wat je wél en wat je niet leert?” vraag je je misschien af. Ik geloof dat die vraag eigenlijk alleen beantwoord kan worden door ervaring in het werkveld. Ik ben al zo’n acht jaar bezig met videobewerking én met Premiere Pro en weet ondertussen wel welke technieken je wél en niet hoeft te gebruiken. Deze technieken heb ik toegepast voor zowel grote als kleine betaalde klanten. In je auto gebruik je ook niet alle knopjes om op je locatie te komen toch?

 

Ik help je een handje!

Om in Premiere Pro snel en handig te kunnen werken is een goede werkwijze belangrijk. Daarom maken we gebruik van sneltoetsen, waardoor je super snel kunt werken in het programma. Hiervoor heb ik een speciaal document bijgevoegd die je er bij kunt houden (of zelfs kunt printen). Ook heb ik oefenbestanden toegevoegd, zodat je ook zonder eigen videobeelden aan de slag kunt gaan.

 

Zonder risico

Mocht je mijn cursus echt niks vinden, dan is dat helemaal niet erg. Je kunt zonder moeite binnen veertien dagen je geld terugvragen . Het risico is dus enorm laag!

 

Veel gestelde vragen:

Wanneer begint en eindigt de cursus?

De cursus is gestart en zal nooit eindigen. Het is een op zichzelf staande online cursus, jij beslist dus zelf wanneer je start en stopt.

 

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Zo lang of als je wilt. Je krijgt je leven lang toegang tot deze cursus en kan de cursus dus volledig op je eigen tempo volgen! Het is niet zoals op school dat je binnen een bepaalde periode alles afgerond moet hebben.

 

Wat nou als je niet creatief bent?

Toen ik begon met video’s maken had ik precies diezelfde gedachte. Maar je gaat pas goede ideeën krijgen als je er echt mee bezig gaat. Toen ik leerde hoe leuk het was om met de simpele technieken iets moois te maken kreeg ik juist een boost in mijn creativiteit.

 

Schrijf je nu in voor de cursus en begin direct!

Cursusoverzicht

Hoofdstuk 1 - Voorbereid aan de slag
Ik ben Joey, jouw instructeur 00:01:00
Waarom heb ik deze cursus gemaakt? 00:01:00
Voor wie heb ik deze cursus gemaakt? 00:01:00
Deze dingen moet je nog weten 00:02:00
Dit is wat we gaan maken, het eindresultaat 00:02:00
Hoofdstuk 2 - De basis van Premiere Pro met knippen en plakken
Het organiseren van je bestanden en aanmaken van een project 00:03:00
De uitleg van je workspace en het importeren van bestanden 00:03:00
Het aanmaken van een sequence 00:03:00
Uitleg van de timeline en hoe lagen werken 00:03:00
Externe audio synchroniseren 00:03:00
Het knippen en plakken van videobeelden 00:05:00
Hoofdstuk 3 - Geavanceerde video effecten om elke video mooi te maken
Versterkende overlappende beelden toevoegen (B-rolls) 00:06:00
Effecten paneel om bestanden te bewerken 00:03:00
Video overgangen toevoegen 00:03:00
Teksten over het beeld toevoegen 00:05:00
Afbeeldingen en foto’s toevoegen 00:05:00
Animatie invoegen doormiddel van keyframes 00:05:00
Achtergrondmuziek en geluidseffecten toevoegen 00:05:00
Kleur correctie op de video toepassen 00:07:00
Het project exporteren naar een videobestand 00:06:00
Hoofdstuk 4 - Bonus afleveringen met tips & tricks
BONUS – Mega snel knippen en plakken 00:04:00
BONUS – Professioneel slowmotion toevoegen 00:05:00
BONUS – Schokkerig beeld stabiliseren 00:02:00
Dankwoord
Bedankt voor het volgen van deze cursus! 00:02:00

Reviews

4.2

4.2
6 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren5
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. cursus Video Editing beginners

  5

  Vanuit 0 kennis van Premiere Pro gebruiksgemak geleerd en geleerd om video’s professioneel te monteren. Ik ben inmiddels in staat video en foto’s leuk te monteren.
  Prima cursus online.
  Henri

 2. Prima cursus!

  4

  Ja, prima cursus voor de basis en ben al lekker aan de slag. Wel had ik iets meer uitleg over ondertiteling toevoegen gewild. Dit lukte nog niet, dus ga nog even Googlen:) Maar verder helemaal goed en fijne, korte video’s.

 3. Duidelijk geïnstrueerd, dus makkelijk te volgen.

  4

  Deze cursus heeft mij zeker een eind op weg geholpen om te kunnen werken met Premiere Pro.

 4. De noodzakelijke basics - prima uitgelegd

  4

  Joey laat in korte tijd zien hoe je een goed filmpje in elkaar zet. Ik was al even bezig met filmpjes maken m.b.v. Premiere Pro maar heb in deze cursus een paar belangrijke dingen bijgeleerd. Vooral wat betreft workflow, effectief gebruik van shortcuts en het stapelen van video heeft deze cursus mij heel wat gebracht. Hierdoor zal het maken mijn volgende filmpje me een stuk minder tijd kosten. Bedankt, Joey!

 5. 4

  Zeer leerzaam en goed uitgelegd door Joey, kan het iedere beginner van Premiere Pro cc zeker aanraden

 6. Lekker kort en duidelijk

  4

  Joey is voor mij misschien een klein beetje te ‘popie’ in zijn presentatie, maar inhoudelijk is het een lekkere snelle en goede duidelijke cursus! En daar gaat het om. Aanrader dus als je snel de basics onder de knie wilt krijgen en met je eigen video aan de slag wilt.

© 2019 - Soofos B.V.