Leer Video Montage Met Premiere Pro in maar 1,5 Uur

Joey · 3 Juli 2024
Een stap-voor-stap-uitleg over hoe je in een korte tijd van losse beelden een professionele video maakt voor jezelf, sociale media of voor klanten.
 • Beginner
 • 24 Lessen
 • 1u 25min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Aan het einde van deze cursus kun je van het begin tot het eind je eigen video monteren in Premiere Pro.
 • De basis van Premiere pro, je leert beelden knippen en plakken.
 • Geavanceerde video-effecten om elke video mooi te maken (muziek, extra beelden, video-overgangen, titels, animatie, kleurcorrectie)!
 • Extra tips om elke video professioneel er uit te laten zijn!

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Ga in deze cursus aan de slag met Premiere Pro en leer video’s editen

In deze cursus zal ik jou in een korte tijd vertrouwd maken met Premiere Pro en je alles leren om jou eerste video in het programma te editen/monteren. Voor een abonnement op Creative Cloud of Premiere Pro kun je terecht op de website van Adobe!

Ik weet zeker dat jij na deze cursus andere video’s met gemak kunt editen in Premiere Pro. Je kunt deze vaardigheden gebruiken om zelf video’s te maken als influencer, een baan te krijgen als video editor of social media content creator of gewoon creatieve eigen projecten opzetten (zoals bijvoorbeeld je eerste eigen short-film).

Is het mogelijk om als beginner Premiere Pro onder de knie te krijgen binnen een paar uur? Ik weet zeker van wel!

Het probleem

Er zijn vele mensen die videobewerking proberen en na een korte tijd afhaken. Dit komt omdat er zoveel functies in de programma’s zitten, dat je soms het overzicht kwijt kan raken. Er is zoveel materiaal te vinden online over Premiere Pro van Adobe dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

De mogelijkheden

Het leren van Premiere Pro is enorm leuk. Je maakt van losse nietszeggende bestanden een verhaal. Na deze cursus heb jij geen losse videobestanden meer die rondzwerven op jouw computer. Ook zal je aan het eind van deze cursus jouw nieuwe vaardigheden kunnen gebruiken voor anderen, om zo bijvoorbeeld voor bedrijven te werken en er geld mee te verdienen.

Een simpele oplossing

Na heel lang online lesgegeven te hebben over filmmaken, kwam ik erachter dat ik een oplossing kon bieden voor de paniek die mensen hebben als ze voor het eerst het programma openen of willen starten met editen. Een complete Premiere Pro cursus, waarin je op een snelle, efficiënte manier en binnen een paar uur het programma onder de knie krijgt. Geen cursus van 40 uur waar geen eind aan lijkt te komen, maar gewoon de functies die je nodig hebt in het echte leven of werkveld, zonder poespas.

Al 20.000 mensen gingen je voor…

Op YouTube heb ik al meer dan 3.000.000 weergaven en 20.000+ abonnees behaald met mijn video’s, daarom hoop ik dat ik ook veel andere mensen tevreden kan maken met mijn werk!

Alleen focus op wat echt nodig is

“Maar hoe bepaal je wat je wél en wat je niet leert?” vraag je je misschien af. Ik geloof dat die vraag eigenlijk alleen beantwoord kan worden door ervaring in het werkveld. Ik ben al zo’n acht jaar bezig met videobewerking én met Premiere Pro en weet ondertussen wel welke technieken je wél en niet hoeft te gebruiken. Deze technieken heb ik toegepast voor zowel grote als kleine betaalde klanten. In je auto gebruik je ook niet alle knopjes om op je locatie te komen toch?

Ik help je een handje!

Om in Premiere Pro snel en handig te kunnen werken is een goede werkwijze belangrijk. Daarom maken we gebruik van sneltoetsen, waardoor je super snel kunt werken in het programma. Hiervoor heb ik een speciaal document bijgevoegd die je er bij kunt houden (of zelfs kunt printen). Ook heb ik oefenbestanden toegevoegd, zodat je ook zonder eigen videobeelden aan de slag kunt gaan.

Zonder risico

Mocht je mijn cursus echt niks vinden, dan is dat helemaal niet erg. Je kunt zonder moeite binnen veertien dagen je geld terugvragen . Het risico is dus enorm laag!

Veel gestelde vragen:

Wanneer begint en eindigt de cursus?

De cursus is gestart en zal nooit eindigen. Het is een op zichzelf staande online cursus, jij beslist dus zelf wanneer je start en stopt.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Zo lang of als je wilt. Je krijgt je leven lang toegang tot deze cursus en kan de cursus dus volledig op je eigen tempo volgen! Het is niet zoals op school dat je binnen een bepaalde periode alles afgerond moet hebben.

Wat nou als je niet creatief bent?

Toen ik begon met video’s maken had ik precies diezelfde gedachte. Maar je gaat pas goede ideeën krijgen als je er echt mee bezig gaat. Toen ik leerde hoe leuk het was om met de simpele technieken iets moois te maken kreeg ik juist een boost in mijn creativiteit.

Disclaimer: Deze pagina bevat een affiliate link, dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Joey hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Schrijf je nu in voor de cursus en begin direct!

Over de instructeur

Joey

5 Cursussen

Hi, ik ben Joey. Ik denk dat iedereen videograaf kan worden, ongeacht waar je woont, hoeveel geld je hebt, welke camera je gebruikt of hoe slim je bent. Ik vind dat mensen het online veel ingewikkelder laten lijken dan dat het daadwerkelijk is. Dat is waarom ik videografie kennis deel in mijn online content. Ik leer je alles wat ik weet over het schieten en monteren van mooie videos, voor jezelf, maar natuurlijk ook over het werken in opdracht van klanten.

Ik ben al bezig met video's maken sinds 2011, ik ben toen mijn eerste YouTube kanaal gestart waar ik als kind gekke comedy sketches maakte. Maar door dat de doen ben ik een passie gaan ontwikkelen voor het creëren achter de camera in plaats van ervoor. Daarna was mijn route duidelijk, ik zou videograaf worden en volgde daar dus ook een opleiding voor. Echter, ben ik daar vroegtijdig mee gestopt omdat ze op school niet blij waren dat ik meer tijd in mijn klant opdrachten stopte dan in de school opdrachten. Vanaf toen ben ik mijn eigen pad gaan volgen.

In 2015 startte ik een nieuw YouTube kanaal waarin ik gadgets en andere camera spullen reviewde. Dit kanaal groeide tot meer dan 20.000 abonnees en meer dan 4 miljoen views. Het gaf mij de mogelijkheid tot het samenwerken met geweldige bedrijven zoals LG, CoolBlue, Sony en GoPro. Maar ik kon hier toch mijn videografie passie niet in kwijt.

Dit is hoe ShootThatVideo is ontstaan. Naast het werken voor klanten wilde ik deze passie graag delen mat andere in de vorm van educatieve content waar ik al mee bezig was sinds 2013. Ik vind het geweldig hoe ik elke dag andere kan helpen, inspireren en leren hoe ze creatief met video kunnen zijn via het wereldwijde web.

Beoordelingen

4.7 Gemiddelde beoordeling

47 Beoordelingen

 • 5
  34
 • 4
  12
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Ik was al bekend met andere editing software, maar heb de switch gemaakt. Deze cursus heeft mij veel geholpen om verder te gaan editen in Premier Pro.

 2. Een fijne cursus die mij heeft geholpen om het programma onder de knie te krijgen!

 3. Dit was de tweede cursus die ik van Joey volgde. Ik vind dat hij op een prettige, ontspannen manier uitlegt en to-the-point is. Zo kun je in een korte tijd heel veel leren. Bedankt, Joey!

 4. Joey Je legt het piekfijn uit ik heb heel veel van je geleerd. Ik kan nu inderdaad betere en mooie video’s maken. Toch heb ik het gevoel dat er in het programma Premeire Pro nog meer in zit. Ik hoop dat je snel een vervolg zal maken op deze cursus. Ik kan hem iedereen aanraden die zelf een video wil monteren.

 5. Voor mij als beginner super duidelijk en compleet om te kunnen starten. Fijn! Dank je!

 6. De uitleg is helder en duidelijk, zowel gesproken als ondersteunend beeld. De onderwerpen zijn relevant, inclusief de beste instellingen voor het project en output, die meegenomen worden, ook zeer belangrijk is voor een goed resultaat. Goede cursus om snel aan de slag te kunnen met basis bewerkingen.

 7. Uitleg is duidelijk en geeft de mogelijkheden van het programma weer.
  Instructeur wel erg vaak en beweeglijk in beeld.
  Zou inhoudelijk meer willen weten over het gebruik van de tools.
  Gebruik nu zelf MOVAVI twijfel nog om over te stappen.

 8. Fijne cursus waarin je snel de meest gebruikte handelingen uitgelegd krijgt.

 9. Duidelijk omschreven wat de basisvaardigheden zijn van Premiere Pro.

 10. Ik heb net genoten van een overzichtelijke, goed gestructureerde, leuke, vlotte, sympathieke presentatie van een basiscursus Premiere Pro. Precies alle aspecten werden tot op zekere hoogte aangeraakt, zonder daarin in details te gaan maar dat je toch een duidelijke indruk krijgt wat eventueel nog de verdere mogelijkheden zijn. Ik film zelf niet voorlopig maar heb wel via via mp4 bestandjes in mijn collectie en momenteel werk ik daarmee met Movavi Editor 15, maar als ik nu net iets meer wil doen daarmee, dan schakel ik zeker en vast over naar Adobe Premiere Pro. Groeten uit België, Marc.

Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 290 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.