Leer Video Montage Met Premiere Pro in maar 1,5 Uur

Een stap-voor-stap-uitleg over hoe je in een korte tijd van losse beelden een professionele video maakt voor jezelf, sociale media of voor klanten.
 • 5 Hoofdstukken
 • 24 Lessen
 • 1u 25min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Aan het einde van deze cursus kun je van het begin tot het eind je eigen video monteren in Premiere Pro.
 • De basis van Premiere pro, je leert beelden knippen en plakken.
 • Geavanceerde video-effecten om elke video mooi te maken (muziek, extra beelden, video-overgangen, titels, animatie, kleurcorrectie)!
 • Extra tips om elke video professioneel er uit te laten zijn!

Ga in deze cursus aan de slag met Premiere Pro en leer video’s editen

In deze cursus zal ik jou in een korte tijd vertrouwd maken met Premiere Pro en je alles leren om jou eerste video in het programma te editen/monteren. Voor een abonnement op Creative Cloud of Premiere Pro kun je terecht op de website van Adobe!

Ik weet zeker dat jij na deze cursus andere video’s met gemak kunt editen in Premiere Pro. Je kunt deze vaardigheden gebruiken om zelf video’s te maken als influencer, een baan te krijgen als video editor of social media content creator of gewoon creatieve eigen projecten opzetten (zoals bijvoorbeeld je eerste eigen short-film).

 

Is het mogelijk om als beginner Premiere Pro onder de knie te krijgen binnen een paar uur? Ik weet zeker van wel!

 

Het probleem

Er zijn vele mensen die videobewerking proberen en na een korte tijd afhaken. Dit komt omdat er zoveel functies in de programma’s zitten, dat je soms het overzicht kwijt kan raken. Er is zoveel materiaal te vinden online over Premiere Pro van Adobe dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

 

De mogelijkheden

Het leren van Premiere Pro is enorm leuk. Je maakt van losse nietszeggende bestanden een verhaal. Na deze cursus heb jij geen losse videobestanden meer die rondzwerven op jouw computer. Ook zal je aan het eind van deze cursus jouw nieuwe vaardigheden kunnen gebruiken voor anderen, om zo bijvoorbeeld voor bedrijven te werken en er geld mee te verdienen.

 

Een simpele oplossing

Na heel lang online lesgegeven te hebben over filmmaken, kwam ik erachter dat ik een oplossing kon bieden voor de paniek die mensen hebben als ze voor het eerst het programma openen of willen starten met editen. Een complete Premiere Pro cursus, waarin je op een snelle, efficiënte manier en binnen een paar uur het programma onder de knie krijgt. Geen cursus van 40 uur waar geen eind aan lijkt te komen, maar gewoon de functies die je nodig hebt in het echte leven of werkveld, zonder poespas.

 

Al 20.000 mensen gingen je voor…

Op YouTube heb ik al meer dan 3.000.000 weergaven en 20.000+ abonnees behaald met mijn video’s, daarom hoop ik dat ik ook veel andere mensen tevreden kan maken met mijn werk!

 

Alleen focus op wat echt nodig is

“Maar hoe bepaal je wat je wél en wat je niet leert?” vraag je je misschien af. Ik geloof dat die vraag eigenlijk alleen beantwoord kan worden door ervaring in het werkveld. Ik ben al zo’n acht jaar bezig met videobewerking én met Premiere Pro en weet ondertussen wel welke technieken je wél en niet hoeft te gebruiken. Deze technieken heb ik toegepast voor zowel grote als kleine betaalde klanten. In je auto gebruik je ook niet alle knopjes om op je locatie te komen toch?

 

Ik help je een handje!

Om in Premiere Pro snel en handig te kunnen werken is een goede werkwijze belangrijk. Daarom maken we gebruik van sneltoetsen, waardoor je super snel kunt werken in het programma. Hiervoor heb ik een speciaal document bijgevoegd die je er bij kunt houden (of zelfs kunt printen). Ook heb ik oefenbestanden toegevoegd, zodat je ook zonder eigen videobeelden aan de slag kunt gaan.

 

Zonder risico

Mocht je mijn cursus echt niks vinden, dan is dat helemaal niet erg. Je kunt zonder moeite binnen veertien dagen je geld terugvragen . Het risico is dus enorm laag!

 

Veel gestelde vragen:

Wanneer begint en eindigt de cursus?

De cursus is gestart en zal nooit eindigen. Het is een op zichzelf staande online cursus, jij beslist dus zelf wanneer je start en stopt.

 

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Zo lang of als je wilt. Je krijgt je leven lang toegang tot deze cursus en kan de cursus dus volledig op je eigen tempo volgen! Het is niet zoals op school dat je binnen een bepaalde periode alles afgerond moet hebben.

 

Wat nou als je niet creatief bent?

Toen ik begon met video’s maken had ik precies diezelfde gedachte. Maar je gaat pas goede ideeën krijgen als je er echt mee bezig gaat. Toen ik leerde hoe leuk het was om met de simpele technieken iets moois te maken kreeg ik juist een boost in mijn creativiteit.

Disclaimer: Deze pagina bevat een affiliate link, dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Schrijf je nu in voor de cursus en begin direct!

Cursus Inhoud

Alles uitklappen

Over de instructeur

Hi, ik ben Joey. Van jongs af aan heb ik al een camera in mijn hand en ben ik bezig met het schieten van foto's en video's. Die kennis deel ik graag met jou, en met mijn klanten die ik help met hun videomarketing. Het mooie aan foto- en videografie vind ik dat je er zoveel mee kunt en er van alles in kwijt kunt: emotie, sfeer, informatie, soms wel een heel leven! De basis van dit alles deel ik graag met jou in mijn online cursussen!

Beoordelingen en Recensies

4.7 Gemiddelde beoordeling

43 Ratings

 • 5
  30
 • 4
  12
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Dit was de tweede cursus die ik van Joey volgde. Ik vind dat hij op een prettige, ontspannen manier uitlegt en to-the-point is. Zo kun je in een korte tijd heel veel leren. Bedankt, Joey!

 2. Joey Je legt het piekfijn uit ik heb heel veel van je geleerd. Ik kan nu inderdaad betere en mooie video’s maken. Toch heb ik het gevoel dat er in het programma Premeire Pro nog meer in zit. Ik hoop dat je snel een vervolg zal maken op deze cursus. Ik kan hem iedereen aanraden die zelf een video wil monteren.

 3. Voor mij als beginner super duidelijk en compleet om te kunnen starten. Fijn! Dank je!

 4. De uitleg is helder en duidelijk, zowel gesproken als ondersteunend beeld. De onderwerpen zijn relevant, inclusief de beste instellingen voor het project en output, die meegenomen worden, ook zeer belangrijk is voor een goed resultaat. Goede cursus om snel aan de slag te kunnen met basis bewerkingen.

 5. Uitleg is duidelijk en geeft de mogelijkheden van het programma weer.
  Instructeur wel erg vaak en beweeglijk in beeld.
  Zou inhoudelijk meer willen weten over het gebruik van de tools.
  Gebruik nu zelf MOVAVI twijfel nog om over te stappen.

 6. Ik heb net genoten van een overzichtelijke, goed gestructureerde, leuke, vlotte, sympathieke presentatie van een basiscursus Premiere Pro. Precies alle aspecten werden tot op zekere hoogte aangeraakt, zonder daarin in details te gaan maar dat je toch een duidelijke indruk krijgt wat eventueel nog de verdere mogelijkheden zijn. Ik film zelf niet voorlopig maar heb wel via via mp4 bestandjes in mijn collectie en momenteel werk ik daarmee met Movavi Editor 15, maar als ik nu net iets meer wil doen daarmee, dan schakel ik zeker en vast over naar Adobe Premiere Pro. Groeten uit België, Marc.

 7. Hele fijne uitleg. Ik heb mijn video in elkaar gezet door mee te doen met het uitleg.
  Ik ga dit programma zeker vaker gebruiken, en dan weet ik hoe het moet.

 8. Hele duidelijke video’s, lekker kort maar met veel inhoud. Zeker een aanrader om snel met dit programma aan de slag te kunnen!

 9. Was al een paar x in het programma gaan kijken maar snapte er echt helemaal niks van .
  Na het kijken van deze korte cursus begrijp ik nu in ieder geval de basis dingen. Prima instap cursus .
  Hopelijk komt er nog een vervolg cursus !

 10. De cursus is goed te volgen en heeft mij geholpen bij het maken van een nieuws item.

 11. Ik ben blij dat ik zo snel veel handige tips heb gekregen. Duidelijk uitgelegd en in een kort tijdsbestek deze cursus kunnen volgen. Dank je!

 12. Dit is een zeer goed te volgen PP basis cursus.
  Ik kon na deze cursus direct aan de slag met mijn eigen materiaal.

  Bedankt Joey!!

 13. Korte video’s die duidelijk uitleggen hoe je met Premiere Pro aan de slag moet.
  Heel leuk gedaan. Ik duik erin !

 14. Fijne cursus voor beginners, je leert er zoveel van zodat je gelijk aan de slag kan gaan met je eigen video! Geef wel een tip mee zorg dat je er elke dag mee bezig bent dan kan je alles binnen 1,5 week! Bedankt voor deze leerzame cursus!

 15. Ik heb veel van deze cursus geleerd. Ik ben 74 en vindt dat je nooit te oud bent om wat te leren.
  Joey bedankt en als er nog meer cursussen zijn van jou ga ik ze zeker volgen.
  Bedankt,
  Frans Puijk

 16. Als je niets van Premiere Pro af weet, dan is dit de cursus om te volgen. Een heldere uitleg wordt er gegeven ondersteund met met mooi voorbeeld materiaal. Ik raad dit iedere beginner aan en het is leuk om te doen.

 17. Ik kon al werken met Premiere Pro. Maar wou toch even kijken of er dingen waren die eigenlijk anders gedaan worden. Het grootste deel kende ik dus al. Maar toch nog enkele kleine zaken bijgeleerd. Goed en duidelijk uitgelegd.

 18. Vanwege corona moeten ik en mijn collega’s in sneltreinvaart lessen maken voor onze leerlingen met een beperking. Dan werkt beeldmateriaal het best. Tijdens mijn google-tocht naar een goede uitleg over editen werd ik gepakt door de geruststelling van Joey dat ik niet de enige ben die in paniekstand schiet bij het zien van het openingsscherm van menig edit-programma en door de snelle, eenvoudige uitleg van Joey in korte, hapklare filmpjes. Heavy stuf gepureerd aangeboden zodat het ook bij licht overspannen mensen binnenkomt. Even geen (corona) stress maar gewoon ontspannen innemen van info, in z’n 1 de berg op: Top! De prijs voor premiere-pro zelf vind ik te hoog, ik was in de veronderstelling dat er een eenvoudiger, gratis versie zou zijn, dus ik ga het programma zèlf niet gebruiken tenzij ik in de toekomst voor mezelf zou willen beginnen. (Altijd leuk om een achterdeurtje te hebben.) Ik ga er vanuit dat de kennis uit deze cursus me helpt om eenvoudiger edit programma’s te kunnen gebruiken die iets minder prijzig zijn.

 19. Voordat ik aan deze cursus begon wist ik niets van Premiere Pro. Nu kan ik zelfstandig video’s editen. De uitleg is duidelijk en gaat niet te snel. Ik kan deze cursus zeker aanraden!

 20. De meeste zaken wist ik al wel, maar mijn Premiere-kennis was een beetje weggezakt. Dit was een hele snelle en fijne opfriscursus. Joey geeft alleen de info die nodig is en op een enthousiaste manier!

 21. De instructeur legt heel goed alle stappen uit. Binnen de korte tijd, leer je heel veel over video bewerken met PP. Na deze cursus kun je om nog meer te leren overwegen een geavanceerde cursus te volgen. Dankjewel Joey, top gedaan!

 22. Ik moest voor mijn stage filmpjes kunnen monteren met premiere. Maar ik wist niet hoe dat moest.
  Ben heel blij dat ik nu zelfstandig best hele goede videos kan monteren.
  Dat allemaal dankzij deze cursus

 23. Ik werkte al een tijdje hobbymatig met Première Pro en zie soms door de bomen het bos niet meer. Deze cursus is heel fijn om eigenlijk stap voor stap te beginnen en na deze cursus al een mooie video te maken. Vaak wil je teveel en met al die opties die premiere pro biedt is deze cursus fijn om weer fris er tegenaan te gaan. Hele duidelijke en goede voorbeelden, en heel goed te volgen.

 24. Super mooie basis cursus voor als je geen ervaring hebt met video montage. Echt een aanrader. Alles komt aan bod.

 25. Alle basisbeginselen om te starten met Premiere Pro kwamen aan bod.
  Alles werd duidelijk uitgelegd en voorgetoond. Zeer praktijkgericht en vooral to-the-point.

 26. Een super duidelijke en leerzame cursus over Premiere Pro.
  Goede tips en zeer makkelijk te volgen. Zeker een aanrader voor wie wil leren goede video’s te maken!

 27. Prima cursus waarmee je snel betere video’s maakt, belangrijk is dat het korte krachtige video’s zijn. Zeker in het begin heel goed want anders haak je snel af. Begrijpelijk uitgelegd. Aanraden voor deze prijs

 28. Dankzij deze cursus heb ik een eigen informatieve video voor de website mijn hondenuitlaatservice kunnen maken.

 29. Vanuit 0 kennis van Premiere Pro gebruiksgemak geleerd en geleerd om video’s professioneel te monteren. Ik ben inmiddels in staat video en foto’s leuk te monteren.
  Prima cursus online.
  Henri

 30. Ja, prima cursus voor de basis en ben al lekker aan de slag. Wel had ik iets meer uitleg over ondertiteling toevoegen gewild. Dit lukte nog niet, dus ga nog even Googlen:) Maar verder helemaal goed en fijne, korte video’s.

 31. Deze cursus heeft mij zeker een eind op weg geholpen om te kunnen werken met Premiere Pro.

 32. Joey laat in korte tijd zien hoe je een goed filmpje in elkaar zet. Ik was al even bezig met filmpjes maken m.b.v. Premiere Pro maar heb in deze cursus een paar belangrijke dingen bijgeleerd. Vooral wat betreft workflow, effectief gebruik van shortcuts en het stapelen van video heeft deze cursus mij heel wat gebracht. Hierdoor zal het maken mijn volgende filmpje me een stuk minder tijd kosten. Bedankt, Joey!

 33. Zeer leerzaam en goed uitgelegd door Joey, kan het iedere beginner van Premiere Pro cc zeker aanraden

 34. Joey is voor mij misschien een klein beetje te ‘popie’ in zijn presentatie, maar inhoudelijk is het een lekkere snelle en goede duidelijke cursus! En daar gaat het om. Aanrader dus als je snel de basics onder de knie wilt krijgen en met je eigen video aan de slag wilt.

47Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+210 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.