Film Cursussen

Ontdek de fascinerende wereld van film met onze cursussen. Leer de kunst van filmmaken, ontdek de geheimen van filmproductie en ga zelf aan de slag.

 • Sneller monteren met Adobe Premiere Pro 2024 & AI

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €54.
  4
  24

  "Hoe kan ik sneller monteren?" Die vraag krijgen we heel vaak. Daarom is deze cursus volledig ingericht om sneller te kunnen monteren met Adobe Premiere Pro 2024. We behandelen tips, tricks, technieken en AI zodat jij ook sneller wordt in monteren.

 • Dé basiscursus filmen voor de beginnende videomaker

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €74.
  7
  59

  Veel organisaties willen graag werken met beeld. Jij ook. Je bent als communicatieprofessional of zelfstandig ondernemer enthousiast om aan de slag te gaan met video. Volg deze cursus om de eerste stappen te zetten op videogebied.

 • Workshop vloggen voor kinderen

  Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €17.
  5
  117

  Vind je kind het ook zo leuk om filmpjes te maken? Of wil hij/zij zelfs wel een eigen YouTube account? De workshop Online Vlogfeest is een goede manier om hem/haar hierin te begeleiden.  Ook leuk voor een feestje!

 • Leer Video Montage Met Premiere Pro in maar 1,5 Uur

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  47
  290

  Een stap-voor-stap-uitleg over hoe je in een korte tijd van losse beelden een professionele video maakt voor jezelf, sociale media of voor klanten.

 • Filmcursus ABCinema

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €29.
  6
  131

  Maak impact met je films door ABCinema. Leer professionele montage, camera en scenario schrijven aan de hand van filmfragmenten. Een leerzame en plezierige cursus voor sterke filmverhalen.

 • Cursus Videomontages Maken met iMovie

  45
  17
  165

  Leer in deze cursus alles over het maken van videomontages met het programma iMovie. Ga meteen aan de slag met jouw eigen producties.

Ontdek de wereld van film met onze online cursussen

Wil je meer leren over filmmaking, film production, film analysis, film history of film theory? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online filmcursussen bieden jou de mogelijkheid om op je eigen tempo en vanuit huis alles te leren over de fascinerende wereld van film. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Leer de kunst van filmmaking en film production

Onze cursussen over filmmaking en film production nemen je mee in het creatieve proces van het maken van films. Leer hoe je een script schrijft, hoe je de juiste shots maakt en hoe je een film monteert tot een meeslepend geheel. Met behulp van praktische opdrachten en duidelijke instructievideo’s leer je stap voor stap de technieken die nodig zijn om je eigen films te maken. Of je nu geïnteresseerd bent in het maken van korte films, documentaires of zelfs speelfilms, onze cursussen bieden jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Ontdek de betekenis achter films met film analysis, film history en film theory

Wil je meer inzicht krijgen in de betekenis en achtergrond van films? Onze cursussen over film analysis, film history en film theory bieden jou de mogelijkheid om films op een dieper niveau te begrijpen. Leer hoe je films analyseert op thema’s, symboliek en cinematografie. Ontdek de geschiedenis van de filmindustrie en leer over de invloedrijke filmmakers en stromingen. Daarnaast bieden onze cursussen ook inzicht in film theory, waarbij je leert over verschillende filmtechnieken en -stijlen.

Start vandaag nog met een filmcursus op Soofos

Wil je je kennis over film vergroten? Start dan vandaag nog met een filmcursus op Soofos!

Deze instructeurs geven les over Film

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.