Video editing met Premiere Pro

Sylvain · 30 Mei 2024
Wil jij graag weten hoe je van al je losse beelden een professionele video monteert? In deze cursus neem ik je stap voor stap mee. Aan het eind van deze cursus ben jij in staat om korte bedrijfsvideo's te maken of geweldige vakantie montages!
 • Beginner
 • 15 Lessen
 • 1u 28min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • De basis van Adobe Premiere Pro beheersen
 • De workflow van video monteren
 • Logo's en tekst animeren
 • Met kleur een professionele look geven aan je video

Cursus inhoud

Vouw uit

Waarom is deze cursus voor mij?

Wil jij de tofste vakantievideo’s maken of wil je voor je eigen bedrijf een promotievideo maken? Heb jij het pakket van Adobe en wil je graag weten hoe je video’s bewerkt met Premiere Pro? Dan is deze cursus voor jou bedoeld. Iedereen die graag de basis van Adobe Premiere pro wil leren.

Heb je nog geen Creative Cloud-abonnement of Adobe Premiere Pro? Bekijk dan hier de website van Adobe!

Waarom deze cursus?

Geen uren aan onsamenhangend lesmateriaal, maar alle ingrediënten voor een professionele video, gedestilleerd in een makkelijk te volgen stappenplan waardoor een beginner direct zelfstandig kan editen. Dit scheelt je weken aan Youtube materiaal kijken. Ik zorg ervoor dat je de valkuilen ontloopt en hierdoor tijd bespaart.

Wat ga je leren?

Je leert de workflow van het editen, het neerleggen van een verhaal op je tijdlijn, ondersteund door muziek en logo’s en je leert hoe je de video in de hoogste kwaliteit exporteert.

Disclaimer: Dit artikel bevat een affiliate link. Dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Over de instructeur

Sylvain

1 Cursus

Hi!

 

Ik ben sylvain Bergs, toen ik een jaar of 8 was pakte ik mijn eerste camera op en begon ik met het filmen van stunts die ik en mijn vrienden op het schoolplein deden. Een aantal jaren later, toen een goede vriend van mij vaak op feestjes als dj draaide, hielp ik hem met zijn marketing door toffe video's te maken. Toen ik 17 was begon ik van mijn passie voor het maken van video's ook mijn werk te maken. Ik maakte reclamevideo's voor mijn moeders kapsalon en kreeg vervolgens ook mijn eerste klant die niet uit mijn directe netwerk kwam.

Momenteel heb ik met mijn videomarketing agency tientallen klanten gediend waaronder NHL Stenden, Uplanners en Fysio Bram. Het is mijn visie om met video zo veel mogelijk mensen te inspireren. Ik geloof dat video een van de beste manieren is om waardevolle boodschappen gemakkelijk over te brengen.

 

Beoordelingen

4.7 Gemiddelde beoordeling

10 Beoordelingen

 • 5
  7
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Ik wist nog niks van video’s editen. Dit is een duidelijke cursus waarin een groot aantal basisvaardigheden behandeld worden. Het tempo is goed en ik heb er veel van geleerd!

 2. Prachtige cursus goed en verstaanbaar uitgelegd. Met deze basiscursus kan ik zeker mee aan de slag. Ik kijk al uit naar andere cursussen van Sylvain Bergs

 3. De cursus was erg goed om mijn Premiere Pro edit skills weer op te frissen. Ik heb er al een aantal jaren niet meer meegewerkt. Door de cursus heb ik de basis van Premiere Pro weer geleerd. Ik kan nu mijn eigen video’s weer gaan editen. Bedankt!

 4. Beste Sylvain, Ik heb genoten van dit cursus. Alles is zeer goed en duidelijk uitgelegd. Badankt hiervoor.

 5. Beste Sylvain, ook ik heb genoten van je cursus, weliswaar basis, maar dat vond ik niet erg. Je hebt alles heel losjes, maar wel zeer goed uitgelegd. Een dikke pluim daarvoor. Ik gebruikte tot nu toe Movavi Video Editor, zelfs de versie 15 nog maar ik gebruikte die voor simpele videoclips, als ik nu iets meer wil, schakel ik zeker over naar Premiere Pro. Nogmaals bedankt. Groeten, Marc D.

 6. Helder en duidelijk, geen poespas met lange verhalen erbij, gelijk actie!
  Merk wel dat Sylvian een pro is in Premiere, hij gaat soms te snel, zowel verbaal als visualisatie, door alle mogelijkheden..
  Bedankt Sylvian, ik ben enthousiast!

 7. Sylvain heeft een prettige stem en legt helder en duidelijk het programma uit.
  Super! Nog meer zin om filmpjes te maken en te editen.

Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €25.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 82 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.