Profielfoto van
Instructeur

Sylvain

Videografie | Videomarketing

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Sylvain

Hi!

 

Ik ben sylvain Bergs, toen ik een jaar of 8 was pakte ik mijn eerste camera op en begon ik met het filmen van stunts die ik en mijn vrienden op het schoolplein deden. Een aantal jaren later, toen een goede vriend van mij vaak op feestjes als dj draaide, hielp ik hem met zijn marketing door toffe video's te maken. Toen ik 17 was begon ik van mijn passie voor het maken van video's ook mijn werk te maken. Ik maakte reclamevideo's voor mijn moeders kapsalon en kreeg vervolgens ook mijn eerste klant die niet uit mijn directe netwerk kwam.

Momenteel heb ik met mijn videomarketing agency tientallen klanten gediend waaronder NHL Stenden, Uplanners en Fysio Bram. Het is mijn visie om met video zo veel mogelijk mensen te inspireren. Ik geloof dat video een van de beste manieren is om waardevolle boodschappen gemakkelijk over te brengen.

 

Sylvain geeft les over deze onderwerpen

Adobe Premiere Pro Videobewerking Videografie

Cursussen

  • Video editing met Premiere Pro

    Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €25.
    10
    85

    Wil jij graag weten hoe je van al je losse beelden een professionele video monteert? In deze cursus neem ik je stap voor stap mee. Aan het eind van deze cursus ben jij in staat om korte bedrijfsvideo's te maken of geweldige vakantie montages!

Blogs

Sylvain Bergs, instructeur op Soofos, maakte een online cursus over Premiere Pro waarmee jij die prachtige video's kunt leren bewerken

Ontmoet onze instructeurs: Sylvain maakt jou een pro in Premiere Pro

Wil je als ondernemer zelf mooie video's voor je bedrijf maken? Sylvain leert je de kneepjes van het vak in zijn cursus Premiere Pro.

18 november 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.