Ontmoet onze instructeurs: Sylvain maakt jou een pro in Premiere Pro

Vicky Frissen
  | 
3 juni 2021

Al van kinds af aan had hij al een camera in zijn hand en maakte hij kleine montages. Inmiddels werkt hij al 3 jaar fulltime als videograaf – en nu geeft hij ook online cursussen. We hebben het over Sylvain Bergs, een sportieve ondernemer die altijd al een passie voor film heeft gehad. 

‘’Ik wil videomarketing naar het volgende niveau te brengen en hiermee veel bedrijven van dienst te zijn.’’

Sylvain

Een pro worden in Premiere Pro

Zijn cursus gaat over Premiere Pro, een van de populairste videobewerkingsprogramma’s op de markt. Centraal in zijn cursus staat het creëren van een goede workflow voor het monteren van een video tot een eenduidig eindproduct. 

De cursus maakte Sylvain met ZZP’ers en ondernemers in het achterhoofd. Hij wil dat zij hun eigen bedrijfsvideo’s kunnen maken. Maar hij richt zich ook tot aspirant-videograven die graag willen leren monteren, en hobbyisten die toffe verjaardags- of vakantievideo’s willen maken.

‘’Ik ben altijd aan het leren van mensen die ergens al beter in zijn dan ik.’’

Sylvain

Starten met Soofos

Net zoals veel instructeurs, wilde Sylvain vooral nog meer mensen kunnen helpen. Hij kreeg de smaak te pakken na een live cursus: ‘’In februari werd ik door een groepje ondernemers gevraagd om een live cursus te geven. Dit pakte zo goed uit dat ik besloot om een online cursus te maken zodat nog meer mensen dit kunnen leren.’’ Dat duurde voor hem ongeveer anderhalve maand. ‘’Veel werk, maar goede dingen kosten tijd.’’

Loop je al tijden te dromen van die ene mooie bedrijfsvideo, maar wil je hem liever zelf maken? Sylvian is your man! Bekijk hier zijn cursus Premiere Pro.

Artikel uit de categorie:
Instructeurs

0 Reacties op "Ontmoet onze instructeurs: Sylvain maakt jou een pro in Premiere Pro"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot honderden Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.