Vloggen Cursussen

Start je eigen Vlog met onze cursus! Ontdek hoe je boeiende vlogs maakt en de juiste apparatuur kiest. Start vandaag nog op Soofos!

 • Adobe Audition voor podcasts en vlogs

  45
  0
  12

  Leer de belangrijkste gereedschappen en functies van Adobe Audition kennen, zodat je je eigen podcasts en vlogs kunt maken en publiceren.

 • Workshop vloggen voor kinderen

  Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €17.
  5
  121

  Vind je kind het ook zo leuk om filmpjes te maken? Of wil hij/zij zelfs wel een eigen YouTube account? De workshop Online Vlogfeest is een goede manier om hem/haar hierin te begeleiden.  Ook leuk voor een feestje!

Vloggen leren - Online cursussen

Wil jij graag leren vloggen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende online cursussen aan om jou de fijne kneepjes van het vloggen bij te brengen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen. Met behulp van onze professionele docenten en praktische tips en technieken, zul je al snel je eigen vlogstijl ontwikkelen en je publiek weten te boeien.

Vloggen cursus voor beginners

Ben je nieuw in de wereld van vloggen? Geen probleem! Onze vloggen cursus voor beginners is speciaal ontworpen om jou op weg te helpen. Je leert stap voor stap hoe je een goede vlog maakt, van het bedenken van interessante onderwerpen tot het monteren van je video’s. Onze docenten delen hun persoonlijke ervaringen en geven waardevolle tips om jouw vlogs naar een hoger niveau te tillen. Na het volgen van deze cursus ben jij klaar om de wereld van vloggen te veroveren!

Vloggen tips en technieken

Wil je jouw vlogs naar een professioneel niveau tillen? Dan is onze cursus over vloggen tips en technieken iets voor jou! Hier leer je hoe je jouw vlogs interessanter en boeiender kunt maken. Je leert bijvoorbeeld hoe je de juiste apparatuur kiest, hoe je goede shots maakt en hoe je jezelf het beste presenteert voor de camera. Daarnaast krijg je handige tips over het bewerken en promoten van je vlogs. Met deze cursus zul je al snel opvallen tussen de massa en een trouwe groep volgers opbouwen.

Start nu met een cursus op Soofos en ontdek de wereld van vloggen! Met een abonnement op Soofos Plus kun je al onze cursussen gratis volgen. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in.

Deze instructeurs geven les over Vloggen

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.