Profielfoto van

Klaar

Mediacoach, gespecialiseerd in bedrijfsvideo en vloggen

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Klaar

Ik ben mediacoach, gespecialiseerd in online video en vloggen.

Online video bevat alles, het is te gek om video's te maken natuurlijk. En dat heb ik dan ook vele jaren gedaan en ik ga gelukkig nog steeds met mijn camera op pad. Daarnaast ben ik -lang lang lang geleden- gaan vloggen. Dat was toen nog heel wat! Ik ben in die tijd ook cursussen vloggen gaan geven aan bedrijven, maatschappelijke instellingen en aan zelfstandigen. Zo'n cursus is helemaal niet zo moeilijk, een klein beetje theorie (bv hoe bereik je mensen en hoe maak je van kijkers ook klanten), praktische tips (script, techniek en montage) en veel oefenen. Het leukste is nog om mensen te helpen de drempel over te gaan. Velen zijn achterf verbaasd om de professionaliteit van hun eigen video's.

Vier jaar geleden dacht ik: 'Dat moet ik ook eens voor kinderen gaan doen." Sindsdien lopen de aanvragen voor workshops binnen. Ik geef les op scholen, BSO's bij zorginstellingen, evenementen, feestje etc. Vloggen is hot! Tijdens de workshop staat het plezier van ' het maken' centraal. Het gaat om samenwerken, lol hebben én met leuke resultaten. Dat is goed voor het zelfvertrouwen van je kind. Een belangrijk onderdeel van de mijn lessen is het 'online welzijn' van kinderen. 'Hoe gedraag je je online, wat doe je liever niet. En vooral waarom wel of waarom niet.' Kijk voor meer informatie bij Vlogfeest

Ik adviseer ouders bij de online opvoeding van hun kinderen, via cursussen en ouderavonden. Online media is heel belangrijk in het leven van je kind maar omdat het nog zo nieuw voor ons is, is het soms lastig hen hierin goed te begeleiden. Maar van groot belang voor een gezond en gelukkig leven! Een goed begin is om je te verdiepen en oprecht interesse te tonen. Waar is je kind allemaal mee bezig op zijn scherm?  Zo behoud en versterk je de band met je kind en is er ruimte voor begeleiding en indien nodig grenzen.

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd mediacoach.

 

Klaar geeft les over deze onderwerpen

Kunst en Creatief Ontspanning

Cursussen

  • 1 Hoofdstuk

    Workshop vloggen voor kinderen

    4
    Workshop vloggen voor kinderen. Vind je kind het ook zo leuk om filmpjes te maken? Of wil hij/zij zelfs wel een eigen YouTube account? De workshop Online Vlogfeest is een goede manier om hem/haar hierin te begeleiden. In de workshop staat het plezier van het maken centraal! Ook leuk om in te zetten tijdens een kinderfeestje of een middag op de BSO.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.