Profielfoto van

Arjen en Matthijs

Film en video

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Arjen en Matthijs

Wij zijn Arjen Hoeve en Matthijs de Raad. Samen runnen wij sinds 2008 GGTV, een filmproductiebedrijf dat voortgekomen is uit onze gezamenlijke tijd op de opleiding Journalistiek.

Wij zijn filmmakers met hart voor de wereld om ons heen. Wij geloven in echte verhalen over vooruitgang, verteld door betrokken mensen.

Verhalen die ontstaan uit organisaties en projecten met maatschappelijke waarde. Die vangen wij in informatieve en inspirerende films, zoals videoportretten, documentaires en reportages. Vaak kort, soms lang, altijd raak – met maatschappelijke impact.

Inmiddels zijn we bijna vijftien jaar en vele honderden films voor heel veel mooie opdrachtgevers verder. Daar zijn we best wel een beetje trots op.

Sinds 2016 geven we ook les. We hebben op basis van onze eigen jarenlange ervaring met films maken de cursus 'Video-items maken' ontwikkeld.

Deze cursus is inmiddels gevolgd door  honderden cursisten. Vele daarvan zijn sindsdien met veel enthousiasme zelf films aan het maken voor hun organisatie of bedrijf.

We vinden het erg leuk om onze kennis en kunde over te dragen op onze cursisten. We vinden het mooi om te zien hoe enthousiast de deelnemers worden van het filmvak en helpen ze graag verder met tips & tricks.

Tijdens de coronaperiode hebben we ook een online variant ontwikkeld van onze cursus. Dit is de cursus die je kunt volgen op Soofos.

Arjen en Matthijs geeft les over deze onderwerpen

Film Video Video's maken Videografie

Cursussen

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →