Profielfoto van
Instructeur

Arjen en Matthijs

Film en video

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Arjen en Matthijs

Wij zijn Arjen Hoeve en Matthijs de Raad. Samen runnen wij sinds 2008 GGTV, een filmproductiebedrijf dat voortgekomen is uit onze gezamenlijke tijd op de opleiding Journalistiek.

Wij zijn filmmakers met hart voor de wereld om ons heen. Wij geloven in echte verhalen over vooruitgang, verteld door betrokken mensen.

Verhalen die ontstaan uit organisaties en projecten met maatschappelijke waarde. Die vangen wij in informatieve en inspirerende films, zoals videoportretten, documentaires en reportages. Vaak kort, soms lang, altijd raak – met maatschappelijke impact.

Inmiddels zijn we meer dan vijftien jaar en vele honderden films voor heel veel mooie opdrachtgevers verder. Daar zijn we best wel een beetje trots op.

Sinds 2016 geven we ook les. We hebben op basis van onze eigen jarenlange ervaring met films maken de cursus 'Video-items maken' ontwikkeld.

Deze cursus is inmiddels gevolgd door  honderden cursisten. Vele daarvan zijn sindsdien met veel enthousiasme zelf films aan het maken voor hun organisatie of bedrijf.

We vinden het erg leuk om onze kennis en kunde over te dragen op onze cursisten. We vinden het mooi om te zien hoe enthousiast de deelnemers worden van het filmvak en helpen ze graag verder met tips & tricks.

Op Soofos vind je twee online cursussen:

- De Basiscursus Filmen

- Sneller Monteren met Adobe Premiere Pro 2024

Arjen en Matthijs geeft les over deze onderwerpen

Film Premiere Pro Video Video's maken Videobewerking Videografie

Cursussen

 • Sneller monteren met Adobe Premiere Pro 2024 & AI

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €54.
  4
  24

  "Hoe kan ik sneller monteren?" Die vraag krijgen we heel vaak. Daarom is deze cursus volledig ingericht om sneller te kunnen monteren met Adobe Premiere Pro 2024. We behandelen tips, tricks, technieken en AI zodat jij ook sneller wordt in monteren.

 • Dé basiscursus filmen voor de beginnende videomaker

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €74.
  7
  59

  Veel organisaties willen graag werken met beeld. Jij ook. Je bent als communicatieprofessional of zelfstandig ondernemer enthousiast om aan de slag te gaan met video. Volg deze cursus om de eerste stappen te zetten op videogebied.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.