Sneller monteren met Adobe Premiere Pro 2024 & AI

Arjen en Matthijs · 19 December 2023

"Hoe kan ik sneller monteren?" Die vraag krijgen we heel vaak. Daarom is deze cursus volledig ingericht om sneller te kunnen monteren met Adobe Premiere Pro 2024. We behandelen tips, tricks, technieken en AI zodat jij ook sneller wordt in monteren.

 • Gevorderd
 • 47 Lessen
 • 1u 43min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Algemene tips om sneller te monteren in Premiere Pro
 • Sneller werken in de tijdlijn
 • De handigste sneltoetsen & Edit Tools
 • Sneller monteren met behulp van AI

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Sneller monteren met Adobe Premiere Pro 2024 & AI

Wat is video-editing?

Videomontage is het creatieve proces van het knippen, ordenen, bewerken en perfectioneren van videomateriaal. Het is een cruciale stap in de productie van elke video, waarbij ruw materiaal wordt omgevormd tot een aantrekkelijke en samenhangende eindproduct. Het bewerken van video’s kan vaak tijdrovend zijn, maar met onze gerichte training wordt het een fluitje van een cent.

Snel en efficiënt video’s bewerken

In deze cursus leer je hoe je snel en efficiënt video’s kunt bewerken met Adobe Premiere Pro 2024. We behandelen de basisprincipes kort, maar focussen vooral op geavanceerde technieken en AI-gedreven functies voor snellere montage. Deze cursus is niet gericht op de basis van videobewerking of op andere videobewerkingssoftware dan Adobe Premiere Pro.

Voor videobewerkers met Adobe Premiere Pro ervaring

Deze cursus is ideaal voor videobewerkers die al enige ervaring hebben met Adobe Premiere Pro en hun montagesnelheid willen verbeteren. Het is perfect voor professionals in de media-industrie, contentmakers, en iedereen die efficiënter wil leren werken in Premiere Pro.

AI-tools gebruiken bij videomontage

Onze cursus onderscheidt zich door een diepgaande focus op de nieuwste AI-gestuurde tools van Adobe Premiere Pro 2024. Met 9 hoofdstukken en 47 videolessen bieden we praktische, direct toepasbare technieken en tips. Je leert niet alleen sneller te monteren, maar ook hoe je de geavanceerde functies van Premiere Pro optimaal kunt benutten.

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog en monteer binnenkort als een pro!

Over de instructeur

Wij zijn Arjen Hoeve en Matthijs de Raad. Samen runnen wij sinds 2008 GGTV, een filmproductiebedrijf dat voortgekomen is uit onze gezamenlijke tijd op de opleiding Journalistiek.

Wij zijn filmmakers met hart voor de wereld om ons heen. Wij geloven in echte verhalen over vooruitgang, verteld door betrokken mensen.

Verhalen die ontstaan uit organisaties en projecten met maatschappelijke waarde. Die vangen wij in informatieve en inspirerende films, zoals videoportretten, documentaires en reportages. Vaak kort, soms lang, altijd raak – met maatschappelijke impact.

Inmiddels zijn we meer dan vijftien jaar en vele honderden films voor heel veel mooie opdrachtgevers verder. Daar zijn we best wel een beetje trots op.

Sinds 2016 geven we ook les. We hebben op basis van onze eigen jarenlange ervaring met films maken de cursus 'Video-items maken' ontwikkeld.

Deze cursus is inmiddels gevolgd door  honderden cursisten. Vele daarvan zijn sindsdien met veel enthousiasme zelf films aan het maken voor hun organisatie of bedrijf.

We vinden het erg leuk om onze kennis en kunde over te dragen op onze cursisten. We vinden het mooi om te zien hoe enthousiast de deelnemers worden van het filmvak en helpen ze graag verder met tips & tricks.

Op Soofos vind je twee online cursussen:

- De Basiscursus Filmen

- Sneller Monteren met Adobe Premiere Pro 2024

Beoordelingen

4.8 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  3
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Veel van geleerd! Ik heb zelf ook alles meteen genoteerd zodat ik het niet meer vergeet.

 2. Veel dingen wist ik al, maar ik heb ook zeker wat bijgeleerd.

 3. WOW dit is nogeens een leerzame cursus. Scheelt inderdaad een hoop tijd met de sneltoetsen. Ik heb er als reminder maar een overzichtje van geprint zodat ik ze sneller terugvind en onthoud!

Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €54.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 23 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.