Profielfoto van
Instructeur

Jay

Gespreksvaardigheden kind gesprekken

4

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Jay

Mijn naam is Jay van Oosten en ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de jeugdhulpverlening.

Ik ben een SKJ geregistreerde jeugdprofessional. De Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. SKJ ziet toe op kwaliteit, toetsing en scholing. Als je op hbo- of wo-niveau werkt in de jeugdhulpverlening en je hebt direct contact met kinderen en jeugd, dan heb je vrijwel altijd een SKJ-registratie nodig.

Ik voer dagelijks gesprekken met zowel ouders als kinderen. Ik ben begonnen als begeleider op een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking en ik heb daarna een aantal functies vervuld als jeugdhulpverlener binnen gezinnen.  Inmiddels werk ik ruim 10 jaar als maatschappelijk werker op de basisschool. De hulpvragen die ik dagelijks krijg zijn heel divers. Denk hierbij aan het bieden van (opvoedings)ondersteuning aan ouders maar vooral ook het voeren van gesprekken met kinderen; faalangstbegeleiding, kinderen die moeten leren om voor zichzelf op te komen, kinderen die niet lekker in hun vel zitten, kinderen die externaliserend gedrag vertonen...you name it.

Erg uitdagend en boeiend werk. In het dagelijks leven zie ik veel ouders worstelen met allerlei (opvoed) vraagstukken. Vanuit deze gedachte heb ik mijn cursussen ontwikkeld.

 

Cursussen

 • Je kind begeleiden bij rouw

  19,99
  0
  5

  Deze cursus biedt ouders inzichten en praktische tools om hun kind te begeleiden bij het rouwproces na het verlies van een dierbare. Inclusief interactieve opdrachten en oefeningen die helpen bij het verwerken van emoties.

 • Weerbaarheid en sociale vaardigheden van je kind vergroten

  49
  0
  3

  Deze cursus helpt ouders om hun kinderen te ondersteunen in het ontwikkelen van sociale weerbaarheid en vaardigheden. Leer over zelfexpressie, conflictoplossing, grenzen stellen en veilig social media gebruik.

 • Omgaan met emoties van kinderen

  39,99
  1
  5

  Praktische technieken voor het omgaan met kinderemoties, inclusief het herkennen van gevoelens, het toepassen van het 5-G Model en het gebruik van speelse methoden voor emotionele groei en zelfregulatie.

 • Je kind begeleiden bij faalangst

  59,99
  1
  6

  Ontdek hoe je faalangst bij je kind herkent en aanpakt met praktische oefeningen en strategieën. Deze cursus leert je effectieve technieken voor dagelijkse ondersteuning en zelfvertrouwen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.