Cursussen Over Babymassage

Verdiep je band met je baby en leer de technieken van babymassage met een online cursus. Ideaal voor nieuwe ouders, verzorgers of iedereen die de gezondheid en het welzijn van baby’s wil ondersteunen. Schrijf je in en start met babymassage.

 • Cursus babymassage – Een ontspannen kindje met minder buikkrampjes

  Oorspronkelijke prijs was: €95.Huidige prijs is: €65.
  1
  11

  In deze cursus ga ik je alles leren om zelfstandig je baby op een veilige, professionele manier te masseren. De babymassage kan gegeven worden vanaf dat de baby 6 weken oud is totdat hij/zij gaat kruipen.

 • Shantala Babymassage

  Oorspronkelijke prijs was: €60.Huidige prijs is: €50.
  28
  68

  In de cursus shantala babymassage leer je stap voor stap je eigen baby een massage geven. In de syllabus kan je bovendien nog veel meer nuttige en interessante informatie vinden over de massage en de ontwikkeling van baby's in het algemeen.

Wat is Babymassage?

Babymassage is een zachte, ritmische manier van het masseren van een baby, bedoeld om de band tussen ouder en kind te versterken, ontspanning te bevorderen en de lichamelijke en emotionele ontwikkeling te ondersteunen. Het is een eeuwenoude praktijk die in verschillende culturen over de hele wereld wordt toegepast.

Babymassage Technieken

Leer de veilige en effectieve technieken om je baby te masseren. Onze cursus omvat verschillende massagebewegingen voor armen, benen, rug en buik, ontworpen om comfort te bieden en lichamelijke klachten zoals krampjes en slaapproblemen te verminderen. Ontdek hoe je elke beweging correct en veilig uitvoert voor het welzijn van je baby.

Voordelen babymassage

Babymassage biedt talrijke voordelen voor zowel de baby als de ouder. Het stimuleert niet alleen de lichamelijke ontwikkeling en verlicht ongemakken, maar het kan ook helpen bij het versterken van de ouder-kindbinding, het verminderen van huilen en het bevorderen van een betere slaap. Leer alle voordelen kennen en hoe je deze door massage kunt stimuleren.

Babymassage Oefeningen

Onze cursus babymassage biedt een reeks oefeningen en routines die je kunt volgen om een ontspannende en heilzame massage-ervaring voor je baby te creëren. Van voorbereiding en de juiste omgeving tot volledige massage-routines, je leert alles wat je nodig hebt om een liefdevolle babymassage te geven.

Begin met een Online Cursus Babymassage

Ontdek de positieve impact die babymassage kan hebben op jouw leven en dat van je baby. Of je nu de emotionele band wilt versterken, de gezondheid van je baby wilt ondersteunen of gewoon een rustige tijd samen wilt creëren, onze online cursus biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt. Schrijf je vandaag nog in en begin met het verrijken van de band met je baby door de kunst van babymassage.

Deze instructeurs geven les over Babymassage

Blogs over Babymassage

online cursus zwangerschap

Online cursussen voor tijdens en na je zwangerschap

Perfect als aanstaande ouders: een online cursus over alles omtrent zwangerschap en ouderschap! Ontdek online cursussen voor jou en je baby.

25 januari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.