Cursussen Over Kindermassage

Leer kindermassage en help kinderen ontspannen en tot rust te komen. Ontdek de beste massage technieken en creëer een rustige omgeving.

 • Cursus babymassage – Een ontspannen kindje met minder buikkrampjes

  Oorspronkelijke prijs was: €95.Huidige prijs is: €65.
  1
  11

  In deze cursus ga ik je alles leren om zelfstandig je baby op een veilige, professionele manier te masseren. De babymassage kan gegeven worden vanaf dat de baby 6 weken oud is totdat hij/zij gaat kruipen.

 • Onderlinge kindermassage

  Oorspronkelijke prijs was: €69.Huidige prijs is: €41.
  7
  35

  Een inspirerende massagecursus voor in het gezin! In deze cursus leer je wat het effect is van aanraking en hoe je samen kunt ontspannen. De cursus is ook heel erg geschikt voor leerkrachten die onderlinge kindermassage willen toepassen in de klas om rust en verbondenheid te creëren.

Kindermassage cursus - Online leren

Wil je leren hoe je kinderen kunt masseren? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze Kindermassage cursus biedt jou de mogelijkheid om massage technieken voor kinderen te leren en ontspanningstechnieken toe te passen. Met deze cursus leer je op een speelse en vriendelijke manier hoe je kinderen kunt masseren, zodat ze zich ontspannen en geborgen voelen.

Massage technieken voor kinderen

In de Kindermassage cursus leer je verschillende massage technieken die speciaal zijn afgestemd op kinderen. Je leert hoe je op een veilige en verantwoorde manier de juiste druk kunt uitoefenen en welke bewegingen het meest effectief zijn. Daarnaast leer je ook hoe je de massage kunt aanpassen aan de leeftijd en behoeften van het kind. Of je nu een baby, peuter of tiener wilt masseren, met deze cursus ben je goed voorbereid!

Ontspanningstechnieken voor kinderen

Naast massage technieken leer je in de Kindermassage cursus ook verschillende ontspanningstechnieken voor kinderen. Deze technieken helpen kinderen om tot rust te komen en stress te verminderen. Je leert bijvoorbeeld hoe je ademhalingsoefeningen kunt doen met kinderen en hoe je ze kunt begeleiden bij het ontspannen van hun spieren. Met deze ontspanningstechnieken kun je kinderen helpen om beter te slapen, zich beter te concentreren en zich over het algemeen rustiger te voelen.

Wil jij leren hoe je kinderen kunt masseren en ontspannen? Start dan vandaag nog met een Kindermassage cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen. Wacht niet langer en geef kinderen de ontspanning en geborgenheid die ze verdienen. Schrijf je nu in en ontdek de voordelen van onze Kindermassage cursus op Soofos!

Deze instructeurs geven les over Kindermassage

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.