Profielfoto van
Instructeur

Helen

Kinderen, Opvoeding, Ontspanning, yoga, kindermassage

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Helen

Mijn naam is Helen Purperhart. Ik houd mij al jaren bezig met het opleiden van kinderyoga docenten en ben graag op een vernieuwende manier bezig met yoga, vanuit een praktische en speelse insteek. Vanuit mijn eigen kijk op het leven en de ervaringen die ik opdeed in yogaland, ontwikkelde ik mijn eigen kinderyoga methode die de basis vormt van de opleiding die ik geef. Ik vind het geweldig om mensen die met kinderen werken te inspireren zodat ze op hun eigenwijze manier het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Als docent stimuleer ik mijn cursisten om hun kracht meer ruimte te geven zodat ze zichzelf durven te zijn én weer gaan geloven in hun wensen. Ik vind het supertof om ook met jou te werken!

Helen geeft les over deze onderwerpen

Gezondheid Kindermassage Kinderyoga Ontspanning Opvoeding Yoga

Cursussen

 • Onderlinge kindermassage

  Oorspronkelijke prijs was: €69.Huidige prijs is: €41.
  7
  35

  Een inspirerende massagecursus voor in het gezin! In deze cursus leer je wat het effect is van aanraking en hoe je samen kunt ontspannen. De cursus is ook heel erg geschikt voor leerkrachten die onderlinge kindermassage willen toepassen in de klas om rust en verbondenheid te creëren.

 • Yoga voor Kinderen

  69
  32
  185

  Een inspirerende yogacursus voor kinderen! Steeds meer kinderen ervaren stress door school of hun sociale omgeving, slapen slecht, zijn druk of onzeker. Zoals yoga volwassenen helpt om rust in hoofd en lijf te brengen, zo werkt het ook fantastisch voor kinderen. In deze cursus leer je spelenderwijs je kracht en balans vinden.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.