Online Cursus Afvallen

Voor veel mensen is afvallen een groot obstakel. In Nederland is gewichtstoename al dertig jaar een groeiend probleem. Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij kinderen vanaf vier jaar. Van alle mannen met een leeftijd vanaf veertig jaar heeft meer dan de helft overgewicht. Van de totale Nederlandse bevolking is dit 41%! Nederland wordt steeds dikker en dit kunnen we voorkomen!
 • 3 Hoofdstukken
 • 21 Lessen
 • 27u 55min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over afvallen en gewicht.
 • De geheimen van afvallen kennen.
 • Leer nuttige methodes kennen en gebruiken.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Ga aan de slag met deze cursus afvallen

Word coach van jezelf, dit is de perfecte manier om af te vallen zonder veel geld uit te geven. In deze cursus ga je met verschillende methoden en praktische tips aan de slag om gezonder te worden.

 

Is overgewicht echt zo ongezond?

Ja, het is heel ongezond en kan zelfs leiden tot ziekte! Je wilt natuurlijk niet het slachtoffer worden van diabetes. Daarom hebben we in de videotraining alle gevolgen en oorzaken op een rijtje gezet, zodat je tijdig maatregelen kunt nemen. Daarom is het volgen van een online cursus afvallen echt een uitkomst.

 

Bereken jouw vetpercentage

Met handige formules is het mogelijk om je lichaamsvorm, lichaamsvet en de hoeveelheid water die je dagelijks nodig hebt te berekenen. Dankzij de Body Mass Index (BMI) meter bereken je gemakkelijk het vetpercentage van jouw lichaam. Het resultaat wijst uit of je overgewicht hebt.

 

Help jezelf met jouw afslanktraject

De videotraining geeft niet alleen informatie over afvallen, maar ook over gezondheid, overgewicht, sporten en bewegen. Hierin wordt alles in kaart gebracht zodat je weet waar je aan toe bent en hoe jij de juiste maatregelen kunt nemen om succes te bereiken.

 

Waarom zou je deze online cursus Afvallen volgen?

Onze tekstschrijvers hebben de beste boeken over afvallen gelezen. Hieruit zijn de beste tips gehaald. Deze informatie wordt aangevuld met praktijkervaring van coaches en experts. Zodoende is er een zeer goede cursus over afvallen ontstaan. Onze editors hebben vervolgens handige videotrainingen gemaakt zodat de informatie niet alleen te lezen, maar ook te zien is! Daarom is deze online cursus Afvallen uniek in Nederland en België!

 

Wat zijn de voordelen van de cursus Afvallen?

 Snel resultaat.

 Makkelijk vol te houden.

 Geen dure coaching kosten.

 Een blijvend gewichtsverlies.

 Het is het de meest complete methode.

 Veel praktische tips voor afvallen.

 Het is uitgebracht door experts in de gezondheidsbranche.

 Makkelijk online bestellen via de webshop.

 Prachtig werkboek van meer dan 100 pagina’s.

 Yogavideo’s als bonus.

 Extra video van meer dan een uur met een cursus Afvallen die samen met Fontys Psychologie is gemaakt.

 

Deze cursus bestaat onder andere uit een videotraining die ook via de reguliere boekhandel verkrijgbaar is. Hiervan zijn duizenden exemplaren verkocht. ISBN: 9789460842023

Over de instructeur

Stichting gezondheid vindt het belangrijk dat iedereen kan zorgen voor zijn eigen gezondheid, zonder dat dit veel geld kost. Om goed voor jezelf en voor anderen te kunnen zorgen heeft stichting gezondheid meerdere online cursussen en trainingen gemaakt die jouw helpen gezonder in het leven te staan. Stichting gezondheid heeft geen winstoogmerk en alle inkomsten worden doorgeinvesteerd in het verbeteren en maken van nieuwe cursussen. Een win-win situatie dus. Kijk wat jij kan leren over jouw gezondheid tussen de cursussen van stichting gezondheid.

Beoordelingen en Recensies

4.6 Gemiddelde beoordeling

19 Ratings

 • 5
  12
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Veel geleerd plus veel misverstanden zijn weggewerkt. De boeken zijn allemaal stuk voor stuk heel duidelijk en handig. Bedankt 🙏 voor alle goede uitleg. TOP

 2. Overzichtelijk en goed te volgen. In de filmpjes wordt rustig en duidelijk uitleg gegeven.

 3. Duidelijke cursus. Geen ingewikkelde methodes, duidelijke informatie.
  Makkelijk volgbaar, veel tips, positief, realistisch.

 4. Een fijne cursus met heldere uitleg, ik ben veel beter gaan letten op etiketten en snap ze nu ook.. kan nu beter een afweging maken of ik iets eet of niet…

 5. Goed uitgelegd en veel bijgeleerd, de e-booken wat je erbij krijgt is ook interessant

 6. Ik vond de online cursus afvallen ontzettend goed, omdat de filmpjes erg duidelijk waren door de vele plaatjes en kleine hoeveelheid tekst die ze erbij deden. Dat maakte het geheel overzichtelijk en makkelijk te volgen. De mensen die uitleg gaven in de filmpjes waren erg duidelijk en energierijk in hun vertellen, waardoor ik als cursist zelf ook echt gemotiveerd raakte om aan het hele proces te beginnen!
  Kortom, een zeer geslaagde online cursus voor iedereen die wil gaan afvallen, een gezondere levensstijl wil opbouwen of gewoonweg een iets strakker lichaam wil creëren!

 7. De tips uit de video’s zijn goed te combineren met sporten. Erg behulpzaam en makkelijk dat je ze altijd terug kan kijken.

 8. Ik ben erg tevreden met de cursus, voor mij werkt het heel erg dat ik het op mijn eigen manier kan indelen.

49Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+178 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.