Onderwijs Cursussen

Ontdek cursussen voor het onderwijs. Leer effectief lesgeven en vernieuw het onderwijs. Start vandaag nog op Soofos.

Gerelateerd

Coachen Communicatie Concentratie creativiteit Emoties Faalangst Geheugentraining hoogbegaafdheid kinderen Leren Mindset Senioren Sociale Angst Storytelling Stress Tekenen Zelfvertrouwen Toon alle
 • Intervisiebegeleider

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €69.
  5
  22

  Leer hoe je groepen effectief kunt begeleiden in hun zelfreflectie en collectieve leerprocessen. Ontdek de kunst van intervisiebegeleiding, leer de verschillen tussen intervisie en intercollegiale toetsing, en ontwikkel je luistervaardigheden.

 • Het levensverhaal als kracht: De narratieve methode

  149
  2
  20

  Ontdek de narratieve methode: Gebruik levensverhalen voor meer positiviteit, hoop en zelfvertrouwen. Verander het verhaal, verander het leven!

 • Leer de kunst van het leven lang leren

  89
  4
  23

  In deze cursus leer je hoe je met veel plezier je leven lang kunt leren. Zodat je op elke leeftijd je leven verder kunt verdiepen en meer zin kunt geven.

 • Grip op faalangst

  99
  1
  26

  Wil je geen stress meer bij het maken van toetsen en leren van nieuwe dingen? Helemaal klaar met buikpijn, rode vlekken en weinig eetlust als je een presentatie moet geven? Doe dan deze duidelijke cursus en leer hoe je omgaat met faalangst.

 • Masterclass ‘Zakelijk tekenen’ voor docenten in het hoger onderwijs

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €90.
  2
  25

  Werk jij in het hoger onderwijs en zou je tekenen meer willen gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de lessen? Dan is deze cursus perfect voor jou! ✍️ Ontwikkel je tekenvaardigheden, verhoog je zelfvertrouwen en oefen met verschillende manieren om tekenen in te zetten in je werk!

 • Onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen (basisschool)

  Oorspronkelijke prijs was: €139.Huidige prijs is: €49.
  1
  23

  Creëer een optimale leeromgeving voor je hoogbegaafde leerlingen!

 • Gids in het zakelijk tekenen

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €19,99.
  4
  61

  Ontdek de kracht van zakelijk tekenen. Zakelijk tekenen helpt je om je boodschap duidelijker over te brengen aan je publiek en de aandacht langer vast te houden. In deze cursus leer je het toepassen: zowel zakelijk als privé.

Cursussen voor modern onderwijs

Bij Soofos bieden we een breed scala aan cursussen over onderwijs, speciaal ontworpen voor moderne onderwijsprofessionals. Of je nu een ervaren docent bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een beginnende onderwijskundige die meer wil leren over de nieuwste onderwijsmethoden, bij ons vind je de cursus die bij jou past.

Onderwijskunde en onderwijsmethoden

Onze cursussen over onderwijskunde en onderwijsmethoden bieden een diepgaand inzicht in de theorieën en praktijken die ten grondslag liggen aan effectief onderwijs. Leer hoe je je lessen kunt afstemmen op verschillende leerstijlen en hoe je studenten kunt motiveren om actief deel te nemen aan het leerproces. Ontdek nieuwe onderwijsmethoden en leer hoe je deze kunt toepassen in je eigen klaslokaal. Of je nu lesgeeft in het basis-, voortgezet- of hoger onderwijs, onze cursussen helpen je om je onderwijsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Onderwijsbeleid, onderwijsinnovatie en onderwijsontwikkeling

Naast onderwijskunde en onderwijsmethoden bieden we ook cursussen aan over onderwijsbeleid, onderwijsinnovatie en onderwijsontwikkeling. Leer hoe je onderwijsbeleid kunt ontwikkelen en implementeren om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Ontdek hoe je innovatieve technologieën kunt integreren in je lessen en hoe je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijsveld als geheel. Onze cursussen bieden praktische tips en strategieën die je direct kunt toepassen in je eigen onderwijspraktijk.

Wil je je onderwijsvaardigheden verbeteren en op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden?
Start vandaag nog met een cursus op Soofos!

Deze instructeurs geven les over onderwijs

Blogs over onderwijs

rea college

Klassikaal en e-learning combineren: zo doet Rea College het

Wie zegt dat je moet kiezen tussen klassikaal of online onderwijs? Rea College laat zien dat het allebei kan. Bij hen kan iedereen terecht die…

16 mei 2024

10 tips voor remote leren: beter studeren, waar dan ook🌟

Ben jij al een fan van locatieonafhankelijk leren, of worstel je nog met discipline en routine? Deze tips helpen je op weg.

21 augustus 2023

leren met add

Online leren met ADHD: strategieën voor succes

Leren met ADHD kan een hele uitdaging zijn, maar online cursussen kunnen je helpen om op jouw unieke manier optimaal te leren.

23 juli 2023

Je focus verbeteren om beter te leren – volgens de wetenschap

Terwijl je hard aan het werk moet zijn, ben je op zoek naar tips die je helpen je focus verbeteren. Zoek niet verder!

29 april 2023

Microlearning: zo kun je altijd en overal nieuwe skills leren

Altijd en overal leren: met podcasts, apps en Soofos kan het. In dit artikel duiken we in de voordelen van microlearning!

23 maart 2023

Wat zijn de voordelen van thuis leren? Lees het hier!

Alle voordelen van thuis leren voor studenten

Het aanbod van thuisstudies en online cursussen is de afgelopen tijd aanzienlijk gestegen. Veel studenten zien de voordelen van thuis leren en volgen online cursussen.…

18 oktober 2016

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.