Rekenen Cursussen

Verbeter je rekenvaardigheden met effectieve cursussen op Soofos. Leer handige rekenstrategieën en overwin rekenproblemen. Schrijf je nu in!

 • Gratis cursus: Basiscursus Excel

  Gratis
  9
  205

  Krijg de basis van Microsoft Excel onder de knie in deze gratis cursus. Van het gebruiken van functies, tot het opmaken en exporteren van je document.

 • ICT-hulpmiddelen inzetten bij lees- en schrijfmoeilijkheden

  30
  2
  21

  Vlot kunnen lezen en schrijven heb je nodig om deel te kunnen nemen aan onze samenleving. Maar wat als je op dit gebied blijvende en hardnekkige moeilijkheden ervaart?

Rekenen voor beginners - Online leren

Wil je graag je rekenvaardigheden verbeteren? Bij Soofos bieden we verschillende cursussen aan om je te helpen met rekenen. Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die zijn rekenmethodes wil verbeteren.

Leer effectieve rekenstrategieën

Onze cursussen zijn ontworpen om je te helpen bij het ontwikkelen van effectieve rekenstrategieën. We begrijpen dat rekenen soms lastig kan zijn, maar met de juiste strategieën kun je rekenproblemen gemakkelijker oplossen. Onze ervaren docenten zullen je begeleiden en je helpen om je rekenvaardigheden te verbeteren.

Online rekenonderwijs op jouw eigen tempo

Bij Soofos kun je op je eigen tempo leren. Onze online cursussen stellen je in staat om te leren waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu ‘s avonds na het werk wilt leren of in het weekend, je hebt de vrijheid om je eigen studieplanning te bepalen. Onze cursussen zijn toegankelijk voor beginners en bieden stapsgewijze instructies om je te helpen bij het begrijpen van rekenmethodes en het oplossen van rekenproblemen.

Wil je graag starten met een cursus op Soofos? Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het verbeteren van je rekenvaardigheden. Schrijf je in voor een cursus en ontdek hoe leuk en leerzaam rekenen kan zijn!

Let op: Soofos Plus is een abonnementsservice waarmee je toegang krijgt tot al onze cursussen. Met Soofos Plus kun je niet alleen rekenen leren, maar ook andere onderwerpen ontdekken en je kennis verbreden.

Deze instructeurs geven les over Rekenen

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.