Leer Excel online met onze uitgebreide cursussen

Ontwikkel je Excel vaardigheden met onze praktische en gebruiksvriendelijke cursussen op Soofos. Gratis te volgen met Soofos Plus!

Opleidingen over Excel

Leer alles over Microsoft Excel in deze opleiding, van formules en functies toepassen, tot uitgebreide data-analyses

Professioneel werken met Microsoft Excel

Alle niveaus
45 uur

Leer alles over Microsoft Excel. Van het toepassen van formules en functies tot uitgebreide data-analyses.

795

Excel cursussen voor het verbeteren van je vaardigheden

Ben je op zoek naar een manier om je Excel vaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan Excel cursussen, zowel voor beginners als gevorderden. Of je nu je basisvaardigheden wilt versterken of meer wilt leren over de gevorderde functies van Excel, wij hebben de perfecte cursus voor jou.

Excel cursus voor beginners

Als je nog nooit met Excel hebt gewerkt of je basisvaardigheden wilt opfrissen, dan is onze Excel cursus voor beginners perfect voor jou. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je Excel kunt gebruiken, van het maken van eenvoudige spreadsheets tot het uitvoeren van basisberekeningen. Je leert ook hoe je gegevens kunt sorteren en filteren, grafieken kunt maken en nog veel meer. Na het voltooien van deze cursus zul je zelfverzekerd zijn in het gebruik van Excel en klaar zijn om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Excel training voor gevorderden

Als je al bekend bent met de basisvaardigheden van Excel en je wilt je kennis naar een hoger niveau tillen, dan is onze Excel training voor gevorderden iets voor jou. In deze cursus leer je geavanceerde functies en formules gebruiken, zoals draaitabellen, macro’s en gegevensvalidatie. Je leert ook hoe je complexe berekeningen kunt maken en gegevens kunt analyseren met behulp van geavanceerde grafieken. Na het voltooien van deze training zul je in staat zijn om complexe taken in Excel uit te voeren en je productiviteit te verhogen.

Excel cursussen op Soofos Plus

Wil je direct aan de slag met het verbeteren van je Excel vaardigheden? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je al onze cursussen gratis volgen. Of je nu een beginner bent of al gevorderde kennis hebt, onze cursussen helpen je verder.

Deze instructeurs geven les over Excel

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →