Leer ALLES van….. Excel!

Rudy
(43)

Ruim 11 uur training! Leer ALLES van.... Excel! is dé online training waarin je precies leert wat je in de dagelijkse praktijk met Excel kan doen. Dus alles wat relevant is voor je werk en privé. Géén theoretische mogelijkheden, maar puur praktisch toepasbare onderdelen komen in deze training aan bod. Schrijf je in en begin gelijk met leren!

 • 24 Hoofdstukken
 • 225 Lessen
 • 15u 5min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Leer hoe Excel denkt en maak daardoor krachtige en effectieve formules vanaf de basis tot (ver-)gevorderd
 • Gebruik meerdere tools om grote hoeveelheden data te analyseren, zoals filteren, subtotalen, draaitabellen en maak daar dashboards van
 • Je leert media gebruiken, zoals foto en video invoegen, links en relatieve en absolute celverwijzing toepassen. Zelfs ook hoe je achtergronden uit foto's kan verwijderen zonder speciaal programma!
 • Leer heel veel verschillende functies kennen en gebruiken om eenvoudige of complexe berekeningen te maken

Leer ALLES van… Excel!

Als Excel-trainer werk ik met groepen, geef ik persoonlijke instructie én train ik Excel online. Ik ervaar dat veel mensen tevreden zijn als iets werkt. Maar, doen ze het wel op de meest effectieve manier? Heel vaak niet! Het is net zoiets als van Amsterdam naar Maastricht rijden, via Zwolle…. Als je niet beter weet dan blijf je die omweg maken. Maar het kan sneller en korter. En dat is precies wat ik je ga leren: hoe je op een zo effectief mogelijke manier gebruik gaat maken van Excel. Ga Excel online leren op de meest effectieve manier mogelijk, met deze online cursus!

Wat ga je in deze online cursus Excel leren?

 • Leer hoe Excel denkt en maak daardoor krachtige en effectieve formules vanaf de basis tot (ver-)gevorderd
 • Gebruik meerdere tools om grote hoeveelheden data te analyseren, zoals filteren, subtotalen én draaitabellen
 • Maak een dashboard om informatie overzichtelijk weer te geven
 • Ondek hoe je Logische functies, tekstfuncties, databasefuncties en nog meer soorten functies kan gebruiken in je spreadsheet
 • Je leert tekstfunctionaliteiten gebruiken, zoals zoeken & vervangen, synoniemen, autocorrectie en opmerkingen. Zelfs opmerkingen met plaatjes komen aan bod!
 • Je leert media gebruiken, zoals foto en video invoegen, links en relatieve en absolute celverwijzing toepassen. Zelfs ook hoe je achtergronden uit foto’s kan verwijderen zonder speciaal programma!
 • Data beveiligen, data vanaf het web integreren in je werkblad, een watermerk toepassen, briefpapier inclusief logo printen
 • Koppelen van werkbladen, werkmappen en zelfs integratie met andere pakketten
 • En nog veel meer andere onderdelen van Excel!

Welke onderwerpen komen in de cursus aan bod?

Een zeer groot aantal onderwerpen komen aan bod in de ruim 200 video’s. Bij de beschrijving kan je zien welke onderwerpen het allemaal zijn.

Van de basis, via een zeer groot aantal functies gebruiken, opmaken, tekst-functionaliteiten, weergaven, afdrukken, exporteren, media gebruiken, data-analyse, draaitabellen, filteren, enzovoort.

Kortom, een cursus van ruim 11 uur waarmee je goed leert om Excel te gebruiken zodat je er dagelijks profijt van hebt!

Cursus Inhoud

Alles uitklappen
1 of 2

Over de instructeur

Rudy

10 Cursussen

Als Trainer train ik personen en organisaties in Productivity Tools. Dit zijn tools die er voor zorgen dat je effectiever werkt én beter gebruik maakt van deze tools. Deze tools zijn bijvoorbeeld MindMappen, snellezen, verkoop-ondersteuning, Word, Excel, Access, Powerpoint, FreeMind, iMindMap e.d. En ook beter brainstormen, notuleren, speechen, presenteren, meer verkopen en sneller lezen zijn tools en vaardigheden die ik train.Kortom, voor kennisoverdracht op diverse terreinen ben je bij mij aan het juiste adres!

Beoordelingen en Recensies

4.7 Gemiddelde beoordeling

43 Ratings

 • 5
  29
 • 4
  14
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. De excel cursus is opgeknipt in herkenbare onderwerpen die zeer duidelijk door Rudy worden uitgelegd.

 2. Zelfs meer dan tevreden, heel uitgebreid, praktisch met oefeningen tussendoor. Doe zo voort!

 3. Ik had nul ervaring met Excel, door deze cursus ben ik echt wegwijs geworden in Excel. Dus een aanrader!

 4. Ik werk al veel met Excel, maar bij elke les waarvan ik dacht dat ik er veel van wist, had Rudy Rensink weer wat nieuws toe te voegen. Het enthousiasme van Rudy Rensink is ook aanstekelijk of zoals hij zelf zegt: “Mooi hè! probeer het zelf maar”

 5. Als enthousiaste gebruiken van Excel is het af en toe eens goed om terug naar de basics te gaan en de “theorie” achter het “gebruiken” op te frissen zodat je tenminste terug beseft waarom je doet wat je doet en hoe je sommige dingen nog kan verbeteren (of eenvoudiger maken). Deze cursus heeft me die mogelijkheid geboden.

 6. Fijne cursus. Ik ben wel bekend met excel, maar toch weer nieuwe dingen geleerd. Rudy is een goede leraar die het ook leuk lijkt te vinden om mensen kennis bij te brengen. Heel prettig dat je kunt oefenen met de downloads in de bijlages. Ik hoop dat de vervolgcursus inderdaad komt.

 7. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Het is regelmatig veel makkelijker dan ik dacht. Heb veel geleerd voor thuis en op het werk.

 8. Toffe les, wist al veel van Excel maar heb toch nog veel info opgedaan . Dank u voor de fijne uitleg.

 9. Goede duidelijke curcus. Ik heb veel geleerd. Ik wist al aardig wat van excel maar ook in de basistraining nog leuke dingen geleerd.

  kortom een aanrader voor een leuke prijs heel veel leren over exel.

 10. Een goede en duidelijke cursus met stap voor stap uitleg. Veel oefeningen en erg leerzaam. Kan nu veel beter met Exel werken.

 11. Dankjewel voor de uitgebreide uitleg Rudy. Je gaat de cursus nog verder uitgebreiden en daar ben ik ook erg nieuwsgierig naar, dus ik blijf deze volgen.

 12. Harstikke leuke en leerzame Excel cursus Rudy legt je van top tot teen alles uit . Heel erg tevreden

 13. Fijne cursus. Ook fijn dat je met de downloadbare bestanden mee kan oefenen tijdens de video’s.

 14. veel van deze cursus genoten
  veel over excel bij geleert en andere dingen verder uitgebreid

  zeker aan te rade

 15. Super dat alles via filmpjes wordt uitgelegd!
  Je ziet dus ook daadwerkelijk alle bewerkingen die worden uitgevoerd en dat is super handig.
  Leren uit een boek is veel moeilijker en vergt veel meer tijd.
  Ook fantastisch dat er bij veel lessen oefeningen voorzien zijn.

 16. Ben net begonnen met de cursus Excel van Rudy. Maar wil toch nu al even vermelden dat ik het een zeer goede en duidelijke cursus vind. Helemaal voor het bedrag dat ik er voor moest betalen. Ook Rudy komt erg sympathiek en zeker niet eentonig over in de video’s.
  Ben dit aan het leren omdat ik aan het omscholen ben naar de financiële branche en had er best een hard hoofd in. Maar weet nu zeker dat ik na deze cursus echt wel kan meekomen wat betreft kennis van Excel. Klasse!

 17. Ik moest voor school Excel beheersen en dus deze cursus aangeschaft. Hele handige en uitgebreide cursus. Bedankt!

 18. Het wordt allemaal stap voor stap heel goed uitgelegd. Het is ook super makkelijk te volgen. De cursus gaat precies op een goed tempo. Ik heb super veel handige dingen geleerd en de cursus is zeker aan te raden!

 19. Een goed gevuld lessen pakket. Zet de vele mogelijkheden van Excel goed in de verf.
  De hoofdstukken over “Functies” en “Formules” zijn erg duidelijk uitgelegd.
  Het enig minpunt is dat verschillende aspecten zijn opgesplitst in korte, daarom niet minder duidelijke, video’s.
  Persoonlijk zou ik prettiger leren als de korte video’s samengevoegd werden. Zoals functie “ALS”, “EN”, “OF” enz.. in een video zou gegeven zijn.
  Genoeg gemuggenzift.
  Al bij al een duidelijke en zeer leerrijke cursus over de erg uitgebreide mogelijkheden van Excel.

 20. Het was een uitstekende cursus.
  Duidelijke uitleg.
  Heel leerzaam en kan nu nog beter met Excel werken.
  Heel erg bedank hiervoor.

 21. Ik ben begonnen met deze cursus omdat ik eigenlijk nog geen enkele kennis had met Excel. Ik ben echt veel wijzer geworden door deze cursus en hoop echt op een vervolg! Ik zit namelijk vol energie om nog wat uitgebreider met Excel te gaan werken. Ook de instructeur was telkens heel duidelijk! Echt een aanrader!

 22. Ik vond dit een prima basistraining Excel. Door de oefeningen pik je dingen snel op.
  Daarnaast vond ik dat de training gegeven werd op een prettige manier, het is echt een les die je krijgt en niet een presentatie van de mogelijkheden van Excel (dat kun je ook wel in een boek/handleiding nalezen.
  Leuke trainer die er lol in lijkt te hebben om deze training te geven.
  Kortom, ik ben tevreden!

 23. Geweldig gedaan heel goed uitgelegd ik ga hem nog een paar keer doornemen dan door naar de volgende cursus van jullie
  Helemaal goed.

  Netty

 24. Deze training is een goede om een start te maken met excel of als je al wat kennis heb. Deze basisstappen hebben mij weer geholpen om meer inzicht te krijgen.

 25. Rudy legt op duidelijke en eenvoudige wijze de basisbeginselen van Excel uit in deze cursus. Ik ben een ervaren excel gebruiker en toch haalde ik er nog praktische tips&tricks uit.

 26. Ik heb deze cursus gevolgd om mijn basiskennis van excel weer wat op te frissen. Zeer goede cursus, heel duidelijk uitgelegd en een kleine tip: doe vooral de oefeningen!!!

47,50Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+584 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.