Office 365 Cursussen

Ontdek de vele mogelijkheden van Office 365 met onze cursussen. Leer efficiënt werken, vergroot je kennis en vaardigheden. Start vandaag nog op Soofos!

 • Gratis cursus: Basiscursus Excel

  Gratis
  9
  219

  Krijg de basis van Microsoft Excel onder de knie in deze gratis cursus. Van het gebruiken van functies, tot het opmaken en exporteren van je document.

 • Gratis PowerPoint 365 introductiecursus!

  Gratis
  2
  33

  In deze gratis training leer je de belangrijkste onderdelen van PowerPoint zodat je al gelijk een fraaie en effectieve presentatie kan maken!

 • Leer ALLES van…. PowerPoint 365!

  Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €47,50.
  2
  34

  Leer ALLES van PowerPoint 365 in de meest uitgebreide online cursus! Transformeer saaie presentaties naar effectieve meesterwerken met de nieuwste functies zoals Morphing, Designer en andere AI-toepassingen. Word de ongeslagen slide-specialist!

 • Excel macro’s maken!

  Oorspronkelijke prijs was: €39,50.Huidige prijs is: €19,50.
  4
  74

  Taken en repeterende handelingen automatiseren in macro's om veel sneller te werken!

 • Online cursus Word (Office 365)

  47
  8
  114

  Efficiënt werken met Microsoft Word - Word is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Word leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.

 • Online cursus Excel (Office 365)

  47
  15
  188

  Efficiënt werken met spreadsheets. Excel is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Excel leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.

 • Snel op weg met…. PowerPoint!

  Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €9,95.
  10
  74

  Één uur effectieve training om PowerPoint snel aan te leren!

 • Leer ALLES van….. Excel!

  Oorspronkelijke prijs was: €149,50.Huidige prijs is: €47,50.
  43
  681

  Ruim 11 uur training! Leer ALLES van.... Excel! is dé online training waarin je precies leert wat je in de dagelijkse praktijk met Excel kan doen. Dus alles wat relevant is voor je werk en privé. Géén theoretische mogelijkheden, maar puur praktisch toepasbare onderdelen komen in deze training aan bod. Schrijf je in en begin gelijk met leren!

 • Online Cursus Microsoft Excel

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  29
  214

  Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken. Dus meer dan alleen als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden.

 • Online Cursus Excel

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €27.
  398
  2651

  Excel is een van de meest gebruikte Microsoft Office tools. Leer hoe je kunt werken met spreadsheets, berekeningen maakt en resultaten analyseert in Microsoft Excel!

 • Online Cursus PowerPoint

  75
  55
  473

  In onze online cursus PowerPoint leer je niet alleen het programma van binnen en buiten kennen, maar leer je ook alles over wat nou een goede presentatie maakt, waar je geschikt beeldmateriaal kan bemachtigen, hoe je PowerPoint als krachtige grafische applicatie kan gebruiken voor illustratief werk en nog heel veel meer.

 • Gratis Cursus Kennismaken met Excel

  Gratis
  68
  1126

  In deze korte basiscursus maak je stap voor stap kennis met Excel. Je leert hoe je door het programma heen navigeert en hoe je gegevens invoert.

Opleidingen over Office 365

Leer alles over Microsoft Excel in deze opleiding, van formules en functies toepassen, tot uitgebreide data-analyses

Professioneel werken met Microsoft Excel

Alle niveaus
45 uur

Leer alles over Microsoft Excel. Van het toepassen van formules en functies tot uitgebreide data-analyses.

795

Office 365 Cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag meer leren over Office 365? Bij Soofos bieden we een breed scala aan cursussen en trainingen om je te helpen de ins en outs van dit krachtige softwarepakket te begrijpen. Of je nu een beginner bent die nog nooit met Office 365 heeft gewerkt, of een ervaren gebruiker die zijn kennis wil uitbreiden, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Office 365 Cursus: Leer alles over de functies

Onze Office 365 cursussen zijn ontworpen om je te helpen alle functies van dit veelzijdige softwarepakket te begrijpen. Van het maken van professionele documenten in Word tot het organiseren van gegevens in Excel en het beheren van e-mails in Outlook, onze cursussen bieden stapsgewijze handleidingen en praktische oefeningen om je te helpen deze vaardigheden onder de knie te krijgen.

Office 365 Training: Implementeer Office 365 in je bedrijf

Als je Office 365 wilt implementeren in je bedrijf, bieden onze trainingen de perfecte oplossing. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van het implementatieproces, van het instellen van gebruikersaccounts tot het beheren van beveiligingsinstellingen. Met onze praktische handleidingen en tips kun je Office 365 naadloos integreren in je bedrijfsomgeving.

Of je nu een individuele gebruiker bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een bedrijfseigenaar die Office 365 wil implementeren, onze cursussen en trainingen bieden de kennis en ondersteuning die je nodig hebt.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek de vele mogelijkheden van Office 365. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Waar wacht je nog op? Meld je aan en begin met leren!

Deze instructeurs geven les over Office 365

Blogs over Office 365

keynote of powerpoint

Keynote of PowerPoint: welke presentatietool is beter?

‘Vroeger’ werkten we allemaal met PowerPoint. De creatieve overgangen, WordArt en andere designtools roepen bij velen nog veel pijnlijke herinneringen op. Maar de markt van…

1 juni 2022

Logo van Excel, het spreadsheet programma van Microsoft Office

Waarom is het handig veel met Excel te kunnen?

Of je er nou veel of weinig vanaf weet, de kans dat je ooit van Excel hebt gehoord is erg groot. Excel is namelijk de…

6 september 2016

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.