Leer alles over Office 365 met onze online cursussen

Ontdek de vele mogelijkheden van Office 365 met onze cursussen. Leer efficiënt werken, vergroot je kennis en vaardigheden. Start vandaag nog op Soofos!

Opleidingen over Office 365

Leer alles over Microsoft Excel in deze opleiding, van formules en functies toepassen, tot uitgebreide data-analyses

Professioneel werken met Microsoft Excel

Alle niveaus
45 uur

Leer alles over Microsoft Excel. Van het toepassen van formules en functies tot uitgebreide data-analyses.

795

Office 365 Cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag meer leren over Office 365? Bij Soofos bieden we een breed scala aan cursussen en trainingen om je te helpen de ins en outs van dit krachtige softwarepakket te begrijpen. Of je nu een beginner bent die nog nooit met Office 365 heeft gewerkt, of een ervaren gebruiker die zijn kennis wil uitbreiden, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Office 365 Cursus: Leer alles over de functies

Onze Office 365 cursussen zijn ontworpen om je te helpen alle functies van dit veelzijdige softwarepakket te begrijpen. Van het maken van professionele documenten in Word tot het organiseren van gegevens in Excel en het beheren van e-mails in Outlook, onze cursussen bieden stapsgewijze handleidingen en praktische oefeningen om je te helpen deze vaardigheden onder de knie te krijgen.

Office 365 Training: Implementeer Office 365 in je bedrijf

Als je Office 365 wilt implementeren in je bedrijf, bieden onze trainingen de perfecte oplossing. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van het implementatieproces, van het instellen van gebruikersaccounts tot het beheren van beveiligingsinstellingen. Met onze praktische handleidingen en tips kun je Office 365 naadloos integreren in je bedrijfsomgeving.

Of je nu een individuele gebruiker bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een bedrijfseigenaar die Office 365 wil implementeren, onze cursussen en trainingen bieden de kennis en ondersteuning die je nodig hebt.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek de vele mogelijkheden van Office 365. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Waar wacht je nog op? Meld je aan en begin met leren!

Deze instructeurs geven les over Office 365

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →