Leer Word online met onze uitgebreide cursussen

Ontwikkel je Word vaardigheden met onze Word cursussen. Leer efficiënt werken, opmaken en productiviteit verhogen. Start vandaag nog op Soofos!

Word cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag je Microsoft Word vaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende online Word cursussen en trainingen aan, zodat jij alles leert over de vele functies van dit populaire tekstverwerkingsprogramma. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Word cursus voor beginners

Ben je nieuw met Microsoft Word en wil je graag de basisvaardigheden leren? Dan is onze Word cursus voor beginners perfect voor jou! In deze cursus leer je stap voor stap hoe je documenten kunt maken, bewerken en opmaken. Je leert onder andere hoe je tekst kunt selecteren, kopiëren en plakken, hoe je afbeeldingen kunt invoegen en hoe je pagina-indelingen kunt aanpassen. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om zelfstandig met Word aan de slag te gaan.

Word training voor gevorderden

Heb je al enige ervaring met Microsoft Word en wil je graag je kennis uitbreiden? Dan is onze Word training voor gevorderden iets voor jou! In deze training leer je meer geavanceerde functies van Word kennen, zoals het maken van inhoudsopgaven, het gebruik van stijlen en het werken met sjablonen. Daarnaast leer je ook handige tips en trucs om efficiënter met Word te werken. Na het volgen van deze training ben je een echte Word expert!

Wil je graag je Word vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan nu in voor een Word cursus of training op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen. Wacht niet langer en start vandaag nog met het verbeteren van je Word kennis.

Deze instructeurs geven les over Word

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.