Online cursus Word (Office 365)

Martijn · 8 Maart 2022
Efficiënt werken met Microsoft Word - Word is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Word leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.
 • 40 Lessen
 • 2u 30min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Microsoft Word afstemmen op je eigen wensen
 • Tekst efficiënt opmaken en opmaak standaardiseren
 • Werken met afbeeldingen, vormen, grafieken en meer
 • Documenten afdrukken, beveiligen en toegankelijk maken.

Cursus inhoud

Vouw uit

Efficiënt werken met Microsoft Word

Word is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Word leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.

Wat houdt de cursus in?

In deze cursus ga je praktijkgericht aan de slag aan de hand van video’s en oefeningen. De nadruk ligt op efficiënt werken met vraagstukken uit de dagelijkse praktijk. Geen poespas, maar praktisch leren wat je écht nodig hebt en hoe dit het beste werkt. Hierdoor ga je binnen no-time van beginner naar gevorderde gebruiker. Je bouwt niet alleen kennis op van alle tools uit Excel, maar leert ook hoe je deze vertaald naar jouw eigen dagelijkse praktijk.

De lessen uit de cursus volg je geheel op eigen tempo. Geen spoedcursus, waarbij je het na één video allemaal moet kunnen, maar een complete cursus waarbij aandacht is voor alle benodigde aspecten.

Wat is inbegrepen?

 • 2,5 uur aan video’s, verdeeld over 40 lessen.
 • Oefenbestanden bij elke les, exclusief gemaakt door de trainer.
 • Cursus wordt actief bijgewerkt na updates van Excel

Wat leer je tijdens de online cursus Word?

De cursus is opgedeeld in 6 hoofdstukken:

 1. Werken met Microsoft Word
 2. Tekst invoeren, kopieren en plakken
 3. Tekst consequent vormgeven
 4. Afbeeldingen, grafieken, diagrammen en meer
 5. Documenten opmaken
 6. Opslaan, beveiligen en toegankelijkheid

Voor wie is de cursus Word geschikt?

 Deze cursus Word is voor zowel beginners als ervaren gebruikers geschikt. Basiskennis is niet vereist.

Over de trainer

 • 4 keer beste opleider van Nederland, waaronder 2020
 • 12 jaar in het vak
 • Meer dan 400 uur content geproduceerd
 • Meer dan 34.000 cursisten gingen je voor

Over de instructeur

Martijn

74 Cursussen

Martijn is een expert als het aankomt op skills voor grafische vormgeving en videoproductie. Van Photoshop tot After Effects, in no-time leert hij je de kneepjes van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en ondernemende geest weet hij ook alles over marketingtools als MailChimp, en webdesign met WordPress. Benieuwd naar alle cursussen van Martijn? Bekijk hier zijn aanbod.

Beoordelingen

4.6 Gemiddelde beoordeling

8 Beoordelingen

 • 5
  5
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Martijn van Weeghel’s cursus Word 2021 was uitstekend! Zijn expertise en duidelijke uitleg maakten het leren van Word een eitje. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die zijn Word-vaardigheden wil verbeteren. Bedankt, Martijn!

 2. Goede cursus!!!
  Zeer helder en informatief!!!

 3. Snel alle stappen doorlopen ook.leuk met de oefenbestanden.zeker een aanrader

 4. Prima cursus, waarin ik veel heb opgestoken. Niet teveel informatie in één les, dus ook goed te onthouden. Enige minpuntje: het stopwoordje ‘in principe’, dat in elke video minstens 5x te horen is.

 5. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd. Ik werk op zich al jaren met Word, maar heb toch weer nieuwe functies ontdekt of eindelijk ontdekt hoe een bepaalde functie werkt, waar ik al jaren mee worstelde. Zeker een aanrader om deze cursus te volgen.

 6. Fijne cursus en heel duidelijk uitgelegd, ook als je er niet of nauwelijks wat vanaf weet. Ook fijn dat het korte hoofdstukken zijn. Op deze manier gaat het niet vervelen en is het overzichtelijk

 7. Jeetje wat heb ik veel kennis erbij vergaard in een super korte periode. Ik heb de oefenbestanden er bijna nooit bij gepakt de uitleg was al voldoende. Er waren zoveel opties in Word die ik nooit gebruikte maar wel zou willen. Nu weet ik hoe, waar en waarom en dat ik een paar uur en in mijn eigen tempo. Niks dure cursus, reistijd, vrije dagen opnemen maar alles binnen een paar uur. Heb je het druk en wilde je altijd al een cursus volgen dan raad ik je de cursussen van Martijn echt aan. Ik ben fan!

  De uitleg is zo uit het blote hoofd, maakt hij een foutje dan kan hij er zelf ook om lachen. Geen ge-scripte uitleg maar heel natuurlijk.

 8. Heel deskundig en vlot uitgelegd, heb zelf wel enige ervaring met Word 365, maar heb toch een aantal dingen bij geleerd, die ik nog niet kende. Soms ging het wel wat vlug en werden sommige opties niet besproken, maar voor het merendeel vond ik dit een zeer degelijke basiscursus.

47Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 111 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.