Vind jouw nieuwe Online Cursus Chat GPT

Leer Chat GPT gebruiken met onze praktische Nederlandstalige online cursussen over dit AI-model. Deze cursussen zijn ontworpen om je te leren hoe je de Chatbot GPT, een ontwikkeling van OpenAI, effectief kunt gebruiken. Of je nu een beginner bent of je kennis wilt verdiepen, de cursussen op Soofos bieden je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Uitgelicht

 • ChatGPT & Midjourney: Kunstmatige Intelligentie (AI)

  14,95
  1
  22

  Ontdek de kracht van ChatGPT en Midjourney! Leer vanaf nul hoe je deze AI-tools effectief gebruikt in het dagelijkse leven, werkprocessen optimaliseert en digitale kunst maakt. Perfect voor beginners!

 • Efficiënter werken met ChatGPT – Werk slimmer, niet harder!

  77
  2
  56

  Werk slimmer dan je collega's... en je baas ;) Leer hoe je met ChatGPT taken automatiseert en efficiënter werkt. Perfect voor iedereen die productiever wilt werken en tijd wilt besparen!

 • Meer klanten aantrekken door online marketing met ChatGPT

  97
  9
  95

  Dit is de meest complete Nederlandstalige videocursus over hoe je ChatGPT gebruikt voor je online marketing. Het is fantastisch hoeveel tijd je hierdoor bespaart aan je marketingtaken. Zo blijft er tijd over voor andere dingen die je graag wilt doen!

 • Een boek schrijven met ChatGPT: Sneller, beter én makkelijker!

  35
  1
  61

  Laat je droom om een boek te schrijven werkelijkheid worden met behulp van ChatGPT. Ontdek hoe ChatGPT jou kan ondersteunen als schrijfcoach; wat het schrijfproces niet alleen verbetert, maar ook versnelt en vooral leuker maakt!

 • Chat GPT: Start snel en met gemak je eigen bedrijf!

  28
  6
  92

  Van passie naar inkomen m.b.v. ChatGPT: Ontdek de essentiële bouwstenen van een succesvol bedrijf en leer hoe je met ChatGPT jouw boodschap versterkt en onweerstaanbare content creëert voor jouw doelgroep. ---> Inclusief 100+ prompts!

 • Beginnen met ChatGPT

  40
  22
  143

  Deze super toegankelijke 5-delige training over het beginnen met ChatGPT helpt je om de basis van deze te gekke technologie onder de knie te krijgen.

 • ChatGPT: bespaar tijd, geld en energie!

  29
  29
  261

  In deze cursus krijg je een solide introductie tot de verbazingwekkende technologie van ChatGPT. Ook leg ik je tevens uit aan de hand van HEEL VEEL voorbeelden hoe je het in je dagelijks leven en/of je bedrijf toepast.

 • Wat is ChatGPT (van OpenAI)?

  Gratis
  56
  579

  De chatbot ChatGPT is momenteel bezig de wereld te veroveren. In 5 dagen werd het programma 1 miljoen keer geactiveerd, daarmee is het revolutionair te noemen. In deze gratis video's leg ik uit hoe het werkt en wat je er mee kunt!

Volg Cursussen over Chat GPT en ga zelf aan de slag

In de verschillende online cursussen leer je alles over Chat GPT en hoe je dit krachtige AI-model kunt toepassen. Een online cursus Chat GPT is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in AI, van ondernemers tot marketeers en van studenten tot IT-professionals. Je leert hoe Chat GPT kan worden ingezet voor diverse doeleinden, zoals tekstgeneratie, het schrijven van boeken, het optimaliseren van je eigen workflows, en nog veel meer.

Wat is Chat GPT van OpenAI?

Chat GPT, ontwikkeld door OpenAI, is een geavanceerd taalmodel gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Het kan menselijke taal begrijpen en genereren, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. In de online cursussen verkennen we de technologie achter Chat GPT, de ontwikkeling ervan, en de vele manieren waarop het kan worden ingezet.

Zelf Chat GPT gebruiken voor jouw bedrijf of werk

Leer hoe je Chat GPT kunt integreren in je bedrijfsprocessen of dagelijkse werkzaamheden. Stroomlijn jouw eigen werkprocessen met de mogelijkheden die Chat GPT te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het genereren van content, het herschrijven van jouw teksten of het doen van outreach naar klanten. We behandelen de best practices voor het gebruik van AI in een professionele omgeving.

Zo begin je met Chat GPT

Beginnen met Chat GPT is eenvoudiger dan je denkt. Door te starten met een online cursus leg je direct een goede basis. In de cursussen laten we je zien hoe je een account aanmaakt, de interface gebruikt, en eenvoudige commando’s geeft. Ook behandelen we veelvoorkomende problemen en hun oplossingen, zodat je met vertrouwen kunt starten met het gebruik van Chat GPT.

Deze instructeurs geven les over ChatGPT

Blogs over ChatGPT

leren met chatgpt

Makkelijker leren met ChatGPT: kan het? Tips + Prompts

Kun je beter leren met ChatGPT aan je zijde? De tool heeft zijn beperkingen, maar met deze tips kun je zeker bergen werk verzetten!

30 oktober 2023

tormo chatgpt cursus

Een cursus over ChatGPT, door ChatGPT – én Tormo🤖🙋

Ton heeft zich gewaagd aan het creëren van een cursus over ChatGPT, gemaakt door AI zelf. Wij spraken deze pionier over zijn cursus ChatGPT.

25 september 2023

15 manieren om ChatGPT in je dagelijks leven te gebruiken

ChatGPT kan meer dan coderen en content schrijven (al is dat al heel wat). Met deze 15 tips gebruik je het elke dag, voor jezelf!

11 september 2023

ai tools

14 AI-tools om content voor je cursus mee te maken!

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Deze 14 tools helpen je om makkelijker dan ooit content te maken voor je cursus.

18 januari 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.