Blogcursussen

Leer alles over bloggen met onze cursussen. Ontdek de tips, platforms en strategieën voor een succesvolle blog. Schrijf je in en begin een eigen blog!

Uitgelicht

 • Meer klanten aantrekken door online marketing met ChatGPT

  97
  10
  104

  Dit is de meest complete Nederlandstalige videocursus over hoe je ChatGPT gebruikt voor je online marketing. Het is fantastisch hoeveel tijd je hierdoor bespaart aan je marketingtaken. Zo blijft er tijd over voor andere dingen die je graag wilt doen!

 • Chat GPT: Start snel en met gemak je eigen bedrijf!

  Oorspronkelijke prijs was: €48.Huidige prijs is: €28.
  6
  99

  Van passie naar inkomen m.b.v. ChatGPT: Ontdek de essentiële bouwstenen van een succesvol bedrijf en leer hoe je met ChatGPT jouw boodschap versterkt en onweerstaanbare content creëert voor jouw doelgroep. ---> Inclusief 100+ prompts!

 • Authentiek SEO-proof bloggen voor kleine ondernemers (+AI)

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €29.
  10
  67

  In deze cursus leer je hoe je efficiënt authentieke, SEO-proof blogposts schrijft, waarmee je verbindt, inspireert en converteert. Bouw een loyale klantenkring op dankzij overtuigende verhalen en makkelijk vindbare content.    

 • Cursus Hoe schrijf ik een reisblog in 12 lessen

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €19.
  7
  52

  Ben jij gek op reizen, en ben je op zoek naar een leuke en originele manier om je reis vast te leggen? Heb je altijd al reisjournalist willen worden maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze cursus perfect voor jou!

 • BLOG FORMULE: Geld verdienen met bloggen

  Oorspronkelijke prijs was: €297.Huidige prijs is: €197.
  9
  138

  Mijn blog ging van €0 naar €10.000 omzet per maand. In deze uitgebreide videocursus laat ik je stap voor stap zien hoe ik dat heb gedaan. Kijk mee over mijn schouder en kopieer mijn succes.

Wat is Bloggen?

Bloggen is het regelmatig schrijven en publiceren van artikelen op een specifieke website of platform. Een blog kan dienen als een persoonlijk dagboek, een medium om kennis en informatie te delen, of als een strategisch instrument voor marketing en communicatie. Je kunt bloggen over de meest diverse onderwerpen. Van persoonlijke ervaringen en hobby’s tot gespecialiseerde kennisgebieden zoals technologie, reizen, koken, of zelfontwikkeling.

Voor wie is Bloggen?

Bloggen is geschikt voor iedereen die zijn of haar ideeën, verhalen, kennis of ervaringen wil delen met een breed publiek. Het is ideaal voor creatievelingen, schrijvers, marketeers, ondernemers, en eigenlijk iedereen die graag schrijft en communiceert. Of je nu een hobbyist bent of een professional, bloggen biedt een platform om je stem te laten horen en je publiek te bereiken.

Bloggen voor Beginners

Voor beginnende bloggers is het belangrijk om te starten met de basis: begrijpen wat een blog is, welke platforms er beschikbaar zijn, en hoe je een blogpost structureert en schrijft. Begin met het kiezen van een onderwerp dat je passioneert, en leer hoe je aantrekkelijke, boeiende en waardevolle inhoud voor je lezers kunt creëren.

Om te starten met bloggen heb je niet veel nodig: een computer of smartphone, een internetverbinding, en een platform om je blog te hosten, zoals WordPress, Blogger, of Medium. Het belangrijkste is je passie en toewijding om regelmatig te schrijven en je content te delen met je publiek.

Voordelen van Bloggen

Bloggen biedt diverse voordelen: het verbetert je schrijfvaardigheden, helpt bij het opbouwen van een persoonlijk of professioneel merk, creëert kansen voor netwerken en samenwerkingen, en kan zelfs leiden tot monetaire beloningen door advertenties, gesponsorde content, of productverkoop.

Leer Online Bloggen met Soofos

Soofos biedt een breed scala aan online cursussen over bloggen, van de fundamenten tot geavanceerde technieken. Deze cursussen zijn ontworpen om je te helpen bij het starten, ontwikkelen en optimaliseren van je blog, met instructies over contentcreatie, SEO, social media integratie en meer.

Deze instructeurs geven les over Bloggen

Blogs over Bloggen

betere blogs schrijven

In 4 stappen betere blogs schrijven

Wil jij eindelijk leren hoe je betere blogs schrijft die wel goed gelezen worden? Dan is deze blog jou op het lijf geschreven!

28 februari 2022

Alles wat je nodig hebt om te leren bloggen

Het hebben van een website met wat content is al genoeg om vindbaar te zijn op het internet. Toch valt er waarschijnlijk nog veel meer…

2 mei 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.