Cursus Copywriting in 30 Dagen – laat internet voor je werken met de juiste woorden

Edward · 9 April 2024
Worstel je – net als vele andere ondernemers – met je webteksten? Wil je méér uit je website halen? Weet je zelf stiekem ook wel dat die teksten veel scherper en klantgerichter kunnen? Waarschijnlijk is het tijd voor een paar lessen copywriting die je schrijfwerk direct naar een hoger niveau tillen, zonder dat je een duurbetaalde copywriter hoeft in te huren!
 • Beginner
 • 35 Lessen
 • 6u 43min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Je leert jezelf copywriten door 30 dagen lang één les uit deze online cursus copywriting te volgen (kost je een halfuurtje per dag).
 • Lees alle 30 lessen rustig na in de handzame pdf van meer dan 140 pagina’s die je als extraatje bij deze cursus krijgt.
 • Geen video’s vol onzinnig geklets: alleen de kern van het verhaal én uitleg in beknopte video’s.
 • Mijn beste tips uit 20 jaar werkervaring heb ik in deze online cursus verwerkt.

Worstel je – net als vele andere ondernemers – met je webteksten? Wil je méér uit je website halen? Weet je zelf stiekem ook wel dat die teksten veel scherper en klantgerichter kunnen? Waarschijnlijk is het tijd voor een paar lessen copywriting die je schrijfwerk direct naar een hoger niveau tillen, zonder dat je een duurbetaalde copywriter hoeft in te huren!

“Ik heb bijna 20 jaar ervaring als copywriter. Ik ben de eerste copywriter die je tegenkomt als je gaat googelen. Ik heb voor de meest uiteenlopende bedrijven en bureaus gewerkt aan campagnes, webteksten, blogartikelen, interviews, advertenties en veel meer. Daarom denk ik wel wat te kunnen vertellen over het vak aan de hand van een praktische cursus copywriting.”

Edward Hendriks – online copywriter

In mijn copyblog op mijn website geef ik al talloze copytips (en andere tips en verhalen rondom marketing, communicatie en media) en help ik aspirant-copywriters op weg. Maar ik leer ondernemers ook hoe ze zelf betere webteksten kunnen schrijven. Maandelijks lezen meer dan 25.000 geïnteresseerden mijn blogartikelen. Da’s een heel GelreDome vol!

Regelmatig krijg ik vragen via e-mail van mensen die zelf óók graag beter willen worden in copywriting om meer uit hun (online) bedrijf te halen. Of die zelf een carrière als copywriter willen beginnen.

Snel beter worden in copywriting

Daarom heb ik een eenvoudige en snel te volgen cursus copywriting voor je opgezet waarin ik je leer om zelf de juiste stappen te zetten om jezelf te verbeteren in copywriting als ondernemer.

Tenslotte zou copywriting voor alle bedrijven een kernactiviteit moeten zijn, omdat je resultaten er vaak direct van afhangen. Uit deze eenvoudige en heldere training copywriting kan iedereen pikken wat voor hem of haar interessant is.

Doe simpelweg elke dag één les en na een maand heb je jouw copy skills drastisch verbeterd.

7 voordelen van deze training copywriting op een rij

 1. Je leert jezelf copywriten door 30 dagen lang één les uit deze online cursus copywriting te volgen (kost je een halfuurtje per dag).
 2. Lees alle 30 lessen rustig na in de handzame pdf van meer dan 140 pagina’s die je als extraatje bij deze cursus krijgt.
 3. Geen video’s vol onzinnig geklets: alleen de kern van het verhaal én uitleg in beknopte video’s.
 4. Mijn beste tips uit 20 jaar werkervaring heb ik in deze online cursus verwerkt.
 5. Eenvoudige, korte lessen met herkenbare voorbeelden, praktische tips, korte video’s en oefeningen.
 6. Alles wat je nodig hebt om direct betere teksten te schrijven.
 7. Tijdelijk voor een prijs die je in één uurtje copywriting terugverdient!

Inhoud van de cursus

Dit ga je onder andere leren:

 • Hoe je jouw teksten op voordelen in plaats van eigenschappen richt.
 • Waarom emoties belangrijk zijn in copywriting.
 • Waarom je juist anderen jouw verhaal moet laten vertellen.
 • Hoe de als-dan-formule je kan redden als je het écht niet meer weet.
 • Wat de Amerikanen bedoelen met ‘shoot your biggest gun first’.

Eerst nog even spieken wat er allemaal in de cursus zit?

Meer dan 600 cursisten leerden al betere copywriting
aan de hand van deze lessen!

“In mijn ogen heeft Edward prima werk afgeleverd; de cursus is beknopt, maar bevat desondanks onwijs veel waardevolle informatie.”

ReviewHuis.nl

“De cursus is van een ongekend hoog niveau en de cursus sluit perfect aan op de actualiteit. Ik ben ervan overtuigd dat je direct de gewenste resultaten gaat boeken. Voor dit minieme bedrag kan je deze digitale cursus eigenlijk niet laten lopen.”

SuperReview.nl

In mijn review vertelde ik al dat je in verhouding tot de prijs veel meer waarde uit Copywriting in 30 Dagen haalt dan je zou verwachten. Sterker nog – wat mij betreft had Edward er best meer voor kunnen rekenen. Maar gelukkig voor jou is het op dit moment dus nog altijd een koopje 😉

OnlineSuccesWijzer.nl

Veelgestelde vragen over de Cursus Copywriting in 30 Dagen

Voor wie is de cursus copywriting bedoeld?

Voor freelancers, ondernemers, bloggers, eigenaren van websites en webshops: iedereen die baat heeft bij betere teksten en graag wat ondersteuning in de vorm van een aantal snel te implementeren lessen zou willen krijgen.

Waarom is het belangrijk copywriting te leren?

Omdat copywriting in de digitale economie voor elke organisatie een kernactiviteit is (of zou moeten zijn). Elk bedrijf is afhankelijk van het geschreven woord. Zij die de kunst en wetenschap van copywriting beheersen, hebben een enorme voorsprong op degenen die dat niet doen.

Het is simpelweg te belangrijk om alleen aan copywriters over te laten. Zelfs als je besluit om verder weinig met je kennis van copywriting te doen, is de tijd de je investeert in het leren vermarkten van producten of diensten met woorden nooit weggegooid.

Is dit ook iets voor mensen zonder veel ervaring met schrijven en marketing?

Ja! Ik heb de Cursus Copywriting in 30 Dagen zo opgezet dat je zo min mogelijk theorie en zo veel mogelijk praktijk voorgeschoteld krijgt. Als onervaren schrijver of marketeer kun je er direct de vruchten van plukken. De lessen zijn eenvoudig te begrijpen en snel toe te passen, mits je de Nederlandse taal goed beheerst. Mocht iets toch niet helemaal duidelijk zijn, trek dan gewoon even aan de bel.

Wat is dit eigenlijk voor soort cursus?

Het is een compacte online cursus copywriting die je in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt de belangrijkste lessen over copywriting gepresenteerd aan de hand van voorbeelden, tips en oefeningen.

In de lessen ligt de nadruk op online copywriting, omdat daar nu eenmaal de meeste vraag naar is, maar veel van de tips en technieken zijn universeel en kun je dus ook buiten het internet om goed gebruiken.

Waarom is deze cursus copywriting zo goedkoop?

Omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil helpen hun teksten te verbeteren, zodat ik dat niet meer hoef te doen. Ik heb het namelijk al druk zat 😉

Krijgt deze cursus ook updates?

Ja, ik werk er doorlopend aan om deze Cursus Copywriting steeds actueel te houden en verder te verbeteren. Eenmaal gekocht kun je blijven profiteren van deze gratis updates.

Is deze cursus ook voor Vlamingen geschikt?

Jazeker, deze copywriting-lessen zijn puur universeel. Overal ter wereld kun je deze slimme technieken gebruiken om je lezers te triggeren. Ik bied de cursus in het Nederlands aan, zodat je ook als Vlaming alle lessen makkelijk tot je kunt nemen, om die vervolgens in je eigen woorden toe te passen.

Kan ik de cursus ook sneller dan in 30 dagen doen?

Natuurlijk. Je kunt er zo snel doorheen als je wilt, maar ik adviseer je voor elke les de tijd te nemen om de oefening te doen. Beter worden in copywriting betekent vooral doen.

Wat als ik tijdens de cursus vragen heb?

Onder elke les kun je een reactie geven. Stel hier gewoon je vraag, dan krijg je snel een antwoord.

Over de instructeur

Edward

2 Cursussen

Mijn naam is Edward Hendriks, auteur, online ondernemer, copywriter en eigenaar van Doyoucopy. Aangenaam kennis te maken. Ik help bedrijven met een turboboost van hun communicatie voor direct meer resultaat.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

 • 5
  5
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Ik vond de curcus duidelijk en leerzaam, hij was ook erg goed toegangkelijk en dat maakt het fijn om te volgen.

 2. Ik was onzeker over mijn copywriting skills, ben sinds een paar maanden geleden namelijk begonnen. Na het doorlopen van deze cursus heb ik een beter beeld gekregen van hoe ik voor mijn klanten goed schrijf! Sterker nog, mijn eerste klant had niks aan te merken op de toon waarop ik schreef. Een van de weinige cursussen die ik heb afgenomen hebben zulke goeie opdrachten. Dit neem ik mee in mijn eigen website (:

 3. Een dikke pluim voor de uitleg van de lessen. Ik heb er veel van geleerd.

 4. Hallo,

  Ik kan de auteur erg bedanken want zijn cursus is een echte aanrader daar deze ook volledig in het nederlands is en dat heeft ook zijn voordelen.
  Kort en bondig, goed uitgelegd
  Vlugge reacties als je vragen hebt
  Kortom zeker deze persoon volgen en de cursus zeker studeren
  Copywriting is goud in Bloggen, Webteksten, Commercials

 5. Door deze cursus heb ik de kern van copywriting kunnen leren. Met praktische voorbeelden + concrete oefeningen, die je gelijk kunt toepassen.

  Na het hebben afgerond van deze cursus, kan je gelijk aan de slag als copywriter tegen BETALING. Alles wat een copywriter-aspirant nodig heeft als je het mij vraagt! 5 sterren!

Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €47.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 120 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.