Masterclass: Side hustle Starten

Sandra · 18 Juni 2024
Wil je een sidehustle starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Na het volgen van deze online masterclass (30 min) weet jij welke soort sidehustle bij jou past én welke stappen je als eerst moet zetten.
 • Beginner
 • 2 Lessen
 • 31min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Uitleg over de twee soorten sidehustles.
 • Hoe je de sidehustle kiest die bij jou past.
 • Praktische stappen voor het starten van een sidehustle.
 • Ik deel de ULTIEME sidehustle. 🚀

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/2 Stappen

Gratis Masterclass Side hustle starten

Een side hustle is een bijverdienste naast je reguliere baan. Het is een manier om extra geld te verdienen, je passies na te jagen en je vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu handgemaakte sieraden wilt verkopen, freelance schrijftaken wilt oppakken of een blog wilt starten, een side hustle kan je helpen je financiële doelen te bereiken en je creativiteit te uiten.

Jouw passie inzetten voor financiële vrijheid

Misschien vraag je je af waarom je tijd zou investeren in het leren over side hustles. Het antwoord is simpel: financiële vrijheid. Met de stijgende kosten van levensonderhoud is het handig om een extra inkomstenbron te hebben. Bovendien biedt een side hustle je de kans om iets te doen waar je echt van houdt, iets dat buiten je dagelijkse werk ligt. Stel je voor dat je jouw passie voor bakken kunt omzetten in een winstgevende onderneming. Klinkt goed, toch?

Jouw ideale side hustle vinden

Deze cursus is ontworpen om jou te helpen de meest voorkomende uitdagingen bij het starten van een side hustle te overwinnen. We weten dat het moeilijk kan zijn om te beginnen: je weet niet waar te beginnen, welke ideeën de moeite waard zijn, of hoe je je eerste klant kunt vinden. Deze cursus geeft je de tools en kennis die je nodig hebt om zelfverzekerd te starten en te slagen.

Voor wie is deze minicursus bedoeld?

Deze cursus is perfect voor iedereen die op zoek is naar extra inkomsten en meer vrijheid. Of je nu een fulltime baan hebt en wat extra wilt verdienen, student bent en je studieschuld wilt aflossen, of gewoon je passie wilt volgen, deze cursus is voor jou. Er is geen voorkennis vereist; alleen jouw motivatie en bereidheid om te leren zijn nodig.

In deze minicursus leer je:

 • Identificeren van jouw side hustle: Ga jij voor een snelle side hustle, of een side hustle waarmee je veel geld kunt verdienen? Ontdek welke side hustle bij jou past en hoe je kunt beginnen.
 • Praktische stappen voor de start: Leer hoe je ook daadwerkelijk aan de slag gaat met het opstarten van jouw side hustle.

Schrijf je in!

Wacht niet langer. De kans om jouw droom te verwezenlijken en financiële vrijheid te bereiken ligt binnen handbereik. Of je nu een hobby wilt omzetten in een bedrijf of gewoon wat extra geld wilt verdienen, deze cursus is jouw startpunt.

Over de instructeur

Sandra

3 Cursussen

Blogger en ondernemer in hart en nieren. Ik verdien mijn geld het liefst online én passief. Op mijn blog ikbenjanmodaal.nl deel ik vooral tips over geldzaken en sidehustles. Op Soofos kun je online cursussen en masterclasses van mij volgen over o.a. online ondernemen en online geld verdienen. Vragen? Altijd welkom!

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

GratisLevenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 41 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.