Minicursus: Alles over Instagram Stories

Kim van Haren · 18 Januari 2024
Wil je aan de slag met Instagram Stories en wil je alles uit deze functie halen? Deze minicursus is precies wat je nodig hebt. In slechts 3 videolessen leer je alle tips en tricks om boeiende en creatieve stories te maken.
 • Beginner
 • 6 Lessen
 • 1u 10min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Wat zijn Instagram stories en waarvoor gebruik je ze?
 • Praktisch: zo gebruik je de story functie
 • Tips en tricks voor jouw aankomende stories
 • Gemakkelijk creatieve stories maken op Instagram

Wil je nóg meer leren over social media marketing met Instagram, Facebook, LinkedIn of TikTok? Bekijk dan de complete opleiding Social media marketing – Meer klanten door online zichtbaarheid →

Transformeer jouw Instagram Stories en bereik meer mensen

Wil je aan de slag met Instagram Stories? Of wil je alles uit deze functie halen? Deze minicursus is precies wat je nodig hebt om je Stories game naar een hoger niveau te tillen. In slechts 3 videolessen leer je alle essentiële tips en trucs om boeiende en creatieve stories te maken, en ontdek je de praktische ins en outs van deze veelgebruikte functie.

Word een gevorderde storymaker

In deze drie uitgebreide video’s ontdek je hoe je jouw Instagram Stories transformeert van beginner tot gevorderde story maker:

 1. Wat zijn stories en waarvoor gebruik je ze? Eerst gaan we terug naar de basis: ik leg je uit wat stories zijn en hoe je deze content kunt inzetten. 
 2. Praktisch gebruik van de story functie: Duik diep in de praktische aspecten van Instagram Stories. Leer hoe je moeiteloos aantrekkelijke Stories maakt en bewerkt. Verrijk je Stories met stickers, GIFs, filters, tekst, en muziek om jouw verhaal op te laten vallen.
 3. Tips en tricks voor jouw aankomende stories: Leer concrete do’s en don’ts van de kunst van storytelling om zo met jouw stories meer mensen te bereiken.

Deze minicursus Instagram Stories is ideaal voor:

 1. Beginners op Instagram: Als je nieuw bent op Instagram en graag wilt ontdekken hoe je stories maakt, is deze cursus perfect voor jou. We zorgen ervoor dat je alle essentiële basisvaardigheden onder de knie krijgt.
 2. Instagram gebruikers met basiskennis van stories: Als je al wat ervaring hebt met het maken van Stories maar meer diepgang en creativiteit wilt toevoegen aan je content, zul je veel uit deze cursus halen. We richten ons op het verbeteren van je huidige kennis en vaardigheden.
 3. Kleine ondernemers en creatievelingen: Deze cursus is ontworpen om kleine bedrijfseigenaren, freelancers, kunstenaars en makers te ondersteunen bij het benutten van Instagram Stories voor persoonlijke en zakelijke doeleinden.

Deze cursus is gericht op de basisprincipes van Instagram Stories. Als je op zoek bent naar meer kennis over social media marketing, of geavanceerde functies van Instagram, Facebook, LinkedIn of TikTok, volg dan de uitgebreide opleiding “Social media marketing – Meer klanten door online zichtbaarheid” die op Soofos wordt aangeboden.

Krijg les van Kim van Haren

Social media is iets wat elke dag ontwikkelt en verandert. Er zijn dagelijks nieuwe trends, jaarlijks nieuwe functies en elke 5 jaar wel een nieuw platform. Ik ben niet alleen op dit moment actief als business coach op het gebied van positionering en zichtbaarheid, ik heb daar al meer dan 10 jaar ervaring in. En ik ben pas 26. Ik ben dus niet alleen de frisse wind uit een generatie die opgroeit tussen smartphones, maar heb óók de ervaring en kennis over de ontwikkeling van marketing de afgelopen jaren.

Dus waar wacht je nog op? Als je wilt opvallen op Instagram en je Stories wilt transformeren, dan is deze minicursus de perfecte eerste stap. Schrijf je gratis in voor de cursus en ontdek de geheimen van Instagram Stories! Verander je Stories-game vandaag nog 😉

Over de instructeur

Kim van Haren

4 Cursussen

Hi, ik ben Kim! Waar ik blij van word? Gave producten en/of diensten, ondernemende mensen en alles rondom het ondernemerschap. Ik zie dat ondernemers vaak veel tegelijkertijd willen doen maar ik geloof juist in de kracht van het specialiseren en uitbesteden. Ik ondersteun in online marketing, waardoor de ondernemer gewoon kan doen waar hij of zij goed in in; ondernemen. Naast de online marketing diensten die ik verkoop aan bedrijven die graag hun online marketing willen uitbesteden, wilde ik meer. Ik wilde ook de ondernemers helpen die een minder groot budget hebben en/of zelf aan de slag willen met social media. Daarom ben ik aan de slag gegaan met cursussen. Al mijn tips, ervaringen en valkuilen die ik tegenkwam als online marketing expert, verpakt in een leerzame en interessante video cursus. Met mijn cursussen help ik je de tools in te zetten die passen voor jouw bedrijf.

Beoordelingen

4.7 Gemiddelde beoordeling

18 Beoordelingen

 • 5
  14
 • 4
  2
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Leuke, leerzame aspecten over het maken van stories op Instagram!

 2. Ik heb hier veel bijgeleerd en dingen die ik niet wist over story’s kan ik nu gaan toepassen op het maken van TikTok en Instagram Stories en video’s.

 3. Ik heb zeker wel wat gehad aan deze cursus, maar vond het ook ietwat rommelig. Op et moment dat je iets niet zeker weet, zou ik het uitzoeken en dan verder gaan met filmen ipv te zeggen ‘Ik geloof dat…” Verder zeker wel leerzaam, ik kan hier zeker mee aan de slag.

 4. Ik had al een goede basis, maar de tips waren zeker goed.

 5. duidelijk en overzichtelijk

 6. Leuk en uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van Instagram stories.

 7. Een leuke en duidelijke basis om meer te leren hoe je Instagram stories kunt gebruiken, dank je wel!

 8. Ik vond het een super leerzame curcus! Heb er veel van geleerd!

GratisLevenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 230 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.