Profielfoto van
Instructeur

Kim van Haren

Online marketing

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Kim

Hi, ik ben Kim! Waar ik blij van word? Gave producten en/of diensten, ondernemende mensen en alles rondom het ondernemerschap. Ik zie dat ondernemers vaak veel tegelijkertijd willen doen maar ik geloof juist in de kracht van het specialiseren en uitbesteden. Ik ondersteun in online marketing, waardoor de ondernemer gewoon kan doen waar hij of zij goed in in; ondernemen. Naast de online marketing diensten die ik verkoop aan bedrijven die graag hun online marketing willen uitbesteden, wilde ik meer. Ik wilde ook de ondernemers helpen die een minder groot budget hebben en/of zelf aan de slag willen met social media. Daarom ben ik aan de slag gegaan met cursussen. Al mijn tips, ervaringen en valkuilen die ik tegenkwam als online marketing expert, verpakt in een leerzame en interessante video cursus. Met mijn cursussen help ik je de tools in te zetten die passen voor jouw bedrijf.

Cursussen

 • Minicursus: Alles over Instagram Stories

  Gratis
  18
  233

  Wil je aan de slag met Instagram Stories en wil je alles uit deze functie halen? Deze minicursus is precies wat je nodig hebt. In slechts 3 videolessen leer je alle tips en tricks om boeiende en creatieve stories te maken.

 • Doorpakken op social media met Facebook & Instagram

  Oorspronkelijke prijs was: €175.Huidige prijs is: €85.
  11
  184

  Wil jij nu écht gaan doorpakken met social media? Dan is deze cursus perfect voor jou. Je leert welk platform het beste voor jouw werkt, wat de do’s en don'ts zijn, welke tools perfect zijn voor content creatie, en hoe je zonder extra geld uit te geven aan meer volgers en klanten komt.

Opleidingen

Leer in deze opleiding hoe je meer klanten krijgt door online zichtbaar te worden met social media

Social media marketing – Meer klanten door online zichtbaarheid

Alle niveaus
45 uur
1

Dit is hoe je je marketing winstgevender maakt. Meer klanten door online zichtbaarheid: Zó doe je dat.

695
Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
5

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

800

Blogs

kim van haren

Hoe staat het ervoor met…Kim van Haren? 🌟

Van een cursus over social media, naar een complete opleiding over social media marketing die zich terugverdient: Kim van Haren deed het.

2 oktober 2023

Kim van Haren leert je in haar cursus op Soofos hoe je facebook en instagram effectief kunt inzetten

Doe jij het goed? Kim leert je Instagram en Facebook effectief inzetten

Social media in je marketing inzetten: het is simpeler dan je denkt, zolang je de basis kent. Kim van Haren is een expert, en helpt je focus aanbrengen.

22 november 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.