Hoe staat het ervoor met…Kim van Haren? 🌟

In 2021 hadden we het genoegen om Kim van Haren te interviewen over haar cursussen op het gebied van social media. Maar zoals verwacht, heeft Kim niet stilgezeten. Van masterclasses tot cursus upgrades, het is tijd om te duiken in de recente ontwikkelingen in haar carrière als cursusmaker!

Nieuwe cursussen en opleidingen 🎓

Naast haar initiële focus op social media, heeft Kim haar educatieve horizon verbreed. Onlangs heeft ze een gratis minicursus Instagram Stories gelanceerd. Daarnaast heeft ze een uitgebreide opleiding ontwikkeld gericht op Social Media Marketing. Dit is een natuurlijke voortzetting van haar eerdere werk, en het biedt een diepgaande blik op hoe social media kan worden benut om een sterk en duurzaam merk op te bouwen.

➡️ Leer alles over social media marketing | Opleiding op Soofos.nl 

Een opleiding voor een commerciële mindset 🧠

“Deze opleiding is een niveau hoger dan mijn eerste cursus. De wereld van marketing is altijd in beweging, en het is essentieel dat educatieve middelen gelijke tred houden. Deze opleiding is uitgebreider, innovatiever, en breder in scope.

We focussen niet alleen op de do’s en don’ts, maar verkennen wat specifiek past bij jouw merk om jouw doelen te bereiken.

Deze cursus heeft ook een meer commerciële invalshoek, aangezien ik het specifiek heb gericht op bedrijven. Ik ben van mening dat bedrijven en merken aanzienlijk kunnen profiteren van het slim inzetten van social media en online marketing, in plaats van er veel tijd aan te verliezen.”

Masterclass

In september organiseerde Kim samen met Soofos een mega vette masterclass: Terug naar de kern: Social Media Succes in 3 Simpele Stappen. Heb jij ‘m gemist? Volg Kim op haar socials om bij de volgende editie te zijn!

LinkedIn | Instagram | YouTube

Een cursus die zich terugbetaalt 💰

“Deze opleiding is bijzonder waardevol voor bedrijven en ondernemers. Het is ontworpen voor diegenen die een doel hebben om meer klanten of aanmeldingen te werven via online marketing, of voor diegenen die gepassioneerd zijn over het op de kaart zetten van een specifiek onderwerp via social media.

De cursus is in principe bedoeld voor merken. Hiermee bedoel ik dat mensen “fan” kunnen worden van het merk en automatisch overgaan tot aankoop.

Of het nu gaat om producten, diensten, of iets anders, deze cursus is dus niet bedoeld voor de hobbyist. Hoewel ik zeker weet dat een hobbyist veel kan leren en er veel uit kan halen, vind ik het vooral belangrijk dat de cursus zichzelf terugbetaalt.”

TikTok: een must-do voor bedrijven die serieus zijn over social media 🎶

“TikTok is een niet te negeren platform wanneer we het hebben over social media of online marketing. Veel merken en bedrijven voelen de druk om iets met TikTok te doen omdat ze geloven dat ze hier snel viral kunnen gaan en een groot publiek kunnen bereiken. Helaas zie ik dat veel mensen veel tijd en geld verliezen zonder resultaat.

Ik benadruk graag het belang van investeren in marketingstrategieën die daadwerkelijk resultaten opleveren in termen van klanten en leads. Er moet een strategie zijn, in plaats van blindelings te doen wat andere bedrijven doen.

TikTok kan zeer effectief zijn, maar kan ook een enorme energielek zijn als het simpelweg niet het meest efficiënte platform is voor jouw merk.

Het is zonde om middelen te verspillen, en daarom probeer ik via deze opleiding mensen te informeren over wanneer het interessant is om TikTok in te zetten, en wanneer het beter is om voor een ander platform of andere marketingstrategieën te kiezen.”

Naast haar opleiding over Social Media Marketing en haar originele cursus over Social Media, maakte Kim ook een opleiding waarmee je de basis legt om Online Marketeer te worden. Wij zijn benieuwd wat haar volgende projecten zijn!

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Maak van jouw cursus een succes

Wil jij een echt goede online cursus maken? In onze 2 uur durende gratis cursus delen we al onze tips en tricks om jouw eigen online cursus te lanceren.
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.