Ontdek de beste online cursussen voor het worden van een succesvolle virtual assistant

Ontwikkel je vaardigheden als Virtual Assistant met onze cursussen. Start vandaag nog op Soofos en til je carrière naar een hoger niveau!

 • Quickstart Text to image met Adobe Firefly

  9,99
  3
  37

  Leer hoe je Adobe Firefly (kunstmatige intelligentie) kunt gebruiken om snel generatieve kunst te maken voor drukwerk, web en meer.

 • Beginnen met ChatGPT

  40
  22
  143

  Deze super toegankelijke 5-delige training over het beginnen met ChatGPT helpt je om de basis van deze te gekke technologie onder de knie te krijgen.

 • ChatGPT: bespaar tijd, geld en energie!

  29
  29
  261

  In deze cursus krijg je een solide introductie tot de verbazingwekkende technologie van ChatGPT. Ook leg ik je tevens uit aan de hand van HEEL VEEL voorbeelden hoe je het in je dagelijks leven en/of je bedrijf toepast.

 • Wat is ChatGPT (van OpenAI)?

  Gratis
  56
  576

  De chatbot ChatGPT is momenteel bezig de wereld te veroveren. In 5 dagen werd het programma 1 miljoen keer geactiveerd, daarmee is het revolutionair te noemen. In deze gratis video's leg ik uit hoe het werkt en wat je er mee kunt!

Ontdek de kracht van een Virtual Assistant

Ben je op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden? Wil je flexibel werken en je eigen baas zijn? Dan is een carrière als Virtual Assistant misschien wel iets voor jou! Met de Virtual Assistant trainingen op Soofos leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te worden in dit groeiende vakgebied.

Ontwikkel je Virtual Assistant skills

Met de Virtual Assistant cursussen op Soofos kun je je vaardigheden ontwikkelen en jezelf onderscheiden in de markt. Leer hoe je effectief kunt communiceren met klanten, hoe je projecten kunt beheren en hoe je je tijd efficiënt kunt indelen. Daarnaast leer je ook hoe je verschillende tools en software kunt gebruiken die je nodig hebt als Virtual Assistant. Of je nu net begint of al ervaring hebt, er is altijd een cursus die bij jouw niveau en behoeften past.

Haal je Virtual Assistant certificering

Wil je jezelf nog verder onderscheiden? Dan kun je ervoor kiezen om een Virtual Assistant certificering te behalen. Met een certificaat op zak laat je zien dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om als Virtual Assistant aan de slag te gaan. Dit kan je helpen om meer klanten aan te trekken en je kansen op Virtual Assistant job opportunities te vergroten.

Start vandaag nog met een Virtual Assistant cursus op Soofos en ontdek de vele mogelijkheden die dit vakgebied te bieden heeft. Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen! Wacht niet langer en investeer in je toekomst als Virtual Assistant.

Deze instructeurs geven les over virtual assistant

Blogs over virtual assistant

loom vs soapbox

Loom vs Soapbox: persoonlijkere schermopnames maken

Een schermopname met je stem, of een interactieve video waarin je je gezicht ziet? Met Loom en Soapbox wordt dat laatste een stuk makkelijker.

13 november 2023

automatische ondertiteling

Hoe kan ik automatisch video’s ondertitelen? 5 tools, en tips!

Het is top voor de toegankelijkheid van je video's en cursussen, en AI maakt het je makkelijk. Lees over automatisch video’s ondertitelen!

6 november 2023

tormo chatgpt cursus

Een cursus over ChatGPT, door ChatGPT – én Tormo🤖🙋

Ton heeft zich gewaagd aan het creëren van een cursus over ChatGPT, gemaakt door AI zelf. Wij spraken deze pionier over zijn cursus ChatGPT.

25 september 2023

va vaardigheden

Welke vaardigheden moet een VA hebben? Deze cursussen helpen je op weg.

Locatieonafhankelijk werken, flexibel zijn en je met diverse taken bezig houden? Dit is wat een VA doet. Wij leggen je uit hoe je het wordt!

21 juli 2022

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.