Profielfoto van

Rianna

Doe meer waar je blij van wordt!

Instructeur

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Rianna

Rianna is een typische steenbok; ambitieus, gedisciplineerd, loyaal, gevoelig en behoorlijk praktisch. Ze streeft altijd hoog, duikt graag in het diepe en werkt continu toe naar haar idee van een buitengewoon leven. Ze woont en werkt al jaren in het buitenland en heeft een manier gevonden om verschillende passies te combineren tot een geweldige carrière, die elkaar allemaal op meerdere manieren verrijken. "Ik ben leerkracht-directeur, postpartum doula en gecertificeerd kinderslaapcoach. Ik werk met gezinnen overal ter wereld, waarbij we samen de uitdaging aangaan om hun kindje te laten groeien vanuit zijn of haar talenten en mogelijkheden. Mijn motto: Doe meer waar je blij van wordt!" In januari 2021 richtte ze 'Dutch Club Online' op, met de ambitie om Nederlandstalige kinderen in het buitenland zoveel mogelijk positieve ervaringen op te laten doen met de Nederlandse taal. Tevens runt ze samen met haar man het bedrijf ‘Chasing Excellence’, waarin ze de kwaliteiten en talenten van andere mensen naar boven haalt, zodat passie omgezet kan worden naar vrijheid en impact.

Cursussen

Blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.