Profielfoto van
Instructeur

Rianna

Doe meer waar je blij van wordt!

7

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Rianna

Rianna Hijlkema is geboren en getogen in Friesland, maar kan zich zelf sinds 12 jaar een echte wereldburger noemen. Ze heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt (Frankrijk, China, Spanje, Costa Rica, Colombia, Thailand, Indonesië, Nepal, Bulgarije) voor het Nederlandstalig onderwijs, en heeft de wereldwijde lockdown aangegrepen om al haar werkzaamheden online te brengen, waardoor ze nu als digital nomad werkt vanaf het strand in Mexico, de bergen in Nepal of waar de zon maar schijnt.

“Naast mijn liefde voor het onderwijs heb ik een manier gevonden om verschillende andere passies van mij te combineren tot een geweldige carrière, die elkaar allemaal op meerdere manieren verrijken.”

Naast leerkracht-directeur van Dutch Club Online, is Rianna tevens gecertificeerd postpartum doula, kinderslaapcoach en organiseert ze wandeltochten als empowerment coach. Daarnaast ontwerpt ze als grafisch ontwerper regelmatig websites, flyers, logo’s en overige documenten voor ondernemers en werkt ze tevens als COO voor een bedrijf in Amerika. “Ik vind vooral de variatie tussen al mijn werkzaamheden fantastisch.” Het is duidelijk dat Rianna dingen doet die ze leuk vindt en daar ontzettend veel energie van krijgt.

Cursussen

 • Een boek schrijven met ChatGPT: Sneller, beter én makkelijker!

  Oorspronkelijke prijs was: €65.Huidige prijs is: €35.
  1
  68

  Laat je droom om een boek te schrijven werkelijkheid worden met behulp van ChatGPT. Ontdek hoe ChatGPT jou kan ondersteunen als schrijfcoach; wat het schrijfproces niet alleen verbetert, maar ook versnelt en vooral leuker maakt!

 • Midjourney: Razendsnel originele afbeeldingen maken!

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €34.
  8
  87

  Bespaar jezelf de eindeloze zoektocht naar de perfecte afbeelding. Met Midjourney genereer je moeiteloos en op maat gemaakte afbeeldingen die precies passen bij wat jij wilt!

 • Chat GPT: Start snel en met gemak je eigen bedrijf!

  Oorspronkelijke prijs was: €48.Huidige prijs is: €28.
  6
  100

  Van passie naar inkomen m.b.v. ChatGPT: Ontdek de essentiële bouwstenen van een succesvol bedrijf en leer hoe je met ChatGPT jouw boodschap versterkt en onweerstaanbare content creëert voor jouw doelgroep. ---> Inclusief 100+ prompts!

 • ChatGPT: bespaar tijd, geld en energie!

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  29
  270

  In deze cursus krijg je een solide introductie tot de verbazingwekkende technologie van ChatGPT. Ook leg ik je tevens uit aan de hand van HEEL VEEL voorbeelden hoe je het in je dagelijks leven en/of je bedrijf toepast.

 • Human Design | Breng meer flow in je leven

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €45.
  3
  84

  Duik in de fascinerende wereld van Human Design! Krijg inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen, zodat je jouw unieke weg naar je gelukkigste en meest succesvolle zelf kunt vinden.

 • Liefdevol ZELFSTANDIG slapen (4 maanden – 4 jaar)

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  1
  15

  In deze 10-daagse cursus neem ik je mee in de wereld van slaap. Aan de hand van dagelijkse video’s ontdek je stap voor stap hoe je een omgeving kunt creëren die bevorderlijk is voor de slaap van je kindje (en jezelf!).

Blogs

Rianna Hijlkema Soofos

Ontmoet onze instructeurs: Globetrotter Rianna Hijlkema

Altijd op reis en altijd bezig met onderwijs: dat is instructeur Rianna Hijlkema. Zij vertelt over haar wereldavonturen en het maken van haar cursus!

23 april 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.