Midjourney: Razendsnel originele afbeeldingen maken!

Rianna · 8 April 2024

Bespaar jezelf de eindeloze zoektocht naar de perfecte afbeelding. Met Midjourney genereer je moeiteloos en op maat gemaakte afbeeldingen die precies passen bij wat jij wilt!

 • Alle niveaus
 • 17 Lessen
 • 1u 19min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Creeër eenvoudig afbeeldingen voor je website, Instagram of presentaties!
 • Heel veel prompts om zelf mee aan de slag te gaan.
 • In heldere stappen leren gebruik maken van Midjourney.
 • Deze cursus is geschikt voor complete beginners.

Midjourney: Razendsnel originele afbeeldingen maken!

Stel je voor dat je binnen enkele minuten een verbluffende afbeelding creëert, perfect afgestemd op de boodschap die je wilt overbrengen. Of je nu afbeeldingen zoekt voor je website, Instagram, presentaties of marketingmateriaal. Midjourney biedt je de mogelijkheid om op een snelle en intuitive manier professionele afbeeldingen te maken, zonder dat je een grafisch ontwerper of fotograaf hoeft te zijn (bekijk de promo video!).

AI staat voor Artificial Intelligence (oftewel kunstmatige intelligentie), en is een technologie die steeds vaker wordt gebruikt in elk facet van ons leven. In deze cursus leer je Midjourney AI begrijpen en hoe je deze inzet om tijd, geld en energie te besparen.


Wat kun je verwachten van deze cursus?

In de cursus “Midjourney voor beginners” dompel ik je onder in de kunst van beeldgeneratie met behulp van de meest geavanceerde kunstmatige intelligentie. Of je nu een kunstenaar bent die op zoek is naar inspiratie, een grafisch ontwerper die unieke beelden wil creëren of simpelweg gefascineerd bent door de mogelijkheden van AI, deze cursus is de perfecte introductie tot de wereld van Midjourney.

Met behulp van “prompts” leer je hoe je op eenvoudige wijze afbeeldingen genereert met verbluffende resultaten. Of je nu op zoek bent naar een uniek kunstwerk, illustraties voor je projecten of gewoon wilt experimenteren met visuele creativiteit, Midjourney is de perfecte tool om je verbeelding tot leven te brengen.

–> Deel 1: Introductie tot Midjourney, leer de mogelijkheden van Midjourney verkennen, aanmaken van je eigen account, verkennen van de interface.

Let op: Je hebt een abonnement van minimaal 10 dollar per maand nodig om Midjourney te gebruiken. Maar maak je geen zorgen, je kunt het abonnement op elk moment direct opzeggen, dus je zit nergens aan vast. En geloof me, elke cent is het waard!

–> Deel 2: Ontdek de kracht van prompts, basisinstellingen van je account, toepassen van verschillende stijlen en navigeren door Midjourney.

–> Deel 3: Ontdek geavanceerde technieken. Aanpakken van specifieke strategieën. En leer hoe je jouw ideeën en concepten op een heldere en inspirerende manier formuleert, waardoor Midjourney jouw visuele visie tot leven brengt.

–> Bonus: In deze bonus video laat ik je enkele mogelijkheden zien hoe je Midjourney inzet om geld te verdienen.

–> Overvloed aan prompts en voorbeelden: Heel veel voorbeelden/prompts die je kunt gebruiken om Midjourney optimaal te benutten.


Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en wil leren hoe je Midjourney in je voordeel gebruikt.

Geen ervaring met Midjourney? Geen zorgen! Ik begeleid je stap voor stap bij het opzetten van je account, het verkennen van de interface tot het creëren van verbluffende beelden.

Tip: Als je op zoek bent naar een AI cursus voor het creëren van tekst (in plaats van afbeeldingen), dan raad ik je deze cursus aan.

“Tijd, geld en energie besparen, dat is wat wij gaan doen in deze cursus.”
– Rianna Hijlkema

Over de instructeur

Rianna

7 Cursussen

Rianna Hijlkema is geboren en getogen in Friesland, maar kan zich zelf sinds 12 jaar een echte wereldburger noemen. Ze heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt (Frankrijk, China, Spanje, Costa Rica, Colombia, Thailand, Indonesië, Nepal, Bulgarije) voor het Nederlandstalig onderwijs, en heeft de wereldwijde lockdown aangegrepen om al haar werkzaamheden online te brengen, waardoor ze nu als digital nomad werkt vanaf het strand in Mexico, de bergen in Nepal of waar de zon maar schijnt.

“Naast mijn liefde voor het onderwijs heb ik een manier gevonden om verschillende andere passies van mij te combineren tot een geweldige carrière, die elkaar allemaal op meerdere manieren verrijken.”

Naast leerkracht-directeur van Dutch Club Online, is Rianna tevens gecertificeerd postpartum doula, kinderslaapcoach en organiseert ze wandeltochten als empowerment coach. Daarnaast ontwerpt ze als grafisch ontwerper regelmatig websites, flyers, logo’s en overige documenten voor ondernemers en werkt ze tevens als COO voor een bedrijf in Amerika. “Ik vind vooral de variatie tussen al mijn werkzaamheden fantastisch.” Het is duidelijk dat Rianna dingen doet die ze leuk vindt en daar ontzettend veel energie van krijgt.

Beoordelingen

4.9 Gemiddelde beoordeling

8 Beoordelingen

 • 5
  7
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Even een vraag: hoe kun je midjourney weer cancelen? want ik had de basis maar dat werkt voor geen meter en ik wil niet de pro hebben om honderden euros per jaar te betalen. Want je kunt zo een account aanmaken, maar om het op te zeggen is een probleem.

 2. Aangename vertelstijl, duidelijke uitleg, goeie tips

 3. Veel van geleerd. Prima voor newbie. De ideeën zijn leuke bonus.

 4. Helder, enthousiast en accuraat uitgelegd hoe Midjourney werkt. Heb er zeker zin in gekregen om ermee te starten. Superfijn alle info onder de video’s – vormt samen een fijn naslagwerk. Handige tips om er geld mee te verdienen ook.

 5. Fijne heldere cursus op een enthousiaste manier uitgelegd!

 6. Veel geleerd van Rianne, legt duidelijk uit hoe je de programma’s kan installeren, ook de tekst na het filmpje is erg handig, zodat ik dat makkelijker terug kan vinden. Ze is erg enthousiast waardoor ik nog nieuwsgieriger ben geworden naar het Midjourney.

Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €34.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 84 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.