Profielfoto van
Instructeur

Merel

Onderzoek uitvoeren, scriptiebegeleiding, psychologie, economie, bedrijfskunde

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Merel

Lesgeven is mijn passie! Ik geef al ruim 10 jaar les als freelancer aan de Universiteit van Amsterdam, Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Daar geef ik verschillende onderzoeksvakken (kwantitatief en kwalitatief), schrijfvaardigheden, presenteren en organisatie & gedrag. Ook heb ik lesgegeven aan de Open Universiteit.

Daarnaast geef ik particuliere scriptiebegeleiding en heb ik heel veel studenten van uiteenlopende opleidingen mogen begeleiden bij het schrijven van hun scriptie. De afgelopen 10 jaar heb ik ruim 1000 scripties en papers begeleid of beoordeeld voor een cijfer. De online cursus scriptiebegeleiding die ik heb gemaakt, is heel volledig en al mijn kennis komt hierin samen!

Zelf heb ik economie en psychologie gestudeerd. In 2007 heb ik mijn Master Bedrijfseconomie gehaald en in 2008 mijn Master Sociale Psychologie. In 2012 heb ik een post-hbo coachopleiding gevolgd om studenten nog beter te kunnen begeleiden.

Studenten helpen met onderzoek goed uitvoeren en dit duidelijk opschrijven is mijn passie. Leiderschap, motivatie en time management zijn andere onderwerpen die ik heel interessant vind. Verder houd ik van skiën, taekwondo en ik ben dol op lezen. Wil je meer over mij weten, neem dan gerust een kijkje op mijn LinkedIn.

Cursussen

  • Cursus Scriptie Schrijven: Succesvol je scriptie schrijven

    49
    1
    4

    Krijg stap voor stap hulp bij het schrijven van je scriptie. Van inleiding tot discussie, inclusief bronnen zoeken, onderzoeksmethoden, en academisch taalgebruik. Perfect voor elke student die zijn scriptie succesvol wil afronden.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.