Profielfoto van
Instructeur

ontwikkelkunzt

Ontwikkelkunzt wil een bijdrage leveren aan het wederzijds begrip van mensen onderling om in een diverse wereld meer en beter samen te kunnen leven. Dit door het helpen van mensen bij het verder ontwikkelen van de mogelijkheden in zichzelf en bij het werken in mensgerichte organisaties en beroepen. Ons aanbod is gericht op het vergroten van het bewustzijn, het versterken van het zelfinzicht en het ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden. Dit om jezelf steeds verder te ontwikkelen maar ook om andere mensen hierbij te kunnen helpen. Onwikkelkunzt.nl

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met ontwikkelkunzt

Ontwikkelkunzt werd opgericht in 2002.

Carla Hendriksen de oprichter van ontwikkelkunzt, werkt al ruim 30 jaar in de hulpverlening in ondersteunende en leidinggevende functies.

Na haar reguliere studie volgde ze diverse specialisaties om zo haar kennis en vaardigheden als therapeut, ondersteuner en instructeur steeds meer uit te breiden.

Er is binnen ontwikkelkunzt een brede kennis en ervaring aanwezig over veel verschillende methoden van hulpverlening en ondersteuning bij zeer diverse doelgroepen.

Cursussen

 • Het levensverhaal als kracht: De narratieve methode

  149
  2
  19

  Ontdek de narratieve methode: Gebruik levensverhalen voor meer positiviteit, hoop en zelfvertrouwen. Verander het verhaal, verander het leven!

 • Leer de kunst van het leven lang leren

  89
  4
  23

  In deze cursus leer je hoe je met veel plezier je leven lang kunt leren. Zodat je op elke leeftijd je leven verder kunt verdiepen en meer zin kunt geven.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.