Profielfoto van

ontwikkelkunzt

Ontwikkelkunzt wil een bijdrage leveren aan het wederzijds begrip van mensen onderling om in een diverse wereld meer en beter samen te kunnen leven. Dit door het helpen van mensen bij het verder ontwikkelen van de mogelijkheden in zichzelf en bij het werken in mensgerichte organisaties en beroepen. Ons aanbod is gericht op het vergroten van het bewustzijn, het versterken van het zelfinzicht en het ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden. Dit om jezelf steeds verder te ontwikkelen maar ook om andere mensen hierbij te kunnen helpen. Onwikkelkunzt.nl

Instructeur

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met ontwikkelkunzt

Ontwikkelkunzt werd opgericht in 2002.

Carla Hendriksen de oprichter van ontwikkelkunzt, werkt al ruim 30 jaar in de hulpverlening in ondersteunende en leidinggevende functies.

Na haar reguliere studie volgde ze diverse specialisaties om zo haar kennis en vaardigheden als therapeut, ondersteuner en instructeur steeds meer uit te breiden.

Er is binnen ontwikkelkunzt een brede kennis en ervaring aanwezig over veel verschillende methoden van hulpverlening en ondersteuning bij zeer diverse doelgroepen.

Cursussen

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.