Geheugentraining Cursussen

Verbeter je geheugen en behoud mentale scherpte met geheugentraining. Ontdek geheugenoefeningen en strategieën om je geheugenvermogen te vergroten.

 • Leer de kunst van het leven lang leren

  89
  4
  23

  In deze cursus leer je hoe je met veel plezier je leven lang kunt leren. Zodat je op elke leeftijd je leven verder kunt verdiepen en meer zin kunt geven.

 • Professioneel Mind Mappen masterclass

  Oorspronkelijke prijs was: €195.Huidige prijs is: €95.
  1
  59

  Wil jij Mind Maps maken waarmee je sneller, beter en leuker kunt leren én waarmee je makkelijker en meer kunt onthouden? Schrijf je dan in voor deze cursus en leer slimmer en effectiever vergaderen, brainstormen, presenteren en studeren!

 • Geheugentraining Namen en Gezichten Onthouden

  89
  8
  85

  Heb je moeite met het onthouden van namen van mensen die je net ontmoet? Ontdek dan de geheugenmethode van Breintrainer Frans Duijts. Leer dezelfde geheugenmethode waarmee Katja Schuurman op televisie 48 namen en gezichten van 50 mensen die ze voor het eerst ontmoette, wist te onthouden.

Verbeter je geheugen met online cursussen

Wil jij graag je geheugen verbeteren? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze online cursussen over geheugentraining leer je effectieve geheugenoefeningen en geheugenstrategieën die je mentale scherpte vergroten. Of je nu moeite hebt met het onthouden van namen, data of belangrijke informatie, onze cursussen helpen je om je geheugen te versterken en geheugenverlies tegen te gaan.

Geheugenoefeningen voor een beter geheugen

Onze cursussen bieden een breed scala aan geheugenoefeningen die je helpen om je geheugen te trainen. Van simpele technieken tot geavanceerde strategieën, je leert stap voor stap hoe je je geheugen kunt verbeteren. Door regelmatig te oefenen met deze technieken, zul je merken dat je steeds beter wordt in het onthouden van informatie. Of het nu gaat om het leren van nieuwe vaardigheden, het studeren voor een examen of het onthouden van belangrijke gebeurtenissen, met de geheugenoefeningen uit onze cursussen zul je je geheugen naar een hoger niveau tillen.

Geheugenstrategieën voor een scherpe geest

Naast geheugenoefeningen bieden onze cursussen ook waardevolle geheugenstrategieën die je helpen om je geheugen optimaal te benutten. Je leert bijvoorbeeld hoe je informatie het beste kunt structureren en organiseren, zodat je het gemakkelijker kunt onthouden. Daarnaast leer je technieken om je concentratie te verbeteren en afleidingen te verminderen, zodat je je beter kunt focussen op hetgeen je wilt onthouden. Met deze geheugenstrategieën zul je merken dat je niet alleen beter kunt onthouden, maar ook dat je mentale scherpte verbetert.

Wil jij aan de slag met jouw geheugen? Vergeet je dan niet snel aan te melden op Soofos!

Deze instructeurs geven les over Geheugentraining

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.