Professioneel Mind Mappen masterclass

Rudy · 13 Maart 2024

Wil jij Mind Maps maken waarmee je sneller, beter en leuker kunt leren én waarmee je makkelijker en meer kunt onthouden? Schrijf je dan in voor deze cursus en leer slimmer en effectiever vergaderen, brainstormen, presenteren en studeren!

 • Alle niveaus
 • 170 Lessen
 • 2 Toetsen
 • 11u 17min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Mind Mappen op papier én digitaal
 • Je geheugen verbeteren en meer onthouden door te Mind Mappen
 • Effectief studeren, vergaderen, brainstormen en presenteren met een Mind Map
 • Mind Maps inzetten voor tijdbesparing en meer overzicht tijdens je werk of studie

Wil je nóg meer leren over mindmappen? Bekijk dan de complete opleiding Word expert in professioneel mindmappen →

Cursus inhoud

Vouw uit
1 van 2

Leer ALLES van …. Mind Mappen!

Wil jij…

… tijd en geld besparen in je werk?
… beter brainstormen?
… creatiever zijn?
… effectiever presenteren?
… beter, sneller, efficiënter én leuker leren voor je studie?
… meer kunnen onthouden?
… minder chaos in je hoofd?

Volg dan deze cursus en leer hoe je alle informatie die tegenwoordig in een korte tijd op je afkomt,  efficiënter kunt verwerken!

Waaruit bestaat de mindmap cursus?

In deze cursus leer je hoe je de techniek mindmappen niet alleen goed kunt inzetten in je privéleven, maar ook in je werk of studie. Je leert hoe mindmappen werkt, waarom het zo goed werkt en wat je er allemaal mee kunt. Daarnaast ga je ook praktisch aan de slag. Je leert niet alleen mindmappen op papier, maar ook hoe je een digitale mindmap maakt. Ook komen er in de cursus diverse praktische voorbeelden aan bod.

De voordelen van mindmappen in je werk- en privéleven

Verbeter je geheugen
Beter studeren
Geef effectievere presentaties
Tijdbesparing van 20 tot 30%
Reduceer de chaos in je hoofd en voorkom stress
En nog veel meer!

Leer de essentie van mind mappen

 • Waarom werkt mindmappen zo goed?
 • Hoe maak je een effectieve mindmap?
 • Wat kun je met een mindmap?

🎯 Aan het einde van deze training heb je geleerd hoe je effectieve Mind Maps kunt maken waarmee je geld kunt besparen, sneller, beter én leuker kunt leren én waarmee je makkelijker en meer kunt onthouden!

Ook jij kunt een mindmap expert worden!

Deze cursus is voor iedereen die wil leren hoe je informatie snel en goed kunt verwerken en wil leren hoofd- en bijzaken makkelijk van elkaar te scheiden. Je kunt mindmappen gebruiken in je privéleven, maar ook heel goed op je werk tijdens vergaderingen, brainstorms of presentaties.

Veel cursisten geven aan dat ze het jammer vinden dat ze deze techniek niet eerder hebben geleerd. Het had ze enorm veel tijd bespaard in hun studie. Of het had ze meer rust en overzicht gegeven tijdens het werk. Maar of je nu 8 bent of 18 of 48 of 78, het is nooit te laat om het te leren!

Kun je niet tekenen, of ben je niet creatief? Dat is geen probleem! Mijn lesmethode maakt dat je al het potentieel dat je in je hebt, volledig gaat benutten. 💪🏼

Net zoals met autorijden, badmintonnen, fietsen, koken, lesgeven, schrijven, en andere vaardigheden, zal je er tijd in moeten stoppen om goed in te worden. En net zoals ik veel tijd gestopt heb om een expert in Mind Mappen te worden, kan jij dat ook!

Na het succesvol volgen van deze training mag je jezelf MindMap.Nederland Master Practitioner noemen.

Ervaringen van andere cursisten over de mindmap training

“Dat ik dit in me heb.”

“Dat ik bijna die hele presentatie kan terughalen is haast onbegrijpelijk, en ik kan het!”

“Ik heb niet meer zoveel plezier aan tekenen beleefd sinds vroeger“, zei een IT-manager. Ook hij ervoer enorme voordelen bij het Mind Mappen, op papier.

“Voor mij was de training achteraf bezien best confronterend. De bewustwording die hierdoor bij mij is opgewekt begin effect te krijgen. Door deze training ben ik mijn creativiteit verder gaan ontplooien. Bedankt voor de goede training.”

Leer van dé gecertificeerde mindmap expert

De kennis en ervaring van vele jaren zelfstudie, de duizenden euro’s die ik uitgeven heb voor trainingen bij de bedenker van deze techniek, de duizenden cursisten die ik getraind heb en de duizenden uren die ik besteed heb aan het Mind Mappen voor mezelf, in mijn bedrijf en voor mijn studies, zitten allemaal verwerkt in deze training.

We gaan kijken waarom het mindmappen juist zo goed werkt. Geen ‘neem dit nou maar van mij aan’ of ‘dat hebben we nou eenmaal zo afgesproken’. Nee, je ervaart zélf waarom het zo goed werkt.

Alle onderdelen in deze cursus zijn al vele jaren in trainingen gebruikt en scherpgesteld. Dit, en mijn eigen kennis en ervaring bied ik jou aan in deze uitgekiende training, die je in je eigen tijd en op je eigen gewenste plek kunt volgen.

Dus, wil jij slimmer aan de slag privé, op je werk of tijdens je studie? Schrijf je dan nu in voor deze cursus en begin vandaag!

Over de instructeur

Rudy

17 Cursussen

Als Trainer train ik personen en organisaties in Productivity Tools. Dit zijn tools die er voor zorgen dat je effectiever werkt én beter gebruik maakt van deze tools. Deze tools zijn bijvoorbeeld AandachtswMasnagement, MindMappen, snellezen, verkoop-ondersteuning, Word, Excel, Access, Powerpoint, FreeMind, iMindMap e.d. En ook beter brainstormen, notuleren, speechen, presenteren, meer verkopen en sneller lezen zijn tools en vaardigheden die ik train.

Kortom, voor kennisoverdracht op diverse terreinen ben je bij mij aan het juiste adres!

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. De cursus is heel uitgebreid en wordt heel enthousiast gebracht door Rudy. Mindmappen deed ik al wel eens, maar ik vond het heel leuk en interessant om in deze cursus de techniek er achter te leren begrijpen en te zien waarvoor ik het nog meer kan gebruiken.

Oorspronkelijke prijs was: €195.Huidige prijs is: €95.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 56 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.