Profielfoto van
Instructeur

De Hoofdzaken

Breinvriendelijk werken, snellezen, geheugen

3

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met De Hoofdzaken

Ik ben Cor, een coach gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit. Als bedrijfskunde student ontdekte ik dat het bedrijfsleven niet voor mij was. Mijn passie ligt in het helpen van mensen om hun mentale en fysieke vaardigheden te verbeteren. In 2012 begon ik mijn eigen coachingbedrijf, waarin ik me toelegde op snellezen en geheugentraining. Dankzij de kennis die ik van Frans Duijts leerde, kon ik deze trainingen verder ontwikkelen. Met mijn team geef ik workshops en individuele sessies door het hele land, waarbij we mensen helpen hun potentieel te maximaliseren en effectiever te werken.

Wil je meer weten? → Bekijk dan mijn website: De Hoofdzaken.

De Hoofdzaken geeft les over deze onderwerpen

Breintraining Geheugentraining Persoonlijke Ontwikkeling Productiviteit Snellezen

Cursussen

 • Geheugentraining Namen en Gezichten Onthouden

  89
  8
  84

  Heb je moeite met het onthouden van namen van mensen die je net ontmoet? Ontdek dan de geheugenmethode van Breintrainer Frans Duijts. Leer dezelfde geheugenmethode waarmee Katja Schuurman op televisie 48 namen en gezichten van 50 mensen die ze voor het eerst ontmoette, wist te onthouden.

 • Nieuw: Breinvriendelijk Werken Masterclass

  89
  6
  31

  Voor managementassistentes en secretaresses: Heb je teveel te doen en te weinig tijd? Werk je af en toe hard, en vraag je jezelf aan het eind van de dag af wat je eigenlijk gedaan hebt? Deze Masterclass geeft je als managementassistente de handvatten om direct stressvrij in de praktijk te leren werken, tijd te besparen en meer te bereiken door te werken volgens het ritme van jouw brein.

 • Online Cursus Snellezen

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €89.
  20
  300

  Wil jij jouw leesnelheid verhogen? Tegelijkertijd óók de teksten beter begrijpen? In deze Online Cursus Snellezen leer je in 22 lessen snellezen. Vergroot je leessnelheid makkelijk en direct via deze handige online cursus.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.