Engels Cursussen

Verbeter je Engelse taalvaardigheid met onze Engelse taalcursussen – Leer grammatica, woordenschat en spreekvaardigheid. Start vandaag nog op Soofos!

 • Basis woordenschat voor zakelijk Engels (Cursus in het Engels)

  Oorspronkelijke prijs was: €20.Huidige prijs is: €15.
  1
  9

  Basis woordenschat voor zakelijk Engels: Ontdek de belangrijkste Engelse woorden die je moet kennen als je werkt in een professionele, engelstalige omgeving. Let op: De cursus is in het Engels!

 • Cursus Engels voor beginners – Leer Engels spreken en schrijven 0.1

  50
  1
  14

  De cursus Engels voor beginners is de eerste cursus in een reeks cursussen die van jou een echte Engelsman (of vrouw) maken! Leer Engels op een leuke manier aan de hand van authentiek materiaal.

 • Jouw stap naar High School USA: Een levensveranderende ervaring

  Oorspronkelijke prijs was: €59,99.Huidige prijs is: €29,99.
  0
  5

  Hoe bereid je je voor op een tussenjaar in de VS? Volg deze online cursus en leer alles over High School USA. Begin jouw reis hier!

 • Online Beginnerscursus Engels (NL-EN)

  Oorspronkelijke prijs was: €39.Huidige prijs is: €14.
  23
  319

  Zoek je naar een online cursus om Engels beginnen te leren? Wil je beginnen of ben je pas begonnen? Dan is deze opleiding ideaal om ermee te beginnen! We gaan Engels leren… in het Engels.

Engelse taalcursus: Leer Engels op jouw eigen tempo

Wil je graag je Engels verbeteren, maar heb je geen tijd om naar fysieke lessen te gaan? Dan zijn de Engelse taalcursussen op Soofos perfect voor jou! Met onze online cursussen kun je Engels leren op jouw eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu een beginner bent of al wat kennis hebt van de Engelse taal, onze cursussen bieden voor ieder niveau wat wils.

Verbeter je Engelse grammatica en woordenschat

Een goede beheersing van de Engelse grammatica en woordenschat is essentieel om de taal vloeiend te kunnen spreken en schrijven. Onze Engelse taalcursussen bieden uitgebreide lessen waarin je stap voor stap de grammaticaregels leert en je woordenschat vergroot. Door middel van interactieve oefeningen en praktijkvoorbeelden kun je direct aan de slag met het toepassen van de geleerde kennis.

Ontwikkel je Engelse spreekvaardigheid met praktische oefeningen

Wil je graag je Engelse spreekvaardigheid verbeteren? Onze Engelse taalcursussen bieden ook lessen waarin je je spreekvaardigheid kunt ontwikkelen. Door middel van praktische oefeningen en dialogen leer je hoe je jezelf verstaanbaar kunt maken in het Engels. Of je nu wilt oefenen met alledaagse gesprekken of juist met zakelijke communicatie, onze cursussen bieden diverse mogelijkheden om je spreekvaardigheid te verbeteren.

Start vandaag nog met een Engelse cursus op Soofos!

Wil je graag je Engels verbeteren? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een Engelse cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Of je nu je grammatica wilt verbeteren, je woordenschat wilt vergroten, de cursussen op Soofos helpen je verder.

Deze instructeurs geven les over Engels

Blogs over Engels

tips taal leren spreken

7 tips om een nieuwe taal te leren spreken

Wil je een nieuwe taal leren? Dat gaat verder dan lezen en schrijven. Met deze tips om een taal te leren spreken bouw je o.a. aan je woordenschat.

1 april 2021

Leer de Engelse taal spreken en begrijpen op een manier die bij je past

Zo leer je de Engelse taal spreken en begrijpen

De Engelse taal wordt door 335 miljoen mensen gesproken als moedertaal. Het is qua aantal sprekers nog steeds derde van de wereld en heeft de…

13 juni 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.