Basis woordenschat voor zakelijk Engels (Cursus in het Engels)

Dalilah · 14 Mei 2024
Basis woordenschat voor zakelijk Engels: Ontdek de belangrijkste Engelse woorden die je moet kennen als je werkt in een professionele, engelstalige omgeving. Let op: De cursus is in het Engels!
 • Gevorderd
 • 10 Lessen
 • 8 Toetsen
 • 1u 19min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer de basisbegrippen en -termen die essentieel zijn voor effectieve zakelijke communicatie.
 • Ontwikkel een begrip van hoe deze termen toe te passen in dagelijkse zakelijke gesprekken en interacties.
 • Versterk je vermogen om professioneel te communiceren met collega's en klanten in een Engelstalige omgeving.
 • Bouw een stevig fundament om je zakelijke Engelse woordenschat uit te breiden voor toekomstige professionele groei.

Basis woordenschat voor zakelijk Engels

Zakelijk Engels omvat de kernwoorden en -uitdrukkingen die je nodig hebt om in professionele settings te functioneren. In deze cursus concentreren we ons op basiswoorden zoals ‘organisatie’, ‘product’, en ‘strategie’, die essentieel zijn om de structuur van bedrijven en hun functies te begrijpen.

Wil jij je professioneel kunnen uitdrukken in het Engels?

Beeld je in dat je een gesprek voert waarin je met vertrouwen de basisbegrippen van het bedrijfsleven kunt gebruiken. Door deze woordenschat te beheersen, kun je je ideeën en gedachten effectiever uiten en een solide basis leggen voor verdere professionele ontwikkeling.

Basisbegrippen voor professioneel Engels

Veel professionals missen de essentiële woordenschat die nodig is om zich comfortabel te voelen in zakelijke gesprekken. Deze cursus helpt je die basis te verstevigen, zodat je niet meer hoeft te worstelen met de basisbegrippen die in elke zakelijke discussie terugkomen.

Zelfvertrouwen opbouwen in de Engelse taal

Deze cursus is ideaal voor jou als je al basiskennis van het Engels hebt en je specifiek wilt richten op de zakelijke termen die nodig zijn in de werkomgeving. Of je nu net begint in de zakenwereld of je fundament wilt versterken, deze cursus zal je helpen je zelfvertrouwen en je professionele taalvaardigheden te vergroten.

Engels gesproken cursus

Deze cursus wordt volledig in het Engels aangeboden, waardoor je jezelf volledig onderdompelt in de taal. Dit bevordert niet alleen een snellere en diepere leerervaring, maar bereidt je ook voor op echte zakelijke interacties in internationale settings. Leer niet alleen nieuwe woorden, maar gebruik ze direct in je communicatie, waardoor je zelfverzekerd en vloeiend wordt in zakelijk Engels.

Wat kun je van deze taalcursus verwachten?

In deze cursus richten we ons op essentiële zakelijke termen zoals ‘product’, ‘strategie’, en ‘marketing’. Elke les richt zich op een specifiek aspect van de zakelijke wereld en biedt je de woordenschat die je nodig hebt om over elk onderwerp te spreken. Na elke les kun je je kennis toetsen met een quiz en interactieve puzzels.

Begin van daag en spreek met meer zelfvertrouwen over zakelijke onderwerpen in het Engels!

Volg deze cursus en merk meteen dat je met meer zelfvertrouwen over zakelijke onderwerpen kunt spreken. Zie je het al voor je hoe je moeiteloos basis zakelijke termen gebruikt in je volgende vergadering of e-mail? Schrijf je dan nu in voor deze cursus!

Over de instructeur

Dalilah

5 Cursussen

5 jaar geleden ben ik afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs. Na les te geven in het lager onderwijs, een vluchtelingenklas, het buitengewoon onderwijs, het secundair onderwijs en het kleuteronderwijs, wou ik nog eens iets nieuws proberen!

Dankzij Corona moest ik, als leerkracht, op zoek naar andere manieren om mijn kennis te delen met mijn leerlingen. Deze uitdaging ben ik met veel plezier aangegaan. Na een schooljaar vol online lessen, besloot ik mij hier verder in te verdiepen. Zo ben ik op deze site beland en dus instructeur geworden.

Talen zijn altijd een passie van mij geweest. Ik heb, dankzij mijn ouders van kleins af aan, de Engelse taal geleerd. Mijn Engels is nu net zo goed als dat van een native speaker, het is dus eigenlijk mijn tweede moedertaal.
De Franse taal vond ik veel moeilijker, maar dankzij de passie van mijn leerkrachten en mijn verhuis naar Wallonië (in België) heb ik een grote liefde en kennis verworven voor en van deze mooie taal.

Ik wil deze passie en kennis dus ook graag doorspelen aan iedereen die hier interesse in heeft.
Iemand helpen in zijn/haar leerproces maakt mij gelukkig.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Oorspronkelijke prijs was: €20.Huidige prijs is: €15.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 8 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.