Profielfoto van
Instructeur

Dalilah

Algemene vakken, vakken lager onderwijs, talen

5

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Dalilah

5 jaar geleden ben ik afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs. Na les te geven in het lager onderwijs, een vluchtelingenklas, het buitengewoon onderwijs, het secundair onderwijs en het kleuteronderwijs, wou ik nog eens iets nieuws proberen!

Dankzij Corona moest ik, als leerkracht, op zoek naar andere manieren om mijn kennis te delen met mijn leerlingen. Deze uitdaging ben ik met veel plezier aangegaan. Na een schooljaar vol online lessen, besloot ik mij hier verder in te verdiepen. Zo ben ik op deze site beland en dus instructeur geworden.

Talen zijn altijd een passie van mij geweest. Ik heb, dankzij mijn ouders van kleins af aan, de Engelse taal geleerd. Mijn Engels is nu net zo goed als dat van een native speaker, het is dus eigenlijk mijn tweede moedertaal.
De Franse taal vond ik veel moeilijker, maar dankzij de passie van mijn leerkrachten en mijn verhuis naar Wallonië (in België) heb ik een grote liefde en kennis verworven voor en van deze mooie taal.

Ik wil deze passie en kennis dus ook graag doorspelen aan iedereen die hier interesse in heeft.
Iemand helpen in zijn/haar leerproces maakt mij gelukkig.

Cursussen

 • Online Kookcursus: Heerlijke en eenvoudige wereldkeuken gerechten in een handomdraai!

  Oorspronkelijke prijs was: €20,50.Huidige prijs is: €11,50.
  0
  3

  Ontdek de rijke en gevarieerde smaken van deze gerechtjes die geïnspireerd zijn door de keukens van verschillende landen zoals Mexico, Italië, België en Amerika. Leer ze zelf stap voor stap bereiden en verras je bezoek eens met iets nieuws!

 • Basis woordenschat voor zakelijk Engels (Cursus in het Engels)

  Oorspronkelijke prijs was: €20.Huidige prijs is: €15.
  1
  8

  Basis woordenschat voor zakelijk Engels: Ontdek de belangrijkste Engelse woorden die je moet kennen als je werkt in een professionele, engelstalige omgeving. Let op: De cursus is in het Engels!

 • Cursus Engels voor beginners – Leer Engels spreken en schrijven 0.1

  50
  1
  11

  De cursus Engels voor beginners is de eerste cursus in een reeks cursussen die van jou een echte Engelsman (of vrouw) maken! Leer Engels op een leuke manier aan de hand van authentiek materiaal.

 • Taalcursus Frans voor beginners – Leer Frans spreken en schrijven 0.2

  50
  1
  18

  Kan je jezelf al voorstellen in het Frans en wil je je conversaties iets uitgebreider maken? Heb je de eerste cursus gevolgd en ben je klaar voor de volgende stap? Begin dan maar snel aan dit tweede deel van Frans voor beginners!

 • Taalcursus Frans voor beginners – Leer Frans spreken en schrijven 0.1

  Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €40.
  2
  39

  Wil je graag de fundamenten van de Franse taal onder de knie krijgen? Krijg je Franse les op school, maar heb je extra uitleg nodig? Vertrek je binnenkort op reis en wil je je kunnen redden in het Frans? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.